Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Gaziul, gal tau jau Zenito nebereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 06, 08:42)
Gaziul, gal tau jau Zenito nebereikia? smile.gif

nori? net nzn ka cia atsakyt. siuo metu tikrai nebereikia ir panasu, kad artimiausia pusmeti ir neprireiks. bet bent isbandyt ji tai norejau.
be to, jo Heliosas man patiko, noriu ji tureti.
Atsakyti
Noriu. Bet su heliosu, be abejo.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 12:50)
Na stai.. siandien turiu dar viena nauja fotika: patapau mamiyos c330 valdytoju  lotuliukas.gif

Jeeee. Sveikinu. Kiekvienas naujas daiktas teikia dziaugsma. Bent jau kuri laika smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 20:10)
Silwio, kiek tu mokejai su skeneri savo? As is ebay su siuntimu randu uz kazkur 260$ cia normali kaina?

Jei $, tai 310 mazdaug. Tavo kaina normali. As mokejau daugiau, nes norejau parduotuviniu garantiju.
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 13:50)
Na stai.. siandien turiu dar viena nauja fotika: patapau mamiyos c330 valdytoju  lotuliukas.gif

Nugi je! drinks_cheers.gif o su vienu objektyvu? Kaip žinia fainas aparatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 06, 09:29)
savaime net Leica nieko nepadaro smile.gif

a tai ne. fetišas cool.gif
Atsakyti
Andriau, gal galėtum padėti - norėčiau nusipirkti užrakto paleidėją (troselį matyt) mamijai, neturiu suopročio kaip ieškoti ebay, kaip tas daiktas vadinasi? o gal taviškis tau nereikalingas? ir tinka bet koks bet kokiam TLR? ar reik specialiai mamijai ieškot?
Atsakyti
Noriu paklausti,o jus nusistatote aparate mazesni iso nei juostos?

Ir ka manot apie Kodak Ektar 100 juosteles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 spalio 2009 - 16:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 06, 15:26)

Ir ka manot apie Kodak Ektar 100 juosteles?

pas mane aparate yra tokia galimybė, bet nesu pull proceso bandžius.

mano skeneris sudurniavo. skenuoja kaip JIS nori, o ne kaip aš. t.y. paima didelę dalį vieno kadro ir mažą antro ir.. neskenuoja vieno kadro. perkraut skenerį? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 10 06, 14:37)
a tai ne. fetišas cool.gif

cool.gif apsiprasiu su ja, tada galesiu ka nors sakyt.

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 06, 15:26)

man paprastai didesnio prireikia, tai pushinu. mazesni, man atrodo, reciau nustato, nes yra salyginai paprasciau gauti mazesnio ISO juosteliu negu kad didesnio. bet imanoma - pull vadinama. tada ir ryskinimas atitinkamai reguliuojasi.

puriena, jeigu ka, turesiu omeny tavo nora mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane pušinimo klausimas irgi domina. O jei papušinti c 41 proceso juostelę, tai fotolabe reikėtų perspėti? Ar pušinimas aplamai įmanomas dalykas su c 41?
Gaziulka, ačiū smile.gif
Atsakyti