QUOTE(sayonara @ 2009 10 09, 19:50)
aš tai jei nuo dūšios pasisakysiu ką nors, liksit nesupratę ir naktį nemiegosit..) todėl geriau gersiu viena ir gražiai apie Jus visus galvosiu
tik nereikia musu gasdinti ir tu viena nusigerineji
as tai galiu savo Leicos objektyvo piesinuku ideti
o cia akivaizdus irodymas, kad MB su juo fokusuoja geriau uz mane
puriena, Jurga jega
na tai aciu, kad patiko
Gaziulka, o man atrodo, kad objektyvas turi itakos ir spalvoms, ne tik piesiniui. Tarkim,ta pati Fuji vienaip spalvinasi su nikonu ir kitaip su Zenitu - na man taip pasirode
Gaziulka, o man atrodo, kad objektyvas turi itakos ir spalvoms, ne tik piesiniui. Tarkim,ta pati Fuji vienaip spalvinasi su nikonu ir kitaip su Zenitu - na man taip pasirode
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 09, 19:59)
na tai aciu, kad patiko
turbut cia kaip su dazu dezute ir teptuku. spalvu palete gali buti ta pati, bet skirtingai juos skiedziant, skirtingo intensyvumo potepiais tepant ir t.t. ir rezultatas kitoks
Gaziulka, gražu gražu. Čia jau absoliučiai kitaip objektyvas piešia.
Jurga taip - gėris
Ai dar kokie mano pastebėjimai dėl Zenito. Arba pasirodė arba iš tiesų ieškiklyje matosi mažiau nei talpina objektyvas nuotraukoje. Bent jau vertikaliose nuotraukose pastebėjau tokių dalykų, kurių tikrai kadruojant nebuvo kadro viršuje
Jurga taip - gėris
Ai dar kokie mano pastebėjimai dėl Zenito. Arba pasirodė arba iš tiesų ieškiklyje matosi mažiau nei talpina objektyvas nuotraukoje. Bent jau vertikaliose nuotraukose pastebėjau tokių dalykų, kurių tikrai kadruojant nebuvo kadro viršuje
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 09, 20:04)
turbut cia kaip su dazu dezute ir teptuku. spalvu palete gali buti ta pati, bet skirtingai juos skiedziant, skirtingo intensyvumo potepiais tepant ir t.t. ir rezultatas kitoks
O, čia teisingai išlankstei
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 09, 20:11)
renata, retas kuris veidrodinis fotikas ieskiklyje rodo 100 proc vaizdo,dazniausiai nuo 96 iki 98 proc : xx
šit kaip