Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 10 26, 13:27)
oba, būtų faina, pažiūrėsiu, ačiū..smile.gif 4u.gif
beje, "pas mus" - tai silverprinte?

Ne, ''pas mus'' tai UK mirksiukas.gif mes pvz. per amazone pirkom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 14:30)
Ne, ''pas mus'' tai UK mirksiukas.gif mes pvz. per amazone pirkom 4u.gif

ok, užprašysiu vyro, kad paieškotų.. 4u.gif ačiū Tau labai už pasiūlymą. tikriausiai nebus kitos išeities, nes ant LT niekas nebeturi ir nežino, kada turės.
Atsakyti
zitali, as tik linka imeciau. pakartosiu http://www.flickr.co...s/36828581@N04/
Atsakyti
Šiandien fototechnikoj apsipirkau cool.gif
Ėjau pirkti bakelio (nusipirkau aišku ir jį), bet dar nusipirkau ir trikojį doh.gif planavau Benro pirk, anglies pluošto, o čia gavosi, kad manfroto nusipirkau, anglies pluošto. nu žodžiu, tipo nuolaidą padarė virš 30 proc, nžn, apmulkino mane ar ne, bet ryt pirkinį bandysiu, tai pasakysiu, ar patenkinta. Turiu 10vnt tų Svema 64, tai be trikojo niekaip.
O bakelis, tai gėris.. palyginus su sovietiniu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 26, 16:39)
zitali, as tik linka imeciau. pakartosiu http://www.flickr.co...s/36828581@N04/

Aciu smile.gif labai patiko berniukas su dviraciu kambaryje

Pupeliuk sveikinu apsipirkus... prisiminiau, kad savo bakelio taip ir iki siol neatsiemiau.. visai pamirsau.. jauciu pardave jau smile.gif

Ka tik gavau skeneri, reik isbandyt smile.gif pagaliau vel pajudes juostiniai reikalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 17:35
Išryškinau savo pirmą juostą. Atsiimti ėjau kaip į pasimatymą - su virpuliu. Nesvarbu, kad jau žinojau, kad ten nieko nėra: labiau norėjosi patį procesą pajust, spalvas pamatyt. Juosta - kodak portra vc, 400.
Rezultatais nei nusivyliau, nei apsidžiaugiau. Fotkinau siužetus, kurie ne visai mano, tad ir vertinti tas foto gana sunku. Žinau viena - tikrai bansysiu dar.

Vieną parodysiu. Prie spalvų nagų nekišau - štai taip užturbino. Tiesa, buvo poliarikas užsuktas.

user posted image

Atsakyti
sveikinu su pirmu kartu wink.gif o foto raminanti smile.gif

neveikia skeneris... vienzo nu ir diena sian, jauciu laidas perejimo koks nekoks, bo barska toje dezuteje kazkas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 19:38
QUOTE(raige @ 2009 10 26, 19:39)
Išryškinau savo pirmą juostą.

tikrai raminanti smile.gif gal mano monitorius, bet kiek, vos vos, purpuro yra. spalvos šiaip geros.

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 19:42)
neveikia skeneris... vienzo nu ir diena sian, jauciu laidas perejimo koks nekoks, bo barska toje dezuteje kazkas...

t.y. adapteris? o ne iš uk siunteisi? ten voltažas 220?

Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 21:30
Ieva, man kur zoles - antras planas nesuziuretas. Kai kuriose fokusas ne vietoj. O ta su dviraciu, isskyrus pora smulkmenu, man l.arti geros, tradicines fotografijos - saule ir objektyvas l.graziai bohen papaise. del techniniu dalyku as ne spece, nieko ypatingai tragisko nematau.
Atsakyti
raige, kaip pirma juostinė - super. 4u.gif
kaip seniai fotografuojančios - labai gerai.
spalvos tikrai ramina. mielai pasikabinčiau ant sienos.
koks fotikas čia? karpyta ar formatas toks?

negaliu, spalvos žiauriai patiko smile.gif
Atsakyti
Kirpta, Say. Kvadratligė. Fotikas... ms'o paprastutis canon 300v (taip atrodo vadinas) ir su 70-200 su 2,8. Ačiū. Įtariu įvylios mane tas liūnas biggrin.gif
Atsakyti