Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sillwio... biggrin.gif Gerai čia paklausei. Kokio nori! Aš net nežinau kokie būna ir kuo jie skiriasi biggrin.gif
O kokius jūs naudojat? Nu kad padėtų čiut ir viskas, mandro tai turbūt nereikia. Ir kad karvės nekainuotų blush2.gif

Say, baik tu su ta mano patirtim. Ji tokia veikiau kiekybėje nei kokybėje. Deja smile.gif Pabandyt eksponuot iš akies aišku sveika. Bet šiaip - gaila juostų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 29 spalio 2009 - 10:44
QUOTE(raige @ 2009 10 29, 10:39)
Sillwio... biggrin.gif Gerai čia paklausei. Kokio nori! Aš net nežinau kokie būna ir kuo jie skiriasi biggrin.gif
O kokius jūs naudojat? Nu kad padėtų čiut ir viskas, mandro tai turbūt nereikia. Ir kad karvės nekainuotų blush2.gif

Tokiu atveju, manau, tau uztektu tokio, kaip pas puriena arba panasaus. Tiksliai tokiu pat dabar nera, bet yra panasiu. Pasiziurek cia (aukcionas baigiasi siandien), cia (nieko apie tokius nezinau) ir cia (bene geriausias is 3, bet kaina sukils tikrai nemazai). Siaip reikia stebeti ta saita. Gali pasinaudot google translate.
Papildyta:
Beje, pas puriena ir pas mane va tokie http://www.tradera.c...uktion_97267963
Atsakyti
ale grazus toks eksponometras biggrin.gif (as kaip sarka suregavau wink.gif
Atsakyti
Man irgi pirma mintis: koks gražus tas raudonoj dėžutėj biggrin.gif Ir sekanti: aš jo noriu biggrin.gif Bet tokio nėr, ane?
Bet dabar jau kablys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 10 29, 13:05)
Man irgi pirma mintis: koks gražus tas raudonoj dėžutėj biggrin.gif Ir sekanti: aš jo noriu biggrin.gif Bet tokio nėr, ane?
Bet dabar jau kablys biggrin.gif

tai palauk, kol atsiras ir toks pardavime smile.gif gales turbut ir veliau is svedijos persiusti tau (nesunkus daiktas, nebrangiai persiuntimas kainuos). cia ne mano, visa tamsaus kambario iranga, kurios net svedijoje nepersiuntineja niekas, o atsiimti paciam reik is pardavejo namu biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, matyt taip ir padarysiu.

Ai, vienas pažįstamas siūlo Leningrad kokį tai. Kas per daiktas?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 10 29, 13:50)
Sansara, matyt taip ir padarysiu.

Ai, vienas pažįstamas siūlo Leningrad kokį tai. Kas per daiktas?

na andriuska turi/turejo(?) leningrad 8 atrodo. naudojosi ir vargo nemate, kol nenusipirko geresnio biggrin.gif ten tarybiniu reik ziuret, kad butu su baterijomis, o ne seleniniu elementu (na atrodo toks kaip saules baterija, pilkas). nes seleninis seda su metais ir vis paklaida dideja. o atrodo analogiskai kaip sis, tik aisku, groziu nei is tolo nepanasus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 29, 08:55)
mano supratimu, tai čia mens. 4u.gif ne toks gers, kaip malevičiaus, bet jau netoli to..smile.gif
p.s. tikrai nesuprantu, laukiam vyrijos.  rolleyes.gif

laugh.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 10 29, 09:14)
Jei kiti kadrai normalūs, tai gali reikšti užrakto problemą. Paprastai taip nutinka, kai jis stringa.
P.S. negalėjo nutikt taip, kad netyčia uždarei diafragmą?

buvau pagalvojus apie tą patį, t.y. užraktą... nu bet gi negali būt, nes ką tik taisiau užraktą unsure.gif nu žiūrėsim, kas bus su kita juosta.
Atsakyti
Su seleniniu, Sansara, ten sad.gif Noriu to raudooooono biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Vaikai, gal kas turit parduot siaurą kodak portra NC? Juozapavičiaus gatvėj nėr sad.gif Šeštadienį būsiu Vilniuje, gal kaip nors pasiimčiau. Arba kur dar jų būna Vilniuje pirkt? Nu kaip nekenčiu to savo kaimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 29 spalio 2009 - 15:49
QUOTE(raige @ 2009 10 29, 15:49)
Vaikai, gal kas turit parduot siaurą kodak portra NC? Juozapavičiaus gatvėj nėr sad.gif Šeštadienį būsiu Vilniuje, gal kaip nors pasiimčiau. Arba kur dar jų būna Vilniuje pirkt? Nu kaip nekenčiu to savo kaimo....

procentre tikrai būna visada. bet procentras šeštadieniais nedirba.
keista, kad juozapavičiaus nėr. g.gif
Papildyta:
tiesa, Prospekto galerijoje rakausko dvi parodos. Man visai patiko. nes žmonės fotografuoti wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 spalio 2009 - 16:28
Buvau biški atitrūkus į kaimą...

Raige, fototechnikoj gali būti, šeštadieniais dirba.

Aš išbandžiau Svema juostelių porą, ta proga ir naują štatyvą su galva, fantastiškas pirkinys vienok buvo tas štatyvas rolleyes.gif reiks dabar kada bandyt ryškint tas senienas.

Apie Rakausko parodas girdėjau, reiks kada aplankyt artimiausiu metu.
Atsakyti