Smiltie, man regis kad man turėtų tikti M42 Ar atvažiuosi į susitikimą lapkričio mėn? Atsivežtum, paderintumėm
pora litų ir turėsi perėjimą iš m42 į M39. ten toks žiedukas, pastorinantis srėgį. aš turiu. jei Vilniuje - galiu paskolinti išbandymui ar verta siųstis.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 27, 10:37)
Smiltie, man regis kad man turėtų tikti M42 Ar atvažiuosi į susitikimą lapkričio mėn? Atsivežtum, paderintumėm
na kiek mačiau vidury savaitės planuojat, tai nea, darbas gi bet ten jis mažutis, jei ką paštu išsiųsčiau
QUOTE(andriuska @ 2009 10 27, 10:48)
pora litų ir turėsi perėjimą iš m42 į M39. ten toks žiedukas, pastorinantis srėgį. aš turiu. jei Vilniuje - galiu paskolinti išbandymui ar verta siųstis.
ane na ne Vilniuj aš, nors šeštadienį būsiu o tai tie pora lt irgi iš ebejaus Galvoju gal dabar užsisakyt tą kur ir toliau fokusuotų
jei pas tave objektyvas su m39, tai kažin ar rasi tokį adapterį (m39 to nikon). tuomet ebejui ieškok ir atitinkamo žiedo m39 to m42. pirkau ebejui. pigiausi buvo iš ukrainos (gal 3 doleriai su viskuom). atrodo nesuper, bet darba dirba. šeštadienį jau būsiu grįžęs. jei ką, tai gali paskambinti, parodysiu, kaip atrodo.
QUOTE(andriuska @ 2009 10 27, 13:40)
jei pas tave objektyvas su m39, tai kažin ar rasi tokį adapterį (m39 to nikon). tuomet ebejui ieškok ir atitinkamo žiedo m39 to m42. pirkau ebejui. pigiausi buvo iš ukrainos (gal 3 doleriai su viskuom). atrodo nesuper, bet darba dirba. šeštadienį jau būsiu grįžęs. jei ką, tai gali paskambinti, parodysiu, kaip atrodo.
radau tą žiedą už 3,99 pigiausiai berods, Toks turbūt
o adapterį lyg irgi radau Čia . Jei tie čia
Andriau parašyk savo tel į AŽ, jei pavyks norėčiau pasižiūrėti, pabandyt uždėt aplamai tą objektyvą pabandyt
QUOTE(Smiltis @ 2009 10 27, 13:59)
Andriau parašyk savo tel į AŽ, jei pavyks norėčiau pasižiūrėti, pabandyt uždėt aplamai tą objektyvą pabandyt
tai tuomet palaukiam, kol nepabendrausi su Andriumi. o aš vistiek neturiu dar savojo Zenito, nes neatvykstu iki Vilniaus pas Gaziulką ir nežinau ar tiks adapteris prie to objektyvo ar ne.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 27, 14:27)
tai tuomet palaukiam, kol nepabendrausi su Andriumi. o aš vistiek neturiu dar savojo Zenito, nes neatvykstu iki Vilniaus pas Gaziulką ir nežinau ar tiks adapteris prie to objektyvo ar ne.
OK
Ai Gaziulkinai mano keli kadrai dar pas tave likę yra su žurnalais , ane
detalės būtent tos. įvertinus nedidelį kainų skirtumą, manau, kad verta užsisakyti adapterį su m39 motininiu srėgiu ("tėtis" ir "mama" srėgių pavadinime naudojamas įvertinus lytinių funkcijų specifiką; labai nesunku prisiminti ). jei bus vienas adapteris - mažiau drožlių ant matricos kris.
o turimą su m42 manau vis vien parduosi bent už tą pačią kainą.
o turimą su m42 manau vis vien parduosi bent už tą pačią kainą.
QUOTE(raige @ 2009 10 26, 21:27)
Kirpta, Say. Kvadratligė. Fotikas... ms'o paprastutis canon 300v (taip atrodo vadinas) ir su 70-200 su 2,8. Ačiū. Įtariu įvylios mane tas liūnas
linkiu, kad greičiau, nes akivaizdu, kad turėsi, ką parodyti
o aš jau šią savaitę gal kiev'ą oficialiai įsigysiu, tetrūks tik skenerio.. ot
p.s. reiktų pradėti jau fotkinti projektui "sillwio ir XXX" a tai paskui per vieną dieną bus sunku..
aš pradėsiu. į Taliną pasiimsiu
aš jau įpusėjau