Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

siauras juosteles Elektrėnuose krosina smile.gif
Atsakyti
Sayon, mano Retro visos S, nelabai suprantu, kur tu kitokių nei s buvai gavus.. su planšetniu be problemų skenuojasi, ir spausdinant ok.. patinka man jos. Aišku š, jei blogai skenuojasi.

A ko tu pati nesiryškini? baltarankė matai nail.gif biggrin.gif

Atsakyti
O yra pas mus pirkt Fujifilm Provia 100 ? Radau uz 9lt vnt siunciantis daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 spalio 2009 - 20:09
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 06, 22:09)
O yra pas mus pirkt Fujifilm Provia 100 ? Radau uz 9lt vnt siunciantis daugiau  g.gif

nezinau, ar yra.. bent nemaciau taip, kad uzkliutu. Siaip is tokio MP as praeita savaite paskutines paemiau provia ir astia po 5 lt pasibaigusio galiojimo. Jei noresi, galesiu duot pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 06, 19:57)
Sayon, mano Retro visos S, nelabai suprantu, kur tu kitokių nei s buvai gavus.. su planšetniu be problemų skenuojasi, ir spausdinant ok.. patinka man jos. Aišku š, jei blogai skenuojasi.

A ko tu pati nesiryškini? baltarankė matai nail.gif biggrin.gif

ne baltarankė. rollei pati bijojau, nes vieną karčią patirtį turėjau.

va iš kažkur esu kitokių gavus, akivaizdžiai kitokios. man rodos kai su andriuskos užsakymu vasarį ar kada čia siuntėmės iš fotoimpekso, tai va tada testines kelias rollei retro užsisakiau, visai kitokios juostos, plika akimi matosi.
Atsakyti
pradejau skenuot plionkas reguliariai. sitos nuo juros neseniai smile.gif

cia kaip mar inkariukus "dare"

user posted image

user posted image

o cion mus "padare" kaip aptarinejom smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 06, 21:16)
nezinau, ar yra.. bent nemaciau taip, kad uzkliutu. Siaip is tokio MP as praeita savaite paskutines paemiau provia ir astia po 5 lt pasibaigusio galiojimo. Jei noresi, galesiu duot  pabandyt  mirksiukas.gif

noresiu, dekui smile.gif pirma foto patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 spalio 2009 - 21:06
QUOTE(sayonara @ 2009 10 06, 21:20)
ne baltarankė. rollei pati bijojau, nes vieną karčią patirtį turėjau.

va iš kažkur esu kitokių gavus, akivaizdžiai kitokios. man rodos kai su andriuskos užsakymu vasarį ar kada čia siuntėmės iš fotoimpekso, tai va tada testines kelias rollei retro užsisakiau, visai kitokios juostos, plika akimi matosi.

Nu įdomiai čia. A ko tu bijai? Rodinalio nusipirk ir viskas gerai bus. Labai viskas su jom man normaliai. Ryškinant su rodinaliu.

Mariau, labai faini tonai. Taip švariai kažkaip smile.gif

Einu ir aš porą praskenuosiu.

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 06, 22:32)

Taip švariai kažkaip smile.gif

jei tu apie siuksles - tai juk kontroliuojamas procesas ir sudetine fotografijos dalis. Kai nori - ju buna, kai nenori - nebuna smile.gif O jus ten (anoj temoj) galvojat, kad as siaip nieko nesuprantu apie svaria fotografija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 06, 21:41)
jei tu apie siuksles - tai juk kontroliuojamas procesas ir sudetine fotografijos dalis. Kai nori - ju buna, kai nenori - nebuna smile.gif O jus ten (anoj temoj) galvojat, kad as siaip nieko nesuprantu apie svaria fotografija smile.gif

Ne ne, šį kartą ne apie šiukšles, taigi nekvaila aš, kad nesuprantu, kad tos šiušklės specialiai smile.gif aš apie tonus ir apie bendrai kadrus, tokie lengvi, labai malonūs akiai tas toks lengvumas, švarumas, skaidrumas (gal šitas žodis geresnis būtų).
Atsakyti
uzsimaniau vyno prie juros happy.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 06, 18:21)
šitaip sudirbtų juostelių dar nesu mačius.

Toks vaizdas, kad tycia pirstukais viska apciupinejo sad.gif

P.S. gal kas nors nori tave priversti ryskinti namie? smile.gif

P.P.S. lapkricio 16-20 busiu ant Lietuvos. Paplanuojam gal koki meet'uka?
Atsakyti