Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Aciu,jau ir pats viska susizinojo ir man atraportavo.brangokai tas jo aplaidumas kainuos blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite man paaiškinti, nagrinėjau tarpusavio ryšius su spss, ir pasiemiau dviejų rodiklių skirtumines transformacijas (X1-X1-n), o pagrindžiau teigdama, kad taip panaikinsiu kitimo trendą ir stacionarizuosiu laiko eilutes, tačiau nė velnio nesuprantu, ką tai reiškia, gal kuri suprantate?Labai dėkinga būčiau už atsakymą
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turėjo panašios patirties ir galėtų pasidalinti:

Turiu metukų dukrytę ir svarstau šiemet stoti į dar vienas studijas (Kaune), tad įdomu, ar yra galimybės studijuoti turit vaikelį, kur yra palankiausi tvarkaraščiai (paskaitos vakarais), ar neprieštarauja, kad vaikas kartu su mama mokytųsi biggrin.gif Kadangi planuoju, kad pateksiu į valstybės finansuojamas studijas, tad paskaitas tektų lankyti sąžiningai, o dukrytę kažkam palikti nėra galimybių. Tad įdomu, ar yra tokių, kas studijavo turint mažą vaikelį. Pasidalinkit patirtimi!
Atsakyti
Sveiki,

Ar įmanoma Lietuvoje mokytis neakivaizdžiai arba nuotoliniu būdu nemokamai? unsure.gif Jau turiu aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą, tačiau norėtųsi mokytis dar, bet nėra lėšų.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 06 16, 18:33)
Sveiki,

Ar įmanoma Lietuvoje mokytis neakivaizdžiai arba nuotoliniu būdu nemokamai?  unsure.gif  Jau turiu aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą, tačiau norėtųsi mokytis dar, bet nėra lėšų.

ir man butu aktualu, gal kuri ka zino? g.gif
Atsakyti
Koks būna magistriniam tvarkaraštis? MRU - vakarais ar dienom paskaitos? g.gif
Atsakyti
Merginos, studijuojančios mediciną, padėkite prašau ax.gif

Niekaip nepavyksta rasti ką reiškia ligos istorijoje vartojamas terminas "n.y.", pvz. Blužnis-n.y. Deš.inkstas –n.y., šlapimo tyrimas – n.y.
Atsakyti
Sveiki. Esu labai pasimetusi. Buvau akademinėse atostogose, po jų nutraukiau studijas. nuostatose yra teigiama, kad grąžinti pinigų nereikės tiems studentams kurie nutraukė studijas iki akademinių atostogų pabaigos. Aš parašiau prašymą rugsėjo pirmą, tą dieną kai baigėsi akademinės atostogos. Kažin ar man nereiks grąžinti kažkokios dalies pinigų? Kaip manote? blink.gif p.s. neturėjau jokių skolų, viskas laiku buvo atsiskaityta..
Atsakyti
Sveiki. Gal kas moka, ar turite pažįstamų, kurie moka spręsti socialinės statistikos uždavinius?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri atlikinėjote praktiką notarų biure? Gal būtų galima žvilgtelėti į ataskaitą? Notarė visiškai su niekuo nesupažindina, nes apsivertusi darbais. Pvz. gal turite pareigybiu aprašus ar dar ką...?
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 06 16, 19:33)
Sveiki,

Ar įmanoma Lietuvoje mokytis neakivaizdžiai arba nuotoliniu būdu nemokamai?  unsure.gif  Jau turiu aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą, tačiau norėtųsi mokytis dar, bet nėra lėšų.

ne

QUOTE(ORNELLA @ 2013 08 30, 00:07)
Merginos, studijuojančios mediciną, padėkite prašau  ax.gif

Niekaip nepavyksta rasti ką reiškia ligos istorijoje vartojamas terminas "n.y.", pvz. Blužnis-n.y. Deš.inkstas –n.y., šlapimo tyrimas – n.y.

manyčiau, tai reiškia, jog "pakitimų nėra"

QUOTE(erika_daug @ 2013 09 02, 20:27)
Sveiki. Esu labai pasimetusi. Buvau akademinėse atostogose, po jų nutraukiau studijas. nuostatose yra teigiama, kad grąžinti pinigų nereikės tiems studentams kurie nutraukė studijas iki akademinių atostogų pabaigos. Aš parašiau prašymą rugsėjo pirmą, tą dieną kai baigėsi akademinės atostogos. Kažin ar man nereiks grąžinti kažkokios dalies pinigų? Kaip manote? blink.gif p.s. neturėjau jokių skolų, viskas laiku buvo atsiskaityta..

manau, kad nereiks mokėt, bet gal jums geriau pasiskambint ir paklaust?
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2013 08 29, 23:07)
Merginos, studijuojančios mediciną, padėkite prašau  ax.gif

N.y. - nieko ypatingo smile.gif .

Dar gali būti sutrumpinimas b.p. - be patologijos arba be pakitimų; N - norma.
Atsakyti