Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

sillwio, jau mastau. muiline atkrenta del pilnos automatikos (puse islaikymo a nei kaip), vyras smena dar turi, reiks patyrinet smile.gif optika ten jau pagyvenus, bet fotikas gyvas. gal, jei graziai paprasysiu, duos smile.gif
o dar zinau, kad ponia Sayonara turi skladuka fotiku biggrin.gif tai jei ka, gal neatsisakys suselpti vargse fotografe (pamirsk apie hasselio kaina biggrin.gif) kokiu fed'u biggrin.gif

P.S. vyras, kai pasakiau, kam reik smenos, replikavo - TOTAL IDIOTS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 spalio 2009 - 14:57
QUOTE(Sansara @ 2009 10 19, 14:55)
sillwio, jau mastau. muiline atkrenta del pilnos automatikos (puse islaikymo a nei kaip), vyras smena dar turi, reiks patyrinet smile.gif optika ten jau pagyvenus, bet fotikas gyvas. gal, jei graziai paprasysiu, duos smile.gif
o dar zinau, kad ponia Sayonara turi skladuka fotiku biggrin.gif tai jei ka, gal neatsisakys suselpti vargse fotografe (pamirsk apie hasselio kaina biggrin.gif) kokiu fed'u biggrin.gif

laisvai..smile.gif 4u.gif
visai visai laisvi pas mane fed'as, kiev'ukas, canon ae-1, smena wink.gif tik dulkes nusipūst pati turėtum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 spalio 2009 - 14:59
QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 14:51)
beje, o kaip tuose, kur ranka susukinėji, padaryt, kad liktų? JAUSTI, kada palaisvėja?

tai viena sąlyga - pypsikas (juostelės galiukas), o kita - perpus trumpesni, negu normaliai tokį kadrą eksponuojant išlaikymai? teisingai supratau?

Taip, palaisveja. Kai kuriuose kadru skaitiklis nustoja suktis atgal.

Correct. Siaip, jei fotikas leidzia keist iso, galima su iso suzaist. Tada nereiks kiekvienam kadrui atskirai skaiciuot islaikymo.

QUOTE(Sansara @ 2009 10 19, 14:55)
vyras, kai pasakiau, kam reik smenos, replikavo - TOTAL IDIOTS biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi eksperimentui, bet tik estafetėje visur turėčiau būt paskutinė, nes pas mane pypsiko nelieka. Dar nelabai supratau dėl ekspozicijos. Ar: 1)ji turėtų būti per pusę mažesnė, nei turėtų teisingai būti, 2) ji turėtų būti mažesnė per pusę stopo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 spalio 2009 - 15:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 15:20)

Powerpuff junkis  4u.gif

Aciu aciu uz pasiulyma 4u.gif Bet kad as tik skaitineju jusu tema ir deduosi viska i galva, o pati nelabai fotkinu ir toli man iki jusu lygio blush2.gif Gavau pries pusmeti Nikona F55 dovanu tai prisiminus kaip kazkada su zenitu zaisdavau ispleskinau keleta juostu.. va tiek tos mano foto patirties tera-beveik nieko neismanau apie tecninius dalykus, tai tyliai sau ir skaitineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 10 19, 17:47)
Aciu aciu uz pasiulyma 4u.gif  Bet kad as tik skaitineju jusu tema ir deduosi viska i galva, o pati nelabai fotkinu ir toli man iki jusu lygio blush2.gif  Gavau pries pusmeti Nikona F55 dovanu tai prisiminus kaip kazkada su zenitu zaisdavau ispleskinau keleta juostu.. va tiek tos mano foto patirties tera-beveik nieko neismanau apie tecninius dalykus, tai tyliai sau ir skaitineju blush2.gif

