Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(ediper @ 2009 10 20, 12:39)
lotuliukas.gif juokauji  nono.gif ?

ne! kodel tureciau smile.gif mane ivele, tai as tave iveliu.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 12:41)
ne! kodel tureciau smile.gif mane ivele, tai as tave iveliu.

baik tu bajerius! as dziaugiuos,kad skaityt leidzia,ir dar net i pradinukiskus klausimus atsako bigsmile.gif nenene ! jau as kai ekspozicijos ''zinove'',tai garantuotai sudirbsiu viska! biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 20, 12:44)
as dziaugiuos,kad skaityt leidzia

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 20, 11:44)
as dziaugiuos,kad skaityt leidzia

pff... čia tik todėl, kad nėra instrumentų neleisti skaityti.. visiškas aplaidumas..

p.s. juokauju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 20, 12:50)
pff... čia tik todėl, kad nėra instrumentų neleisti skaityti..  visiškas aplaidumas..

p.s. juokauju  bigsmile.gif

gerai pasakyta thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai vis plepam ir nieko nenusprendžiam iki galo doh.gif
Šiaip tai pas mane kaip tik įdėta juostelė 29 kadrų ( 7 išmečiau į juodumą - dėl to "error" išsidirbinėjimo ) tai aš kaip ir jau pasiruošusi pradėti būčiau. Tik duokit startą.

Įdomiai pasikrosino man Agfa precisa. Beveik animacija smile.gif Bet man visai smagiai žiūrisi.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Puriena, apdege tavo juosta..neatlaike smile.gif

kas neskaite - paskaitykit apie crosa lietuviskai : http://www.efoto.lt/..._process?page=1
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 20, 12:44)
jau as kai ekspozicijos ''zinove'',tai garantuotai sudirbsiu viska!  biggrin.gif Aciu  4u.gif

mes čia su tais skaičiais ir adamsais tik drąsiausius į būrį atrinkinėjam. iš tiesų, tai ten abra kadabra biggrin.gif

viskas, ko reikia žinoti fotografuojant multiekspoziciją, kad iso reikia didinti geometrine progresija tiek kartų, kiek ant vieno kadro bus daroma ekspozicijų. nors paprastai kažin, ar labai jau apsimoka daryti daugiau, nei 3? canonas mano leidžia ir 9 kartus eksponuoti kadrą, bet įtariu, kad čia labiau susiję su tuom, kad jis neturi bulb ir jei nori eksponuoti kokias 4 minutes, tai gausis 8x30 sekundžių. kito paaiškinimo aš neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 20 spalio 2009 - 13:24
ms, apdegė nuo chemijos, ane?
Atsakyti
taip taip.. kas istvers dviguba AA - andriuska ir adamsa...siaip dar kai kuriuos, tas bus PRIIMTAS smile.gif

Puriena... tikriausiai nuo chemijos, juk pati degtuku nedeginai smile.gif
Atsakyti
sveiki ax.gif
o galima man norėti? ax.gif jau taip smagiai čia pas jus skaitosi smile.gif
Atsakyti
oi jus isdykeliai biggrin.gif

Atsakyti