Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 21:12)
na tai projekto sumanytojau ir spręsk, kaip viskas vyks smile.gif

p.s. pasikartosiu, bet labai faina idėja, nekantraudama laukiu starto..smile.gif

Tai gal išfotkinam po juostą ir tada traukiam burtus?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 19, 22:05)
Tai kaip bus? burtus trauksim, ar kaip? kaip suporavimas ivyks? smile.gif  kuri cia turit patirties is tu kalediniu mainu ar kaip tas jusu renginys vadinosi? smile.gif

aš aš turiu smile.gif ir adresus dar turiu visų... su keliom išimtimis smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 22:08)
aha, burtai geras dalykas. man rodos visai smagu būtų prieš fotkinant žinoti, kas paskui fotkins, arba po ko pats fotkinsi... galima apgalvoti, paplanuoti.. aš už burtus prieš foto pradžią smile.gif

kaip tik smagiau, kai nieko nežinai nei kas, nei kaip, nei kam smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 19 spalio 2009 - 21:14
ai, man tai viskas tinka smile.gif)
Jūs nutarkit, o aš pamiegosiu wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 21:13)
kaip tik smagiau, kai nieko nežinai nei kas, nei kaip, nei kam  smile.gif

Pritariu.
Tai gal sąrašiuką sumetam ant greičio.
Norintys, kaip suprantu, pagal abėcėlę:

andriuska
bite maja
ms
powerpuff wink.gif
puriena6
sansara
sayonara
sillwio
smiltis
zitlali

kas dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 spalio 2009 - 21:18
Silwio aciu, as nedalyvausiu sikart smile.gif bijau pridirbt ka nors. Bet bus idomu pamatyti rezultatus, smagiai jums 4u.gif
Atsakyti
aš dalyvauju. galiu būti poroje antras, jei pirmas fotografuos BW. išryškinsiu juostelė ir nuskanuosiu.

o pasiėmiau blykstė multiblitz. ne ne plaktuką, o ten tik galva. bet pagal instrukciją tai ji be galo šūstra. jei veiks - naudosiu ant bronicos. ir dar eksponometrą. bet tą pardavimui matyt.
Atsakyti
Nea, Zitlali... dalyvausi dalyvausi.. si karta nepaspruksi smile.gif

Tiesa, Say, tikiuos nesupykai, kad kudroj po tavo fotke puse dalyviu debilais pavadinau? ax.gif
Atsakyti
eeee.... mane irgi brauk biggrin.gif mano fotikas juk pas tave kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 21:19)
Silwio aciu, as nedalyvausiu sikart smile.gif bijau pridirbt ka nors. Bet bus idomu pamatyti rezultatus, smagiai jums  4u.gif

patikėk, jei nedalyvausi - gailėsies paskui, man tai pirmais metais su foto mainais buvo. pabijojau, nepasitikėjau, o paskui nagus graužiau 4u.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 10 19, 21:25)
Nea, Zitlali... dalyvausi dalyvausi.. si karta nepaspruksi smile.gif

Tiesa, Say, tikiuos nesupykai, kad kudroj po tavo fotke puse dalyviu debilais pavadinau?  ax.gif

nesupykau, ale tikriausiai yra kas raudos naktį į padušką. gal ir nereikėjo tai smarkiai, lai galvoja ką nori apie fotkę, tik modelio lai nekomentuoja smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 21:25)
eeee.... mane irgi brauk biggrin.gif mano fotikas juk pas tave kol kas smile.gif

taigi galima arba palaukti, arba paskolinsim kaip nors vieni kitiems, ką turim. tik nestabdyk.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 21:19)
Silwio aciu, as nedalyvausiu sikart smile.gif bijau pridirbt ka nors. Bet bus idomu pamatyti rezultatus, smagiai jums  4u.gif

Neina jau redaguot sąrašo smile.gif O sugadint nieko nesugadinsi. Net galvot nereikia. Kuo mažiau fotografuojant galvosi, tuo bus smagiau, o ir azartas didesnis.

QUOTE(bite maja @ 2009 10 19, 21:25)

Kai aplink tiek fotografojančių juostiniais, tokie pasiteisinimai nepriimami smile.gif Galų gale galima iš degtukų dėžutės pinholą pasidaryt. Bus tik įdomiau.
Atsakyti
Taigi Zitlali dayvaus wink.gif
Bite maja dalyvaus wink.gif

Say...zinau, kieno padushka bus apverkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 22:28)
1. nesupykau, ale tikriausiai yra kas raudos naktį į padušką. gal ir nereikėjo tai smarkiai, lai galvoja ką nori apie fotkę, tik modelio lai nekomentuoja smile.gif
2. taigi galima arba palaukti, arba paskolinsim kaip nors vieni kitiems, ką turim. tik nestabdyk.

1. reikėjo. maladec, ms. te balioną 4u.gif

2. aš bijau unsure.gif įsigijau nepilnavertiškumo kompleksą biggrin.gif
Atsakyti