o su skaitmeniniu fotografuoji? smile.gif tai gali uzsukt i pradziamokslius jei pradziu pradzia fotografijoje tau, ten galesim kartu pasimokyti wink.gif jei aisku idomu smile.gif junkis drasiau 4u.gif as irgi nauja cia, sioje temoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 17:14
galiuko palikimas nustatomas custom funtions'suose. bent jau canone. reikia pritaikyti funkciją RTFM (read the fucking manual) ir sužinoti, ties kuriuo skaičiuku nustatyti 1 arba 0. manau, kad nikone pravers ta pati funkcija.
Papildyta:
nu ką, kas dabar tv3 žinias matot, turbūt atkreipėt dėmesį į aukciono reportažą ir mamkes, fotagrafavusias paksus ir adamkus. ir aš ten buvau, alų midų gėriau....mamkės per barzdą nuvarvėjo. o geros buvo beprotiškai. ir jei ne sušikta krizė, kapočiausi už jas iki pamėlynavimo.... bet šį tą ir aš nuroviau. ryt pasiimsiu ir patestuosiu. labai keista liaudis buvo. senukus eos 1 n iki 350 lt užkėlė (nors gal ir normali kaina), o blykstes 540 ez (ne skaitmenai, o būtent šiems aparatams), už pradinę kainą 100 lt paėmė kiti doh.gif . šiaip aukcionas geras dalykas, azartiškas kaip medžioklė ir kazino kartu sudėjus. užvirino kraują, bet susitvardžiau nuo neagalvotų sprendimų. o mamiya 650 pro tl su galu ir matuojančia prizme nuėjo už viso labo 850 lt.....
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 10 19, 21:59)
nu ką, kas dabar tv3 žinias matot, turbūt atkreipėt dėmesį į aukciono reportažą ir mamkes, fotagrafavusias paksus ir adamkus. ir aš ten buvau, alų midų gėriau....mamkės per barzdą nuvarvėjo. o geros buvo beprotiškai. ir jei ne sušikta krizė, kapočiausi už jas iki pamėlynavimo....

mačiau, spėjau seilę pavarvint biggrin.gif
o ką jau nurovei?
Atsakyti
jei as gausiu be galiuko - man tas pats, nes turiu minilabini istraukeja.. tiksliau ne maziau 5, bet tik vienas veikia smile.gif

Tai kaip bus? burtus trauksim, ar kaip? kaip suporavimas ivyks? smile.gif kuri cia turit patirties is tu kalediniu mainu ar kaip tas jusu renginys vadinosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 19, 21:05)
jei as gausiu be galiuko - man tas pats, nes turiu minilabini istraukeja.. tiksliau ne maziau 5, bet tik vienas veikia smile.gif

Tai kaip bus? burtus trauksim, ar kaip? kaip suporavimas ivyks? smile.gif  kuri cia turit patirties is tu kalediniu mainu ar kaip tas jusu renginys vadinosi? smile.gif

aha, burtai geras dalykas. man rodos visai smagu būtų prieš fotkinant žinoti, kas paskui fotkins, arba po ko pats fotkinsi... galima apgalvoti, paplanuoti.. aš už burtus prieš foto pradžią smile.gif

aš tai su galu noriu ir pati su galu stengsiuos atiduoti biggrin.gif (man šiandien su tobulais sakiniais sekasi.. wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 10 19, 20:59)
bet šį tą ir aš nuroviau.

Sveikinu, andriuska. Aš seilę per teliką pavarvinau. Gražus buvo reginys.

QUOTE(_ms_ @ 2009 10 19, 21:05)
Tai kaip bus? burtus trauksim, ar kaip? kaip suporavimas ivyks? smile.gif  kuri cia turit patirties is tu kalediniu mainu ar kaip tas jusu renginys vadinosi? smile.gif

Turbūt burtais, nors smagiau būtų suporuoti skirtingus stilius. Pvz. andriuską su sayonara, ms su sansara ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 21:10)
Sveikinu, andriuska. Aš seilę per teliką pavarvinau. Gražus buvo reginys.
Turbūt burtais, nors smagiau būtų suporuoti skirtingus stilius. Pvz. andriuską su sayonara, ms su sansara ir t.t.

na tai projekto sumanytojau ir spręsk, kaip viskas vyks smile.gif

p.s. pasikartosiu, bet labai faina idėja, nekantraudama laukiu starto..smile.gif
Atsakyti