Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 10 07, 10:07)
Toks vaizdas, kad tycia pirstukais viska apciupinejo sad.gif

P.S. gal kas nors nori tave priversti ryskinti namie? smile.gif

P.P.S. lapkricio 16-20 busiu ant Lietuvos. Paplanuojam gal koki meet'uka?

bet šakės. žiauriai apčiupinėta, lyg valgyta buvo, net su relfeju tie atspaudai.. fufufu.
jo, apvaizda nori, kad ryškinčiau namie..smile.gif)

AIŠKU paplanuojam, dar klausi smile.gif 4u.gif patikslink, kuriom dienom būsi Vilniuje ir pradedam orgaizacinius darbus biggrin.gif
Atsakyti
Gavau psiūlymą įsigyti Kiev 88 kamerą su MC Volna-3M 80/2,8, Mir 35B 45/3,5
ir MC Kaleinar 120/2,8 uz 900 Lt (ne galutine) g.gif ka manot? verta ar neverta? uzuolaideles sako geros... kokia butu reali sio komplekto kaina gal numanot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 spalio 2009 - 12:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 07, 11:55)
Gavau psiūlymą įsigyti Kiev 88 kamerą su MC Volna-3M 80/2,8, Mir 35B 45/3,5
ir MC Kaleinar 120/2,8 uz 900 Lt (ne galutine) g.gif ka manot? verta ar neverta? uzuolaideles sako geros... kokia butu reali sio komplekto kaina gal numanot?

biggrin.gif jei spėsi naudot visą turimą techniką, tai.. kodėl gi ne..smile.gif)

p.s. apie kainos ir kokybės santykį neturiu žalio supratimo smile.gif xixixi šiaip karksiu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 07, 13:10)
biggrin.gif jei spėsi naudot visą turimą techniką, tai.. kodėl gi ne..smile.gif)

p.s. apie kainos ir kokybės santykį neturiu žalio supratimo smile.gif xixixi šiaip karksiu.

Tai as lomo fisheye tai parduosiu, kazkoks nedamiegojimo shishas buvo 4h ryto sedint ebay cool.gif Nikona jauciu irgi jeigu patiks su 6x6 fotografuoti... norisi vieno geresnio daikto, nei kruva kazkokiu visokiu visose pakampese smile.gif aha va idomu kiek vertas tas komplektas...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 07, 12:17)
Tai as lomo fisheye tai parduosiu, kazkoks nedamiegojimo shishas buvo 4h ryto sedint ebay  cool.gif Nikona jauciu irgi jeigu patiks su 6x6 fotografuoti... norisi vieno geresnio daikto, nei kruva kazkokiu visokiu visose pakampese smile.gif aha va idomu kiek vertas tas komplektas...

xixixi aš pati turiu krūvą fotikų, o naudoju realiai tik vieną..smile.gif)
skaitmeną pasiliksi?
susisiek su Arvydu Venclovu kūdroje, jo pasiklausk, man rodos, jis papasakos apie kainos realumą.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 07, 13:17)
Tai as lomo fisheye tai parduosiu, kazkoks nedamiegojimo shishas buvo 4h ryto sedint ebay  cool.gif Nikona jauciu irgi jeigu patiks su 6x6 fotografuoti...

jei nikona pardavinėsi, duok man žinią mirksiukas.gif tavo F80 berods?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 07, 13:20)
skaitmeną pasiliksi?
susisiek su Arvydu Venclovu kūdroje, jo pasiklausk, man rodos, jis papasakos apie kainos realumą.

aha pasiliksiu kol kas, kol nuomone kinta tokiais tempais
mm.. gerai, aciu, einu pabandysiu smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 07, 13:24)
jei nikona pardavinėsi, duok man žinią  mirksiukas.gif tavo F80 berods?

gerai, butinai smile.gif taip, F80 su 28-85mm f3,5 + grip'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 spalio 2009 - 13:01
Oi Zitlali Zitlali laugh.gif nžn kaip tas Kijevas, bet aš geriau pataupyčiau vakarietiškam reikalui, jei jau nori vieno gero daikto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 07 spalio 2009 - 12:35
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 07, 13:35)
Oi Zitlali Zitlali laugh.gif nžn kaip tas Kijevas, bet aš geriau pataupyčiau vakarietiškam reikalui, jei jau nori vieno gero daikto.

ax.gif tai pazaisiu ir parduosiu jeigu ka... ne taip nusiskausminsiu iskart, o ir gal suprasiu su kuo tai valgoma, gal man visai nepatiks (jeigu tai imanoma)... na va, galutine sake 700... rolleyes.gif o rusiski prasti fotikai? As ziejau Hasselblad'a 500 bet vien body jo kainuoja nuo 400e kazkur... ir objektyvai 800-1800$ g.gif ziurejau ir Mamyia bet ji dvigubai sveria... tai uz ta pacia kaina kazkaip nzn... sakai ne ane... nu vienzo... einu pamastysiu smile.gif dekui wink.gif

Neimsiu visgi... sorry uz spam'a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 spalio 2009 - 13:47
zitlali, nepirk. Gailesiesi, nes: genda ziauriai, sveria daug, atrodo, kad tvirtas, bet labai trapus. O optika, lyginant su vakarietiskais, prasta...muilas.
Atsakyti
_ms_ aciu, nepirksiu smile.gif jau radau kita kuri imsiu smile.gif

Tiesa, kam reik lomo fisheye tai kreipkites, atiduosiu uz tiek uz kiek pirkau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 07, 17:16)
_ms_ aciu, nepirksiu smile.gif jau radau kita kuri imsiu smile.gif

Tiesa, kam reik lomo fisheye tai kreipkites, atiduosiu uz tiek uz kiek pirkau laugh.gif

nu ir ka jau radai kito imamo? Nepasigirsi? smile.gif
Atsakyti