Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 10 18, 23:52)
Siūlau eksperimentą. Sugalvojimas ne naujas, bet turėtų būt įdomu. Kas nors vienas (pvz. aš smile.gif ) eksponuoja visus juostos kadrus per pusę reikalingo išlaikymo ir išsiunčia kam nors kitam (kas pakels ranką), kuris, savo ruožtu vėl eksponuoja visus kadrus puse reikalingo išlaikymo. Vėliau žiūrim, kas gavosi.

bigsmile.gif dabl ekspo nezinant kas gausis bigsmile.gif wow ideja smile.gif
as bijau, kad su savo 1/2 ekspo paskaiciavimas pridirbciau biggrin.gif is akies viska darau gi. kaip sau, negaila, o vat kitam suš... viską nelabai norisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 spalio 2009 - 07:55
sillwio, idėja superinė..biggrin.gif
Atsakyti
o dar kai kur prisidetu tas faktorius, kad kadro koordinavimas skiriasi smile.gif (vieni statmenai, kiti fotikai horizontaliai "guldo")

tiesa, blondiniskas klausimas; kas gautusi spalv juosta isryskinus kaip jb biggrin.gif (nezadu, siaip jei netycia supainioji biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 spalio 2009 - 08:42
QUOTE(Sansara @ 2009 10 19, 08:39)
o dar kai kur prisidetu tas faktorius, kad kadro koordinavimas skiriasi smile.gif (vieni statmenai, kiti fotikai horizontaliai "guldo")

tiesa, blondiniskas klausimas; kas gautusi spalv juosta isryskinus kaip jb biggrin.gif (nezadu, siaip jei netycia supainioji biggrin.gif)

tai su kvadratais reiktų fotkint smile.gif arba susitart, kad jei su siaura, tai tik statmenai arba tik horizontaliai..smile.gif

man rodos gautųsi menas..biggrin.gif
Atsakyti
Ideja ne mano, bet pasirode labai idomi. Ka nors sugadinti nera jokiu sansu, nes ir taip viskas labai nenuspejama. Kadru skirtingas guldymas yra maziausia "problema" nes jau tik idejus juosta antra karta, visi kadrai persislinks. Na, tai kas nori bandyt? Fotografuojam ka norim ir kaip norim. Svarbu eksponuoti pagal ta pati iso ir puse ekspozicijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 spalio 2009 - 08:53
QUOTE(sillwio @ 2009 10 18, 23:52)
Siūlau eksperimentą. Sugalvojimas ne naujas, bet turėtų būt įdomu. Kas nors vienas (pvz. aš smile.gif ) eksponuoja visus juostos kadrus per pusę reikalingo išlaikymo ir išsiunčia kam nors kitam (kas pakels ranką), kuris, savo ruožtu vėl eksponuoja visus kadrus puse reikalingo išlaikymo. Vėliau žiūrim, kas gavosi.

oho bigsmile.gif , tikrai superinė mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 08:52)
Ideja ne mano, bet pasirode labai idomi. Ka nors sugadinti nera jokiu sansu, nes ir taip viskas labai nenuspejama. Kadru skirtingas guldymas yra maziausia "problema" nes jau tik idejus juosta antra karta, visi kadrai persislinks. Na, tai kas nori bandyt? Fotografuojam ka norim ir kaip norim. Svarbu eksponuoti pagal ta pati iso ir puse ekspozicijos.

taigi galim keliese..smile.gif aš noriu pabandyti. gali būti tarptautinis ir vietinis projektai biggrin.gif
siaura ar vidutinis formatas? smile.gif

ai, dar pasigirsiu..smile.gif vaikiški džiaugsmai. vieną siaurą juostelę aną savaitę su pilnai rankiniais nustatymais fotkinau, eksponavau vėlgi iš akies, neprapyliau niekur su ekspozicija. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 spalio 2009 - 09:13
Man procentre aiskino, jei spalvota kaip j/b ryskinsi gali but kazkas nuvarves, issilies, ar nukris biggrin.gif nesupratau... nu tipo nieko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 19, 08:39)

Kazkada, rodos, apie tai kalbejom. Neatsimenu niunasu, bet gaunasi sh...

QUOTE(sayonara @ 2009 10 19, 09:05)
taigi galim keliese..smile.gif aš noriu pabandyti. gali būti tarptautinis ir vietinis projektai biggrin.gif
siaura ar vidutinis formatas? smile.gif

ai, dar pasigirsiu..smile.gif vaikiški džiaugsmai. vieną siaurą juostelę aną savaitę su pilnai rankiniais nustatymais fotkinau, eksponavau vėlgi iš akies, neprapyliau niekur su ekspozicija. ax.gif

Zinoma galim keliese. As uz siaura.

Zaviuosi jumis, kurie eksponuojat is akies smile.gif As net nebandau smile.gif
Atsakyti
as uz placia biggrin.gif nes neturiu siaurai a nei fotiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 19, 09:26)
Zinoma galim keliese. As uz siaura.

Zaviuosi jumis, kurie eksponuojat is akies smile.gif As net nebandau smile.gif

tai davai, aš pasirašau, dirbsiu su rankine minolta..smile.gif pasidarysim sau kalėdines dovanas smile.gif

ką čia žavėtis. iš tingėjimo biggrin.gif
Atsakyti
silwio, jau taip zaidziau. jei bus realiai norinciu - prisijungsiu.

zitlali - o tu is lempos expoza pagauni, ar zinodama expoporas ir ivertindama realu apsvietima? Nes dziaugsma gali greit pakeist nenumaldomas liudesys.

Atsakyti