Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Silwio patys niekas savo juostu neissiryskins, nes jos bus kitus iskeliave ir paskutine turima ir liekanti juosta ir bus ta antroji, nepriklausomai nuo tavo valios parinkta - ar jb, ar spalvota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 21, 15:51)
Silwio patys niekas savo juostu neissiryskins, nes jos bus kitus iskeliave ir paskutine turima ir liekanti juosta ir bus ta antroji, nepriklausomai nuo tavo valios parinkta - ar jb, ar spalvota smile.gif

Jos sekmingai gali parkeliaut namo tuo paciu keliu, kuriuo ir iskeliavo. Bus proga susitikt tiems, kas gali wink.gif Kadangi sitas klausimas taisyklese neaptartas, leidziu pasirinkt 1 is 2: 1 - savo juostas gaunam atgal ir patys ryskinam, 2 - gaunam viena karta isfotkinta juosta is porininko, ja isfotkinam ir ryskinam patys. Primygtinai siulau pirma varianta, nes antruoju nebus jokio isipareigojimo isbaigt juosta, ja isryskint ir pasidalint rezultatais. Tuo tarpu pirmuoju variantu ipareigojimas grazinti isfotografuota juosta priverstu pasitempti bent iki kaledu, kad partneris atgautu savo dovana (juosta) iki svenciu. Kada jau jis dovana atidarys (isryskins), jo reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 21 spalio 2009 - 16:05
mmm o is kieno man laukti juosteles? ar paciai pradeti fotografuoti?

Idomu smile.gif http://www.xrite.com....aspx?PageID=77 14-ika surinkau, bet paskutineje eiluteje jau pavargau... kantrybes pritrukau deliot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 17:35
idomu buvo.. as 12 surinkau smile.gif Veliau dar pabandysiu smile.gif
Atsakyti
8-nis surinkau. labai įdomu.
Atsakyti
4 surinkau. Manau didesnę įtaką turi monitorius, o ne regėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 21 spalio 2009 - 22:12
Surinkau 20 ax.gif idomus zaidimukas, tik man kantrybes truksta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 22 spalio 2009 - 05:01
Na, kas mažiau? smile.gif Aš dar ant lcd darbe pabandysiu.
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 16:00)
mmm o is kieno man laukti juosteles? ar paciai pradeti fotografuoti?

Pati pradėk, Zitlali. Kiek anksčiau yra parašytas terminas iki kada užbaigt ir prisiduot čia.
Atsakyti
Ant LCD rezultatas 3.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 22, 08:18)
Pati pradėk, Zitlali. Kiek anksčiau yra parašytas terminas iki kada užbaigt ir prisiduot čia.

gerai, aciu smile.gif
Atsakyti
sėdžiu laimingas, rankose laikydamas prezidentinę fototechniką. šie daiktai mate Jo Ekscelenciją cool.gif

eksponometras veikia ir iš išorės praktiškai naujas. blykstė - Metz 40 MZ-3i tai iš viso atskira istoija. jos valdymo pultelis tai kaip kokio atominio povandeninio laivo (galimybės irgi panašios). jei ir ji veiks - tai aš very happy. tik kiek skauda nusigraužtas iki alkūnių rankas (mamijos gaila verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 10 22, 09:50)
sėdžiu laimingas, rankose laikydamas prezidentinę fototechniką. šie daiktai mate Jo Ekscelenciją cool.gif

eksponometras veikia ir iš išorės praktiškai naujas. blykstė - Metz 40 MZ-3i tai iš viso atskira istoija. jos valdymo pultelis tai kaip kokio atominio povandeninio laivo (galimybės irgi panašios). jei ir ji veiks - tai aš very happy. tik kiek skauda nusigraužtas iki alkūnių rankas (mamijos gaila verysad.gif )

Ką nusipirkai?
Atsakyti