Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 10 27, 14:36)
detalės būtent tos. įvertinus nedidelį kainų skirtumą, manau, kad verta užsisakyti adapterį su m39 motininiu srėgiu ("tėtis" ir "mama" srėgių pavadinime naudojamas įvertinus lytinių funkcijų specifiką; labai nesunku prisiminti cool.gif ). jei bus vienas adapteris - mažiau drožlių ant matricos kris.

tai aš irgi taip pagalvojau drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 10 27, 15:12)
p.s. reiktų pradėti jau fotkinti projektui "sillwio ir XXX" biggrin.gif ax.gif a tai paskui per vieną dieną bus sunku..smile.gif

man dar reikia įdėtą beveik cielą juostelę išfotkinti doh.gif Išeinu tamsoje, grįžtu tamsoje doh.gif , o prie dirbtinio apšvietimo bais nemėgstu fotkinti unsure.gif nu bet dar du savaigaliai prieš akis, tikiuosi spėsiu smile.gif

Atsakyti
a zinot, kodel jums kadras su dviratuku patiko biggrin.gif todel kad jis vienintelis eksponuotas teisingai biggrin.gif t.y. pasitikrinus su skaitmena pries tai lotuliukas.gif visi kiti kazkiek prasauti, todel "traukti". o siam beveik nieko nereikejo daryt. zodziu - reik ir eksponometro doh.gif

su žolėm foto didžiuojuos tuo, kad 1/30 islaikymas is ranku ir be "ševelionkės" tongue.gif (vaiko nesiojimas savo daro lotuliukas.gif ). siaip fonas suziuretas samoningai wink.gif jei nepavyko to parodyt, tai cia kita problema.

o dabar technikam klausimas. ar yra siais laikais sukurta distanciniai analoginems kameroms. ne troselis, o kad distancinis butu (na kad pati kadre buciau be troselio blush2.gif ) manau tikrai yra g.gif ir ar teisingai suprantu, kad troseliai universalus buna. g.gif

northway reklama gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 spalio 2009 - 10:36
QUOTE(Sansara @ 2009 10 28, 10:31)
o dabar technikam klausimas. ar yra siais laikais sukurta distanciniai analoginems kameroms. ne troselis, o kad distancinis butu (na kad pati kadre buciau be troselio  blush2.gif ) manau tikrai yra  g.gif  ir ar teisingai suprantu, kad troseliai universalus buna.  g.gif

Aš tokio nemačiau. Mačiau senovinių pneumatinių "taimeriu", kurie duoda kelias sekundes nubėgt ir atsistot prieš kamerą tiems aparatams, kuriuose standartiškai nėra taimerio. Jei užraktas mechaninis, o ne elektroninis, kažin ar rasi tokį daiktą, apie kokį kalbi.

P.S. nors hasseliu lyg ir yra galimybė organizuoti distancinį, tik reikia kažkokių priedų.
Atsakyti
cia tiesiog ebay'juj ziurinejau skelbimus ir prie olympus fotiko buvo pridetas troselis ir dar remote irenginys kazkoks, tai kazkaip ir pamaniau, kad cia yra kazkas panasaus smile.gif

o troseliai universalus analoginiams fotikams? g.gif nes orginalus hasselio brangokas sakyčiau. o is hong kongo ar JAV parsisiust pigiai galima strandartini g.gif tai vat ir galvoju, ar tiks bet koks
Atsakyti
negaliu nepasigirti tongue.gif
sillwio dėka, "kontrabanda" į lietuvą, lapkritį atkeliaus mano tamsaus kambario visa visutele ekipiruote (na filtru tik truks ir didesnio remelio veliau) thumbup.gif
aciu dievui uz svedus ir uz sillwio ten reziduojanti thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 spalio 2009 - 17:14
Sveiki, gal zinot koki zmogu kuris galetu operatyviai skeneri pasiziureti kame problemos neveikimo? Bet ismanancio ka daro. Busiu dekinga uz info ir kontaktus i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 spalio 2009 - 18:35
QUOTE(Sansara @ 2009 10 28, 17:14)

aciu dievui uz svedus ir uz sillwio ten reziduojanti thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš taipogi negaliu atsižiaugti eksponometru iš Švedijos smile.gif
Atsakyti
su pirkiniais iš emancipuotosios Švedijos 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau eksponometro. Nu čia tam laikui kai parsinešiu vid formatą biggrin.gif Viena bėda - nieko apie juos nesuprantu. NIEKO biggrin.gif Sillwio, gal ten koks mėtosi dar toj Švedijoj?
Atsakyti
klausykit, kas čia man gavosi? g.gif visoj juostelėj tokie trys kadrai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 10 28, 20:12)
Aš irgi norėčiau eksponometro. Nu čia tam laikui kai parsinešiu vid formatą biggrin.gif Viena bėda - nieko apie juos nesuprantu. NIEKO biggrin.gif Sillwio, gal ten koks mėtosi dar toj Švedijoj?

pabandyk iš akies eksponuot. turint tokią patirtį, manau, kad gausis..smile.gif)
p.s. aš vis paagituoju užsiimti tokia pačia tinginyste, kaip aš pati biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 28, 23:26)

user posted image

mano supratimu, tai čia mens. 4u.gif ne toks gers, kaip malevičiaus, bet jau netoli to..smile.gif
p.s. tikrai nesuprantu, laukiam vyrijos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 28, 15:49)
o troseliai universalus analoginiams fotikams?  g.gif nes orginalus hasselio brangokas sakyčiau. o is hong kongo ar JAV parsisiust pigiai galima strandartini  g.gif tai vat ir galvoju, ar tiks bet koks

Skirtingų nemačiau. Tai nereiškia, kad tokių nėra. Manau turėtų tikt bet koks standartinis.

QUOTE(Sansara @ 2009 10 28, 17:14)
negaliu nepasigirti  tongue.gif
sillwio dėka, "kontrabanda" į lietuvą, lapkritį atkeliaus mano tamsaus kambario visa visutele ekipiruote (na filtru tik truks ir didesnio remelio veliau)  thumbup.gif
aciu dievui uz svedus ir uz sillwio ten reziduojanti thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Jėėė smile.gif Daug gėrio ten.

QUOTE(raige @ 2009 10 28, 20:12)

Mėtosi čia jų nemažai. Priklauso nuo to, kokio nori. Skaitmeninio, paprasta analoginio ar pan.

QUOTE(bite maja @ 2009 10 28, 23:26)

Jei kiti kadrai normalūs, tai gali reikšti užrakto problemą. Paprastai taip nutinka, kai jis stringa.
P.S. negalėjo nutikt taip, kad netyčia uždarei diafragmą?
Atsakyti