Tarsymui pirmasis eksperimentas... eksponavau kaip jautresne skaidre ir ryskino kitu procesu
cia j/b verciau, mastau gal visas jas paverst? as kaip visada neapsisprendziu ar spalvos ar j/b
o cia jau tikriausiai perkepes?
Na, laukiu nuomoniu ir kritikos, pirmas toks blynas, idomu ka manot.
Tiesa, ryskino europoje Fuji labai mielai sutiko krosinti, paprasius sukarpe ir idejo i imautes... cia jei kam aktualu, tai pasidalinu info tik va pirstu antspaudu paliko ant kas antro kadro, riebiai taip, tai teko valyti
zitlali, o kokia skaidre?
nu nuotraukos tai kaip nuotraukos. Man pirma, kaip nuotrauka, patinka. I jb neversciau. Siaip juk crosinimas turi tureti tiksla - spalva turi atlikti vaidmeni. Tai va pirmoje atlieka, mano akimis, priimtiniausiai
Del portreto. Velgi... zalsvas atspalvis normaliam portetui man ne i tema (nors dar karta paziurejau, tai susisaukia su kamuoliuku) . O del perkalimo - toks jausmas, kad ne perkalta, o skeneris nenuskenuoja.. neistraukia softas tos vietos
nu nuotraukos tai kaip nuotraukos. Man pirma, kaip nuotrauka, patinka. I jb neversciau. Siaip juk crosinimas turi tureti tiksla - spalva turi atlikti vaidmeni. Tai va pirmoje atlieka, mano akimis, priimtiniausiai
Del portreto. Velgi... zalsvas atspalvis normaliam portetui man ne i tema (nors dar karta paziurejau, tai susisaukia su kamuoliuku) . O del perkalimo - toks jausmas, kad ne perkalta, o skeneris nenuskenuoja.. neistraukia softas tos vietos
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 10, 13:57)
zitlali, o kokia skaidre?
Kodak elite chrome 100
ok, dekui. Del skenerio, tai gali buti, nezinau. Del to, kad krosinimas turi tureti tiksla, spalvos nuotaika perteikti ir pan, tai matai, kadangi as apskritai neisivaizdavau kas kaip verciasi ir kaip viskas gaunasi, tai jokiu isankstiniu minciu neturejau apie tai ka fotografuoti ir kaip nepavyko tai nepavyko, bandysiu dar karta dabar bent aiskiau kas tai per daiktas
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 10, 14:06)
nesuprantu kaip jus sugebate lygioj vietoj vyrus kaltais pasijust, kai, atrodo, tos kaltes nera
prajuokinai
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 10, 20:16)
maza ir taip nusivylimu gyvenime, dar tas Zenitas mano mane pribaigs vel blogai ideta sudirbta juosta.. eina s. ir niekas nepijokauja sian
o kodel taip nutiko ar nutinka dazniau?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 10, 19:31)
o kodel taip nutiko ar nutinka dazniau?
nesugebu juostos idet. neprasuka man jos ir viskas. sia atrodo jau ir idejau, prasukau, paskui atidariau, kad isitikiciau, vis tiek tas pats. aj, palauksiu Purienos dabar ar ko nors, kad padetu. gaila kadru..
o apie tavo foto mano nuomone panasi kaip ms, tai nesikartosiu
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 10, 20:37)
nesugebu juostos idet.
gaila... uzjauciu, tikiu, kad sunervina
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 11, 17:17)
Klausykit, o kokias skaidres naudojate žmonių foto? Man reik natūralių spalvų... Nes nervina visokie lendantys violetiniai ar žali atspalviai...
Naudok ne skaitdres, o Kodak Portra puikios natūralios spalvos.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 11, 21:04)
Naudok ne skaitdres, o Kodak Portra puikios natūralios spalvos.
Portra zinau, bet mane domina skaidres siuo momentu Fuji Provia naturalios spalvos, bet deficitas ziuriu idomu buvo kas dar... dekui Pupeliuk