QUOTE(_ms_ @ 2009 09 30, 09:04)
Zitl, patiko visi. galiu pakartoti Gaz zodzius.
aciu
o kaip jum si? bardakas?
Zitlali, na bais įdomus stilius tavo nuotraukų. Lyg iš praeities, lyg ir modernu, lyg ir klasikos kvapelis.. Labai patiko man. Nuoširdžios.
QUOTE(sayonara @ 2009 09 30, 09:51)
Zitlali, turi labai puikių kadrų. Šaunuolė kadro gylis patinka kai kuriose, kitose su šviesa puikiai prasieita. jo, jautru. miela. gera žiūrėti buvo.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 30, 10:21)
Zitlali, na bais įdomus stilius tavo nuotraukų. Lyg iš praeities, lyg ir modernu, lyg ir klasikos kvapelis.. Labai patiko man. Nuoširdžios.
kaip malonu.. aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 07:41)
j/b tai isilgai... na, metu kritikai savo 'skenuotu' kadru fotografavau drauges vaiko krikstynas, apsikarscius fotikais, pirmas kartas kai kazka daugiau teko papyskint nei buitiakus.. tai labai stresavau
Šaunuolė, Zitlali!
Mes čia su jumis apie techniką, zonų sistemas, skanerius Smulkmenos visa tai. Va čia tai kamera http://translate.goo.....keyword=nikon
Zitlali, labai. Tikrai viskas labai patiko, prisidedu prie visų komentarų, labai jaukios nuotraukos, ir man patiko jos šitaip belekaip sutvarkytos. Šaunuolė!
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 15:24)
Zitlali, labai. Tikrai viskas labai patiko, prisidedu prie visų komentarų, labai jaukios nuotraukos, ir man patiko jos šitaip belekaip sutvarkytos. Šaunuolė!
tai va, Zitlali, reiskiasi ryt darai visiems baliu del to