ne, tan paprastas krentančios/atspindėtos matavimas (atspindėtos 35 laipsniai lygtais) ir blykstės (su sinchrolaidu ir be laido - nuo impulso). seconikas 308 tik kitomiame korpuse.
QUOTE(andriuska @ 2009 10 22, 21:16)
ne, tan paprastas krentančios/atspindėtos matavimas (atspindėtos 35 laipsniai lygtais) ir blykstės (su sinchrolaidu ir be laido - nuo impulso). seconikas 308 tik kitomiame korpuse.
Vistiek cool, nes nemazas. Neturėčiau gosseno, imčiau.
jei atvirai, man gossenas kartais per sudėtingas atrodo. norisi ko nors tokio, kaip trys kapeikos. kad nesuktų galvos. vat todėl ir dvejoju. be o back up gossenui avarijos atvejui labai geras.
'prezidentinė' aura, vėl gi

QUOTE(andriuska @ 2009 10 22, 21:24)
jei atvirai, man gossenas kartais per sudėtingas atrodo. norisi ko nors tokio, kaip trys kapeikos. kad nesuktų galvos. vat todėl ir dvejoju. be o back up gossenui avarijos atvejui labai geras.

Va va. Back-up'as reikalingas. Parduosi, žmogus, o paskui teks vėl pirkt. Kai žinai, kad nereiks spotmetro, galima imti šitą. Man jo kompaktiškumas patinka.
*****, prezidentūra neteisingai daro. Galėtų priklijuot kokią plokštelę su herbu, tada tokie dalykai išeitų pas kolekcionierius kelis kartus brangiau, negu nauji kainuoja

turiu auksiono prekių atsiėmimo aktą, su prezidentūros kanceliarijosantspaudu. pakankamas įrodymas

grįžau.
šiaip viskas ir turėjo baigtis per parą. ale vat išgulėjom vos ne maksimumą
4 praplovimai kas rytą ir tik stebuklo įsikišimas padėjo....
ne tipinis naujagimių latakelio nepraeinamumas, o kažkoks anatominis defektas, susiraitymas jo, kas neleido nuteketi ašaroms
tfu blin, kad toliau nuo tokių dalykų
dar vienas praplovimas kita sav profilaktiskai ir yra vilties, kad nebekankins
dieve, ant tempo pravariau viską. nelabai ką supratau, tik kad bitė fokusuot išmoko, ms su pupeliuku kažko nepasidalino, andriuška prezidentūrą apšvarino ir nepraleido progos adamsu pasipuikuot (visą laimė, kad sillwio dar jį suprantą, o tai aš manyčiau, kad kliedi
) ((blem, kad aš turėčiau gyvenime nors vieną sritį, kur galėčiau taip protingai pasireikšti
)), sillwio grįžta trumpam ir visi iki lapkričio 7 atrodo turim po juostele išfotkinti pusę ekspozicijos 
spalvų testas 40 - sakau, su spalvomis nedraugauju. ir jau seniai įtariu smegenų nejautrumą
P.S. ir dar pabūsiu ypatingai įžūli.
Andriuška, jei kada nuspręsi parduoti eksponometrą, įpareigoju pasiūlyti pirmiausia man asmeniškai
(čia kaip moralinė komensaciją už kiev'o pasiūlymą ir pardavimą kitiems)
nesvarbu ar tai bus po metų, ar po 10ties ir kad jau pati turėsiu pundelį jų

šiaip viskas ir turėjo baigtis per parą. ale vat išgulėjom vos ne maksimumą

dieve, ant tempo pravariau viską. nelabai ką supratau, tik kad bitė fokusuot išmoko, ms su pupeliuku kažko nepasidalino, andriuška prezidentūrą apšvarino ir nepraleido progos adamsu pasipuikuot (visą laimė, kad sillwio dar jį suprantą, o tai aš manyčiau, kad kliedi

spalvų testas 40 - sakau, su spalvomis nedraugauju. ir jau seniai įtariu smegenų nejautrumą

P.S. ir dar pabūsiu ypatingai įžūli.
Andriuška, jei kada nuspręsi parduoti eksponometrą, įpareigoju pasiūlyti pirmiausia man asmeniškai

QUOTE(Sansara @ 2009 10 23, 09:35)
nu su superine optimizmo doze

QUOTE(_ms_ @ 2009 10 23, 20:18)

noriu nuotrauku... gal kas ka parodysit?
likau sužavėta, dalinuosi. vakarietis TSRS septintame dešimtmetyje. genialu, mano galva.
http://www.youtube.c...h?v=F4DV-5d6a5g
ir dar viena fotosesija, verta dėmesio. Vakarų modeliai Tarybų Sąjungoje. Kontrastas ir vakuumas aplink juos
) http://fishki.net/comment.php?id=46340
http://www.youtube.c...h?v=F4DV-5d6a5g
ir dar viena fotosesija, verta dėmesio. Vakarų modeliai Tarybų Sąjungoje. Kontrastas ir vakuumas aplink juos