Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Zitl, patiko visi. galiu pakartoti Gaz zodzius.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 30, 09:04)
Zitl, patiko visi. galiu pakartoti Gaz zodzius.

aciu smile.gif

o kaip jum si? bardakas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugsėjo 2009 - 08:51
Zitlali, turi labai puikių kadrų. Šaunuolė smile.gif kadro gylis patinka kai kuriose, kitose su šviesa puikiai prasieita. jo, jautru. miela. gera žiūrėti buvo.
Atsakyti
Zitlali, na bais įdomus stilius tavo nuotraukų. Lyg iš praeities, lyg ir modernu, lyg ir klasikos kvapelis.. Labai patiko man. Nuoširdžios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 30 rugsėjo 2009 - 09:22
QUOTE(sayonara @ 2009 09 30, 09:51)
Zitlali, turi labai puikių kadrų. Šaunuolė smile.gif kadro gylis patinka kai kuriose, kitose su šviesa puikiai prasieita. jo, jautru. miela. gera žiūrėti buvo.

QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 30, 10:21)
Zitlali, na bais įdomus stilius tavo nuotraukų. Lyg iš praeities, lyg ir modernu, lyg ir klasikos kvapelis.. Labai patiko man. Nuoširdžios.

kaip malonu.. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 10:48)

o kaip jum si? bardakas?

Zit, man tai labai patinka.

Say.. tu dar ant biuletenio?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 30, 09:55)
Say.. tu dar ant biuletenio?

ne, aš darbe.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 30, 12:09)
ne, aš darbe.

tai einam i cili per piet.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 30, 10:27)
tai einam i cili per piet.

jo.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 07:41)
j/b tai isilgai... na, metu kritikai savo 'skenuotu' kadru smile.gif fotografavau drauges vaiko krikstynas, apsikarscius fotikais, pirmas kartas kai kazka daugiau teko papyskint nei buitiakus.. tai labai stresavau smile.gif

Šaunuolė, Zitlali!

Mes čia su jumis apie techniką, zonų sistemas, skanerius smile.gif Smulkmenos visa tai. Va čia tai kamera http://translate.goo.....keyword=nikon
Atsakyti
Zitlali, labai. Tikrai viskas labai patiko, prisidedu prie visų komentarų, labai jaukios nuotraukos, ir man patiko jos šitaip belekaip sutvarkytos. Šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 15:24)
Zitlali, labai. Tikrai viskas labai patiko, prisidedu prie visų komentarų, labai jaukios nuotraukos, ir man patiko jos šitaip belekaip sutvarkytos. Šaunuolė! 4u.gif

tai va, Zitlali, reiskiasi ryt darai visiems baliu del to lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti