Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 10 25, 17:32)
Papasakokit, mielieji, kaip eksponuojat spalvotą negatyvą? Skaičiau kažkur, kad +1/2 stopo rekomenduojama. Kaip yr? Važiuodamas į LT planuoju pafotografuot į spalvotą.

Pas mane visada +1/3 stopo nustatyta.
Atsakyti
Sansara, visai fainos foto. Poroj fokusas ne ten, kur turi būti, bet tikrai visos normaliai žiūrisi. man tos su žolelėm fainos, tik spalvų šaukiasi - Pupeliukas su savo spalvom išlepino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 26, 10:21)
perfotografavimas suryja tikrai 50 proc. kokybės kaip minimum.

ai, einu darkroom'o equipmentu ieškoti biggrin.gif taip bus visiems geriau

Sansara, normaliai viskas. Aisku nuskenavus butu siek tiek normaliau, bet ne taip smarkiai, kaip tu manai. Ta prasme, kad 600x600 pixeliu nuotraukoje monitoriaus ekrane dideliu skirtumu nematysi.

Lapkricio menesi organizuojama nedidele partija kontrabandos i LT. Vietos dar yra, jei ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 26, 13:51)
Lapkricio menesi organizuojama nedidele partija kontrabandos i LT. Vietos dar yra, jei ka wink.gif

namiok poniat biggrin.gif einu ziuret

nu palikit man vilties, kad nuotraukos kreivos del perfotografavimo ar ryskinimo, net pereksponavimas/nedaeksponavimas man tinka lotuliukas.gif nepatink jos man, nors tu ka...
Atsakyti
nu va... prigyre foto ir neber smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 26, 12:51)
Sansara, normaliai viskas. Aisku nuskenavus butu siek tiek normaliau, bet ne taip smarkiai, kaip tu manai. Ta prasme, kad 600x600 pixeliu nuotraukoje monitoriaus ekrane dideliu skirtumu nematysi.

o kur čia kontrabandos sąrašą apžiūrėt? biggrin.gif
Atsakyti
Oj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 26 spalio 2009 - 13:23
QUOTE(Sansara @ 2009 10 26, 13:08)
namiok poniat biggrin.gif einu ziuret

nu palikit man vilties, kad nuotraukos kreivos del perfotografavimo ar ryskinimo, net pereksponavimas/nedaeksponavimas man tinka  lotuliukas.gif nepatink jos man, nors tu ka...

Žiūrėk, dar yra laiko smile.gif

Nepatinka, nes per daug tikiesi ir ilgai kaupiesi smile.gif Jau sakiau tai. Bet kokia technika reikalauja šiek teik laiko, taigi juostų gadinimo niekaip išvengti nepavyks smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 10 26, 13:11)
o kur čia kontrabandos sąrašą apžiūrėt? biggrin.gif

www.tradera.com Pasinaudok google translate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 14:11)
nu va... prigyre foto ir neber smile.gif

jei apie mano foto, tai yra jos unsure.gif ar as is konteksto kazka istraukiau ne ta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 26, 14:37)
jei apie mano foto, tai yra jos unsure.gif ar as is konteksto kazka istraukiau ne ta smile.gif

einu ieskot.. nesupratau... bet cia tai neikelus? vnz.. einu gal kavos... sorry smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 13:40
Sayonara, del skanerio, jei reiks, gali ir pas mus pasiziuret, apsiimsiu nupirkt tau - pervezimas i Lt apie 10 svaru kainuotu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 14:17)
Sayonara, del skanerio, jei reiks, gali ir pas mus pasiziuret, apsiimsiu nupirkt tau - pervezimas i Lt apie 10 svaru kainuotu.  mirksiukas.gif

oba, būtų faina, pažiūrėsiu, ačiū..smile.gif 4u.gif
beje, "pas mus" - tai silverprinte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 spalio 2009 - 14:27