Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 11, 22:12)
Portra zinau, bet mane domina skaidres siuo momentu smile.gif Fuji Provia naturalios spalvos, bet deficitas ziuriu smile.gif idomu buvo kas dar... dekui Pupeliuk wink.gif

o ryskint skaidres joms priklausanciu procesu nera noro? smile.gif siaip is negatyvu tai portra,fuji press ir is tu profesional serijos tas kur su priebalsiu kratiniu pavadinime..nepamenu net kaip vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 11, 22:44)
o ryskint skaidres joms priklausanciu procesu nera noro?

Ryskinu ir taip wink.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 09, 20:18)
tai aš įdedu biskį tų bandomųjų kadrų, darytų su skolintu Zenituku.
Spalvos, spalvos  thumbup.gif

faini labai thumbup.gif Spalvos tikrai kad wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 10, 14:00)
Kodak elite chrome 100

būtent šitos juostos normaliai išryškintos man asmeniškai spalvos labai patiko smile.gif Tiesa kitokių skaidrinių dar ir nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,

rudeninė depresija temoje? wink.gif

aš šiandien pasiėmiau pirmą išryškintą spalvotą juostelę su kiev 6s (skolintu) darytą. eksponavau iš akies - nesuklydau niekur (eksponometras veikiantis, bet baterijos pasibaigę), fokusas pagal indeksus rodos ok visur (nuskanavusi įsitikinsu, ar tikrai), spalvos indeksuose ok, naudotis labai paprasta, patiko. kadruoti pasaka su juo. dar kelias išfotkinsiu, jei patiks - įsigysiu. vyras sako neskubėt, jei patiks, tai kad pirkčiau mamiya.. doh.gif o manyje proto balsas kužda, kad neskubėčiau su mamka, spėsiu, bla bla bla..

jei pavyks ketvirtadienį nuskenuos man geras žmogus juostą, pasirodysiu, jei tikrai su fokusu bus viskas ok biggrin.gif jei nebus, pasigirsiu ir galėsit iš manęs šaipytis smile.gif
Atsakyti
Del eksponavimo... isfotkinau juosta irgi vidutinio formato, kur matavau su eksponometru ten pereksponuotos foto (gal prastai pamatavau), kur is akies, ten ok, vienoje truputi tamsoka.. tai nusprendziau kol kas neisigyti eksponometro irgi... g.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 10 13, 19:20)
galėsit iš manęs šaipytis smile.gif

o, pagaliau bus proga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 13, 19:11)
Del eksponavimo... isfotkinau juosta irgi vidutinio formato, kur matavau su eksponometru ten pereksponuotos foto (gal prastai pamatavau), kur is akies, ten ok, vienoje truputi tamsoka.. tai nusprendziau kol kas neisigyti eksponometro irgi...  g.gif
Papildyta:

o, pagaliau bus proga smile.gif

man tai atrodo, kad jau turim pakankamai patirties iš akies matuot.. man kiek teko iš akies šaudyt, tai tik keletu atvejų, tikrai labai mažame procente kadrų suklydau.. jeigu įsigysiu šį kiev'ą, tai susidėsiu tas baterijas, nesunku gi..
širdis dreba. labai noriu vidutinio. kaip vaikas..smile.gif
Atsakyti
O turi nusiziurejusi is kur imsi? buvau imetusi cia skelbima kazkada pardavinejo...

Aha, as irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 13, 19:33)
O turi nusiziurejusi is kur imsi? buvau imetusi cia skelbima kazkada pardavinejo...

Aha, as irgi smile.gif

nea, nesu nieko nusižiūrėjus. kai ateis apsisprendimas, tada ir ieškosiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, galite mane pagaliau sveikinti... ax.gif po ilgu gimdymu nusipirkau Canoscan 8800f uz 645Lt nauja ir mamiya c330 uz 700lt (su kapeikom) neva puikiai issilaikiusia (kaip raso tas super seleris) su 60mm f2.8 smile.gif tik va sake sunku gauti dirzeli kaklui... g.gif jeigu kam reiks pagelbeti su pirkimu ebay tai kreipkites tongue.gif tiesa.. pirksiu db imautes juostom susidelioti, gal kam reik? smile.gif daugiau paimciau (segasi i segtuvus, imsiu vidutiniui ir siauram formatui). Sitas siauram http://cgi.ebay.co.u...id=p3286.c0.m14 (50 vnt jau paims is manes, cia 6 kadrai eiluteje)

Dar klausimas, mastau ar verta uzsipirkti 100vnt Fuji Provia 100 , gautusi viena juostele 9lt, galiojimas baigesi 2007? g.gif ar ispirktu ar neverta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 spalio 2009 - 21:13
hmmm, o tau 60 mm nebus per platus kampas? 50 mm jau peizažiniai plačiakampiai vidutiniame formate. g.gif aš su 80 mm keikiuosi, kad per daug i kadrą telpa ir svajoju apie mažesni dar...
betkokiu atveju sveikinu kuo nuoširdžiausiai apsisprendus ir įsigijus daiktą. tikiuos ir kokybė daikto bus super mirksiukas.gif (oj prisimenu, kiek pražilau ir drebejau, kol gavau sillwio patvirtinimą, kad daiktas "ledinis")

P.S. sakyčiau brangios tavo įmautės. aš už 60 lt Juozapavičiaus g. paėmiau 100 vnt. pergamentinių (nelimpa dulkės kaip prie plastikinių). siauram formatui ten yra kiek nori, vidutiniam paėmiau paskutinį poką ir sakė artimiausiu metu užsakyti jie nežada. bet 40 svarų - tai jau hmmmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 spalio 2009 - 21:16
QUOTE(Sansara @ 2009 10 15, 22:13)
hmmm, o tau 60 mm nebus per platus kampas? 
P.S. sakyčiau brangios tavo įmautės. aš už 60 lt Juozapavičiaus g. paėmiau 100 vnt. pergamentinių (nelimpa dulkės kaip prie plastikinių). siauram formatui ten yra kiek nori, vidutiniam paėmiau paskutinį poką ir sakė artimiausiu metu užsakyti jie nežada. bet 40 svarų - tai jau hmmmmm

oj, atsiprasau, 80mm smile.gif suklydau... burbuliukai veikia drinks_cheers.gif
zinau zinok ir nepirkciau, bet, kad yra pas mus pirkt arba 5.5 kadro (amerikietiskas kaip suprantu formatas, bo kiek pamenu ju A4 formatas visai kitoks ) arba isvis ner... g.gif rankdarbiais neuzsiminesiu, tam laiko jau tikrai neberasciau... kur jus laikot? aj turi juozapaviciaus? eisiu ryt ziuret... aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 spalio 2009 - 21:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:00)

Dar klausimas, mastau ar verta uzsipirkti 100vnt Fuji Provia 100 , gautusi viena juostele 9lt, galiojimas baigesi 2007?  g.gif ar ispirktu ar neverta?

100 vnt po 9 lt g.gif mano galva brangoka. kam tiek?

o įmautės, tai juk 7 eilės. gaunasi 6x5 kadrus ir 1 - 6 kadrų. normaliai viskas.

sveikinimai su mamiya.
Atsakyti