Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

puriena,grazios fotografijos,uzskaitom wink.gif
Atsakyti
aš tai jei nuo dūšios pasisakysiu ką nors, liksit nesupratę ir naktį nemiegosit..smile.gif) todėl geriau gersiu viena ir gražiai apie Jus visus galvosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 09, 19:50)
aš tai jei nuo dūšios pasisakysiu ką nors, liksit nesupratę ir naktį nemiegosit..smile.gif) todėl geriau gersiu viena ir gražiai apie Jus visus galvosiu  wub.gif

tik nereikia musu gasdinti cool.gif ir tu viena nusigerineji drinks_cheers.gif

as tai galiu savo Leicos objektyvo piesinuku ideti
user posted image

o cia akivaizdus irodymas, kad MB su juo fokusuoja geriau uz mane wacko.gif
user posted image

puriena, Jurga jega thumbup.gif
Atsakyti
na tai aciu, kad patiko 4u.gif
Gaziulka, o man atrodo, kad objektyvas turi itakos ir spalvoms, ne tik piesiniui. Tarkim,ta pati Fuji vienaip spalvinasi su nikonu ir kitaip su Zenitu - na man taip pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 09, 19:59)
na tai aciu, kad patiko 4u.gif
Gaziulka, o man atrodo, kad objektyvas turi itakos ir spalvoms, ne tik piesiniui. Tarkim,ta pati Fuji vienaip spalvinasi su nikonu ir kitaip su Zenitu - na man taip pasirode g.gif

turbut cia kaip su dazu dezute ir teptuku. g.gif spalvu palete gali buti ta pati, bet skirtingai juos skiedziant, skirtingo intensyvumo potepiais tepant ir t.t. ir rezultatas kitoks g.gif
Atsakyti
kristina, nagi laukiam wink.gif
aliona, smile.gif kaip cia su tuo fokusavimu tau "sekasi"?
Renata, as ir manau,kad objektyvas turi itakos spalviskumui. Bet ne tiek daug kiek sviesa,ar konkreti spalva smile.gif

pritariu gaz apie spalvas smile.gif
Atsakyti
Skanaus pijokaujantiem smile.gif

Kaslink spalvu, tai turiu du kadrus, fotografuotus viena po kito, vaizdas tas pats, o spalvos nemazai skiriasi smile.gif nustatymu nekeiciau, sviesa nepakito... tad speju ir nuo nuotaikos priklauso wink.gif
Atsakyti
Gaziulka, gražu gražu. Čia jau absoliučiai kitaip objektyvas piešia.

Jurga taip - gėris wub.gif

Ai dar kokie mano pastebėjimai dėl Zenito. Arba pasirodė arba iš tiesų ieškiklyje matosi mažiau nei talpina objektyvas nuotraukoje. Bent jau vertikaliose nuotraukose pastebėjau tokių dalykų, kurių tikrai kadruojant nebuvo kadro viršuje g.gif
Atsakyti
renata, retas kuris veidrodinis fotikas ieskiklyje rodo 100 proc vaizdo,dazniausiai nuo 96 iki 98 proc : biggrin.gif xx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 09 spalio 2009 - 20:16
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 09, 20:08)
kristina, nagi laukiam wink.gif

schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 09, 20:04)
turbut cia kaip su dazu dezute ir teptuku. g.gif  spalvu palete gali buti ta pati, bet skirtingai juos skiedziant, skirtingo intensyvumo potepiais tepant ir t.t. ir rezultatas kitoks g.gif

O, čia teisingai išlankstei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 09, 20:11)
renata, retas kuris veidrodinis fotikas ieskiklyje rodo 100 proc vaizdo,dazniausiai nuo  96 iki 98 proc : biggrin.gif xx

šit kaip g.gif
Atsakyti
negaliu, pažiūrėjau youtube, kokį filmuką susuko apie šitą d. kedį, tai kraujas verda. doh.gif
Atsakyti