Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2009 10 19, 22:25)
Nea, Zitlali... dalyvausi dalyvausi.. si karta nepaspruksi smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 22:28)
patikėk, jei nedalyvausi - gailėsies paskui, man tai pirmais metais su foto mainais buvo. pabijojau, nepasitikėjau, o paskui nagus graužiau 4u.gif
nesupykau, ale tikriausiai yra kas raudos naktį į padušką. gal ir nereikėjo tai smarkiai, lai galvoja ką nori apie fotkę, tik modelio lai nekomentuoja smile.gif
taigi galima arba palaukti, arba paskolinsim kaip nors vieni kitiems, ką turim. tik nestabdyk.

Tikrai bijau sudirbti, sugadinti... net nesuprantu apie kokius pypukus snekat... geriau pasigrozesiu, pabusiu stebetoja, aciu labai 4u.gif

Del to tai ... doh.gif tundru krastas... jei buciau drasesne riebiau uz _ms_ pasikeikciau smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 22:25)
eeee.... mane irgi brauk biggrin.gif mano fotikas juk pas tave kol kas smile.gif

galiu savo paskolint, visvien nebenaudoju beveik... man db skaitmenine savaite kazkokia smile.gif aisku jei bet koks tinka... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 21:32
QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 21:31)
aš bijau unsure.gif įsigijau nepilnavertiškumo kompleksą  biggrin.gif

Manyk, kad čia priverstinė reabilitacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 19, 22:30)
Taigi Zitlali dayvaus wink.gif
Bite maja dalyvaus wink.gif

doh.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 22:31)
2. aš bijau

drinks_cheers.gif

Tai gal tariames iskart kas uz sugadinima? g.gif kiek sampo kam ?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 21:32)
Tikrai bijau sudirbti, sugadinti... net nesuprantu apie kokius pypukus snekat... geriau pasigrozesiu, pabusiu stebetoja, aciu labai  4u.gif

Jei abejoji, eik kartu su kuo nors.

Einu skaityt, kaip suprantu, serialo po sayonaros foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 21:31)
1. reikėjo. maladec, ms. te balioną  4u.gif

2. aš bijau unsure.gif įsigijau nepilnavertiškumo kompleksą  biggrin.gif

biggrin.gif

nenusikalbėk, cioce. gausi odegon.

QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 21:34)

Einu skaityt, kaip suprantu, serialo po sayonaros foto smile.gif

zit, su bite ab bijančios į porą eikit biggrin.gif biggrin.gif pasigersit abi jei kas biggrin.gif

jo jo, kaip visada po sayonaros fotke koks nors arba serialas, arba panorama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 22:34)

aha taip tai gerai, tik nzn kur eit bet eisiu laugh.gif klink klink nail.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 22:36)
zit, su bite ab bijančios į porą eikit biggrin.gif biggrin.gif pasigersit abi jei kas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 21:37)
aha taip tai gerai, tik nzn kur eit bet eisiu laugh.gif klink klink  nail.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

Nu kur fotografai gali eit? Fotografuot, o paskui sušilt, nes lauke jau šalta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 21:36)
jo jo, kaip visada po sayonaros fotke koks nors arba serialas, arba panorama doh.gif

Ai, duok durniui kelią...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 22:43)
Nu kur fotografai gali eit? Fotografuot, o paskui sušilt, nes lauke jau šalta biggrin.gif

hihihi.gif

okis smile.gif smagu turetu but..
Atsakyti
as nunykstu porai dienu (in ligonine mazajam asaru lataku pravalinet, brrr). bet viskame dalyvauju biggrin.gif geru dienu, greit grisiu
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 10 19, 20:59)
galiuko palikimas nustatomas custom funtions'suose. bent jau canone. reikia pritaikyti funkciją RTFM (read the fucking manual) ir sužinoti, ties kuriuo skaičiuku nustatyti 1 arba 0. manau, kad nikone pravers ta pati funkcija.

Labą rytą.

Bandžiau, andriuska, bandžiau. Galiukas sulenda ir prie 1 ir prie 0 ir prie 15 biggrin.gif

O tai kas nors paaiškins man tiksliai, kaip su ekspozicija teisingai elgtis?

P.S. Sansara, sėkmės, sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 20 spalio 2009 - 07:59
QUOTE(Sansara @ 2009 10 20, 08:13)
as nunykstu porai dienu (in ligonine mazajam asaru lataku pravalinet, brrr). bet viskame dalyvauju biggrin.gif geru dienu, greit grisiu

sveikatos jum sad.gif net porai dienu, oho.. siaip paleidzia po pusdienio, max iki kitos dienos unsure.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 20, 08:55)
O tai kas nors paaiškins man tiksliai, kaip su ekspozicija teisingai elgtis?

nezinau tikrai pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 22:18)
Pritariu.
Tai gal sąrašiuką sumetam ant greičio.
Norintys, kaip suprantu, pagal abėcėlę:

andriuska
bite maja
ms
powerpuff wink.gif
puriena6
sansara
sayonara
sillwio
smiltis
zitlali

kas dar?

As gal geriau nea.. Sugadinciau garantuotai doh.gif Gal ant sekancio karto sudalyvausiu.. blush2.gif
Beje, atsakant i Zitali ankstesni posta-ne, su skaitmena nefotografuoju siuo metu. Tiksliau tik is reikalo-keliones ir panasiai.
Atsakyti