Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:00)
Na va, galite mane pagaliau sveikinti...  ax.gif  po ilgu gimdymu nusipirkau Canoscan 8800f uz 645Lt nauja ir mamiya c330 uz 700lt (su kapeikom) neva puikiai issilaikiusia (kaip raso tas super seleris) su 60mm f2.8 smile.gif tik va sake sunku gauti dirzeli kaklui...  g.gif jeigu kam reiks pagelbeti su pirkimu ebay tai kreipkites tongue.gif tiesa.. pirksiu db imautes juostom susidelioti, gal kam reik? smile.gif daugiau paimciau (segasi i segtuvus, imsiu vidutiniui ir siauram formatui). Sitas siauram http://cgi.ebay.co.u...id=p3286.c0.m14 (50 vnt jau paims is manes, cia 6 kadrai eiluteje)

Dar klausimas, mastau ar verta uzsipirkti 100vnt Fuji Provia 100 , gautusi viena juostele 9lt, galiojimas baigesi 2007?  g.gif ar ispirktu ar neverta?

ui kaip sveikinu!!! clap.gif nu bus dabar grozio!! bigsmile.gif as va del fotiko vis neapsisprendziu blush2.gif doh.gif irgi sirdis linksta link mamamiju ir hasselbleidu ir leicu doh.gif lotuliukas.gif zodziu... intensyviai skaitau gerb. Adamsiu,gal jis i protaa atves biggrin.gif kol kas nusprendziau kvailiot su dabartiniais ,nebent koks dealas aki uzkabintu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 spalio 2009 - 10:52
sveikinu Zitlali drinks_cheers.gif

Siaip pagalvojau dabar.. visu musu technika sunesus kruvon, tai neblogas muziejus jau gautusi.. ir siaip toks brangokas smile.gif

O ka konreciai Ediper mintyse audi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 16, 12:13)
sveikinu Zitlali  drinks_cheers.gif

Siaip pagalvojau dabar.. visu musu technika sunesus kruvon, tai neblogas muziejus jau gautusi.. ir siaip toks brangokas smile.gif

O ka konreciai Ediper mintyse audi? smile.gif

vat ir nzn biggrin.gif balansuoju biggrin.gif pasakyt galiu tik ko noriu is aparato,bet ar toks egzistuoja nzn lotuliukas.gif tai va ... viskas blyn kompromisu ir prioritetu tvarka ... na neskubu as-nera kur smile.gif
Atsakyti
hasselbladai. leicos. mamiyjos.
tik aš viena vargšė su kiev'u.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 16, 13:13)
hasselbladai. leicos. mamiyjos.
tik aš viena vargšė su kiev'u.

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif baik tu! gerai tie kiev'ai irgi smile.gif
man kazkaip visa rusiska tech.su problemom asocijuojas,tai uztatais ne neziuriu
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 16, 12:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baik tu! gerai tie kiev'ai irgi  smile.gif
man kazkaip visa rusiska tech.su problemom asocijuojas,tai uztatais ne neziuriu

man irgi taip visuomet atrodė, bet kiev'as šita pakeitė nuomonę kardinaliai..smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Zitlali! Įdomu bus matyti tavo kvadratinius eksperimentus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 16, 13:34)
man irgi taip visuomet atrodė, bet kiev'as šita pakeitė nuomonę kardinaliai..smile.gif

na va smile.gif smagu girdet! neveltui jie ir populiarus, nuotr. grazios su jais,patinka smile.gif bet vis vien nenoriu Kiev'o blush2.gif netraukia jis ko tais ir prie canono tik protas limpa,o sirdis kazkur kitur doh.gif ieskosiu kur ji lotuliukas.gif
o gerb. _ms_ su savo leica ir tokiom potkem is kelio veda visiskai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 spalio 2009 - 12:44
as rezgu minti, ar neverta butu viena juostele duot isryskinti procentrui, kad paziuret, ar ne mano ryskinimai atima detaluma ar kokybe g.gif bet procentras taip eda paskutiniu metu juosteles jusu, kad nesinori ir savo suserti. bet gal eksperimento tikslais verta? g.gif kaip manot. ar pamatyciau ka nors, jei ne pati ryskinciau?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 16, 13:59)
as rezgu minti, ar neverta butu viena juostele duot isryskinti procentrui, kad paziuret, ar ne mano ryskinimai atima detaluma ar kokybe g.gif bet procentras taip eda paskutiniu metu juosteles jusu, kad nesinori ir savo suserti. bet gal eksperimento tikslais verta?  g.gif kaip manot. ar pamatyciau ka nors, jei ne pati ryskinciau?

žinai... geriau jau andriuskai duok.... daug didesnė tikimybė, kad nesušiks biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 10 16, 10:12)

aj.. nieko nebesuprantu... ryt ka nors sugalvosiu smile.gif o del juostu tai aisku, aciu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 10 16, 15:14)
žinai... geriau jau andriuskai duok.... daug didesnė tikimybė, kad nesušiks biggrin.gif

o jis apsiima ryskinti tik draugam 'is reikalo' ar jam galima uzsakymus nesti? g.gif Andriuska papasakok smile.gif

Aciu uz sveikinimus smile.gif

Ediper o su kokiu tu db fotografuoji? Mano galva tau visai gerai sekasi... Ar irgi yra poreikis rudenine depresija naujom 'smutkem' malsint smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 spalio 2009 - 14:39
ne, dabar jis neapsiima niekam, tik sau. labai jau daug sveikatos kainavo Pupeliuko juostelės sugadinimas (iki šiol nesuprantu - kaip?). nebent Sansaros atveju - kai visiškas eksperimentas ir negaila, jei kas dings. grąžinsiu naują juostelę ir tiek. galvos neskauda.

vat ant popieriaus spaust - čia galima kalbėti.

norėjau iliustruoti neseną postą apie tai, kad siaura juosta mažame nuotraukų formate gerai atrodo, o kai padidini - nelabai. nuskanavau ir supratau, kad kai nori skanus palyginimui dėti - jie gaunasi vienodo mastelio, ir nebesimato apie ką kalbu smile.gif bet jau kad atskanavau, tai pasigirsiu savo šeima - aš su žmona (po varžybų, kuriose mūsų komanda užėmė pirmą vietą ir tapo šių matų ietuvos dažasvydžio lygos čempionais II divizione).

user posted image

skanas iš foto 13x18, foma popierius RC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 16 spalio 2009 - 16:19