QUOTE(_ms_ @ 2009 10 21, 15:51)
Silwio patys niekas savo juostu neissiryskins, nes jos bus kitus iskeliave ir paskutine turima ir liekanti juosta ir bus ta antroji, nepriklausomai nuo tavo valios parinkta - ar jb, ar spalvota
Jos sekmingai gali parkeliaut namo tuo paciu keliu, kuriuo ir iskeliavo. Bus proga susitikt tiems, kas gali Kadangi sitas klausimas taisyklese neaptartas, leidziu pasirinkt 1 is 2: 1 - savo juostas gaunam atgal ir patys ryskinam, 2 - gaunam viena karta isfotkinta juosta is porininko, ja isfotkinam ir ryskinam patys. Primygtinai siulau pirma varianta, nes antruoju nebus jokio isipareigojimo isbaigt juosta, ja isryskint ir pasidalint rezultatais. Tuo tarpu pirmuoju variantu ipareigojimas grazinti isfotografuota juosta priverstu pasitempti bent iki kaledu, kad partneris atgautu savo dovana (juosta) iki svenciu. Kada jau jis dovana atidarys (isryskins), jo reikalas.
mmm o is kieno man laukti juosteles? ar paciai pradeti fotografuoti?
Idomu http://www.xrite.com....aspx?PageID=77 14-ika surinkau, bet paskutineje eiluteje jau pavargau... kantrybes pritrukau deliot
Idomu http://www.xrite.com....aspx?PageID=77 14-ika surinkau, bet paskutineje eiluteje jau pavargau... kantrybes pritrukau deliot
8-nis surinkau. labai įdomu.
Surinkau 20 idomus zaidimukas, tik man kantrybes truksta..
Na, kas mažiau? Aš dar ant lcd darbe pabandysiu.
Papildyta:
Pati pradėk, Zitlali. Kiek anksčiau yra parašytas terminas iki kada užbaigt ir prisiduot čia.
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 16:00)
mmm o is kieno man laukti juosteles? ar paciai pradeti fotografuoti?
Pati pradėk, Zitlali. Kiek anksčiau yra parašytas terminas iki kada užbaigt ir prisiduot čia.
QUOTE(sillwio @ 2009 10 22, 08:18)
gerai, aciu
sėdžiu laimingas, rankose laikydamas prezidentinę fototechniką. šie daiktai mate Jo Ekscelenciją
eksponometras veikia ir iš išorės praktiškai naujas. blykstė - Metz 40 MZ-3i tai iš viso atskira istoija. jos valdymo pultelis tai kaip kokio atominio povandeninio laivo (galimybės irgi panašios). jei ir ji veiks - tai aš very happy. tik kiek skauda nusigraužtas iki alkūnių rankas (mamijos gaila )
eksponometras veikia ir iš išorės praktiškai naujas. blykstė - Metz 40 MZ-3i tai iš viso atskira istoija. jos valdymo pultelis tai kaip kokio atominio povandeninio laivo (galimybės irgi panašios). jei ir ji veiks - tai aš very happy. tik kiek skauda nusigraužtas iki alkūnių rankas (mamijos gaila )
QUOTE(andriuska @ 2009 10 22, 09:50)
sėdžiu laimingas, rankose laikydamas prezidentinę fototechniką. šie daiktai mate Jo Ekscelenciją
Ką nusipirkai?