QUOTE(Sansara @ 2009 09 28, 12:31)
poreikis gal ir yra, galimybiu vos 0.9 proc. istrukti normaliai artimiausiu laiku
siaip buvo idomu, kad nepasigyret kuo baigesi, tai ir norejau suzinot, ar neivyko, ar tiesiog nepasigyret
ar nezinai kada dovilis tures 120 juosteliu? as jam e-maila parasiau, ale kazko tylu jau kelios dienos. o dabar visur nuliai prie visu 120 juosteliu gal netycia zinai.
siaip buvo idomu, kad nepasigyret kuo baigesi, tai ir norejau suzinot, ar neivyko, ar tiesiog nepasigyret
ar nezinai kada dovilis tures 120 juosteliu? as jam e-maila parasiau, ale kazko tylu jau kelios dienos. o dabar visur nuliai prie visu 120 juosteliu gal netycia zinai.
Sansara, laiks nuo laiko kas nors užsakinėja iš kur nors juostų - aš ką tik padariau užsakymą iš Macodirect.de (skelbiau ir čia, ir fotokūdroj), būna užsakymų ir iš fotoimpex (fotokūdroj laiks nuo laiko kas nors skelbia), tai manau be problemų nusipirkti ir iš kitur. O ir Juozapavičiaus g-vėj Kodak kainos normalios.
Andriau, man poreikis yra, kurį penktadienį visai nueičiau, tik reikia man dar su skeneriu pereit per visas nematytas juostas ir atsirinkti kadrus, vertus spausdinimo. Ir gal gali info į až, o gal ir viešai, jei galima kokios ten kainos už valandą.