As irgi noreciau sudalyvauti myte jeigu priimsit ir jeigu pavyks istrukti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 08, 11:24)
O tu nori butinai veidrodinio su keiciamais objektyvais ar nori suprast, kas yra vidutinis formatas?
Dumpliniai pigus, bet nesiulau, nes buna bedu su dumplem.
Dviakiu pabandyt nenori?
Be to, dviakiu labai smagu fotografuoti.
Noreciau taip, veidrodinio su keiciamais
Turiu dumpliniu pora (nemanau, kad kazkokiu super, paprasti visai) ir pas teva namuose irgi ju yra vidutinio formato, bet netraukia, kol nusireguliuoji tai ir noras praeina fotografuot... nemegeja as tiek krapstytis ilgai... Na, gal ir megeja, bet tiesiog daznai laikas mane labai spaudzia ir negaliu sau leisti zaist tiek ilgai
o gal tiesiog igudziu truksta, bet dumpliniai nebetraukia kazkaip...
Gal ir noreciau, bet as noriu pilnu tempu fotografuoti su naujuoju, kazkaip ar pavyktu man ta tempa su dviakiu palaikyti ir tampytis visur su savimi? nesu bandziusi, idomi nuomone butu
Del to tai taip
privalumas
Dabar ziuriu tarp Mamiya RZ67 pro II ir 7 ii . Pirmasis daugiau studijiniam darbui kiek supratau, svoris nemenkas, neprisinesiociau, bet uztad visa kita kiek skaiciau man labai patinka. Antrasis lengvas, universalesnis, bet maziau tinkamas portretams (? ar teisingai, kazkuriam straipsnyje buvo taip rasoma). Norisi isigyti daikta ne uz milijona ir kuris tenkintu mano poreikius. Vienu zodziu. Kitam zmogui esanciam mano vietoje tikriausiai siulyciau neskubeti ir pazaisti dar su ta technika kuria turiu, kad daugiau ziniu sukaupti. Bet as tiesiog nelabai laiko turiu tam
arba dabar arba jau galiu pamirst ilgam laikui
tai va.. jeigu galit patarti busiu dekinga
Narsau, skaitau, tikriausiai daugiau nieko ir neveikiu pastaraisiais vakarais, bet labai sunku atsirinkti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 08, 15:25)
maciau sian Provia 1oo fuji sandely Gerosios vilties. kainos kzk nepaziurejau, manau, brangiau. Reala 100, ant ribos galiojimas po 9,5lt yra
o aciu tau labai Gaziulka
sian bandysiu nuvaziuot atsiimt isryskintu juostu, reiks gal ir ten uzsukt jei spesiu