Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Tarsymui smile.gif pirmasis eksperimentas... eksponavau kaip jautresne skaidre ir ryskino kitu procesu

user posted image

user posted image

user posted image

cia j/b verciau, mastau gal visas jas paverst? as kaip visada neapsisprendziu ar spalvos ar j/b smile.gif
user posted image

user posted image

o cia jau tikriausiai perkepes?
user posted image

Na, laukiu nuomoniu ir kritikos, pirmas toks blynas, idomu ka manot.

Tiesa, ryskino europoje Fuji smile.gif labai mielai sutiko krosinti, paprasius sukarpe ir idejo i imautes... cia jei kam aktualu, tai pasidalinu info smile.gif tik va pirstu antspaudu paliko ant kas antro kadro, riebiai taip, tai teko valyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 spalio 2009 - 19:29
zitlali, o kokia skaidre?

nu nuotraukos tai kaip nuotraukos. Man pirma, kaip nuotrauka, patinka. I jb neversciau. Siaip juk crosinimas turi tureti tiksla - spalva turi atlikti vaidmeni. Tai va pirmoje atlieka, mano akimis, priimtiniausiai smile.gif
Del portreto. Velgi... zalsvas atspalvis normaliam portetui man ne i tema (nors dar karta paziurejau, tai susisaukia su kamuoliuku) . O del perkalimo - toks jausmas, kad ne perkalta, o skeneris nenuskenuoja.. neistraukia softas tos vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 10 spalio 2009 - 12:59
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 10, 13:57)
zitlali, o kokia skaidre?

Kodak elite chrome 100
ok, dekui. Del skenerio, tai gali buti, nezinau. Del to, kad krosinimas turi tureti tiksla, spalvos nuotaika perteikti ir pan, tai matai, kadangi as apskritai neisivaizdavau kas kaip verciasi ir kaip viskas gaunasi, tai jokiu isankstiniu minciu neturejau apie tai ka fotografuoti ir kaip smile.gif nepavyko tai nepavyko, bandysiu dar karta smile.gif dabar bent aiskiau kas tai per daiktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 spalio 2009 - 13:05
aciu smile.gif

p.s. na tai dabar turesi isankstines mintis smile.gif ir kodel sakai, kad nepavyko? juk sakiau, kad pirma pavyko smile.gif .....ech tos moterys... nesuprantu kaip jus sugebate lygioj vietoj vyrus kaltais pasijust, kai, atrodo, tos kaltes nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 10, 14:06)
nesuprantu kaip jus sugebate lygioj vietoj vyrus kaltais pasijust, kai, atrodo, tos kaltes nera  lotuliukas.gif

biggrin.gif prajuokinai
Atsakyti
maza ir taip nusivylimu gyvenime, dar tas Zenitas mano mane pribaigs doh.gif vel blogai ideta sudirbta juosta.. eina s. ir niekas nepijokauja sian
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 10, 20:16)
maza ir taip nusivylimu gyvenime, dar tas Zenitas mano mane pribaigs doh.gif vel blogai ideta sudirbta juosta.. eina s. ir niekas nepijokauja sian

o kodel taip nutiko ar nutinka dazniau?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 10, 19:31)
o kodel taip nutiko ar nutinka dazniau?

nesugebu juostos idet. neprasuka man jos ir viskas. sia atrodo jau ir idejau, prasukau, paskui atidariau, kad isitikiciau, vis tiek tas pats. aj, palauksiu Purienos dabar ar ko nors, kad padetu. gaila kadru..

o apie tavo foto mano nuomone panasi kaip ms, tai nesikartosiu
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 10, 20:37)
nesugebu juostos idet.

gaila... uzjauciu, tikiu, kad sunervina
Atsakyti
Klausykit, o kokias skaidres naudojate žmonių foto? Man reik natūralių spalvų... Nes nervina visokie lendantys violetiniai ar žali atspalviai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 spalio 2009 - 16:23
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 11, 17:17)
Klausykit, o kokias skaidres naudojate žmonių foto? Man reik natūralių spalvų... Nes nervina visokie lendantys violetiniai ar žali atspalviai... smile.gif

Naudok ne skaitdres, o Kodak Portra smile.gif puikios natūralios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 11, 21:04)
Naudok ne skaitdres, o Kodak Portra smile.gif puikios natūralios spalvos.

Portra zinau, bet mane domina skaidres siuo momentu smile.gif Fuji Provia naturalios spalvos, bet deficitas ziuriu smile.gif idomu buvo kas dar... dekui Pupeliuk wink.gif
Atsakyti