Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Kur Kaune galim atsispausdinti nespalvotus A1 brezinius? Gal zinot kokia kaina koks darbo laikas? Labai reiktu. kad sestadieni dirbtu. Gal zinot kas nors
Atsakyti
Sveiki,buciau dekinga jei kas atliko praktika pas advokata,jei kam negaila atsiustu 4u.gif jei kas nores padet parasykite i AZ 4u.gif buciau lb dekinga.
Atsakyti
Mergaitės, turi klausimą. Rašau diplominį darbą, šiandien išsiunčiau dėstytojai parodyti tyrimo anketą ir ji man pareiškė, kad vadovams ir tarnautojams būtinos atskiros anketos :/ čia tiesa? nes man atrodo dėstytoja nusišneka
Atsakyti
QUOTE(maskyte @ 2013 02 13, 21:08)
Mergaitės, turi klausimą. Rašau diplominį darbą, šiandien išsiunčiau dėstytojai parodyti tyrimo anketą ir ji man pareiškė, kad vadovams ir tarnautojams būtinos atskiros anketos :/ čia tiesa? nes man atrodo dėstytoja nusišneka

Siaip visai realu. Tai nuo temos priklauso. Pakankamai daznai buna, jog vadovams sudaroma viena anketa su vienais klausimais, darbuotojams - kita. Nes darbo eigoje reikia skirtingus dalykius atskleisti is skirtingu barikadu pusiu.
Taip, kad gal ir nenusisnekejo destytoja rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 24, 19:01)
Kur Kaune galim atsispausdinti nespalvotus A1 brezinius? Gal zinot kokia kaina koks darbo laikas? Labai reiktu. kad sestadieni dirbtu. Gal zinot kas nors

Jei neklystu tai Copy1 Donelaičio 7 smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

O as su konkreciu klausimu. Gal galite kas nors padeti isspresti toki uzdavini? Pasirodo, kaip viska pamirsusi esu...visas formules, viska, baisu... doh.gif

Zodziu, uzdavinys toks: Trys vienodos korteles, ant kuriu parasytos raides A,L, O, atsitiktinai dedamos i eile. Kokia tikimybe sudeti zodi OLA?

Man reiketu sprendimo ax.gif
Atsakyti
sveikutes labai reikia pagalbos 4u.gif gal turit kazkien info apie asmens higienos laikymosi svarba iki ryt turiu pabaigt referata doh.gif

gal kuri mokat ar turit pavyzdi kaip rasyt ieskini,apskaiciuot teismo islaidas cia civil proc.teises paskaitai doh.gif is anksto dekoju

jei kam reiks as turiu teiseju darbo etikos kodeksu referata 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal kas turite, ar zino, kas gali tureti VU ekonomika, dieninio skyriaus studentu Pinigu ir kredito konspekta?

Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif Gal kuri gali pagelbėti dėl stebėtojo pedagoginės praktikos aplanko rašymo, gal kuri turite pavyzdžių? Prašom į AŽ ax.gif
Atsakyti
sveikos studentes, gal kartais zinot kur naujesnes literaturos gaut ivaizdzio tema...kur galima rast kokiu straipsniu
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal, kas galetu pasidalinti kursinio ar diplominio darbo izanga?Reikalingi keli pvz. Aciu
Atsakyti
sveikos mamytes, gal yra studijuojančių Utenoje, Verslo ekonomiką magistrantūrą, matau, kad jau jums buvo kai kurie dalykai.aš studijuoju marijampolėje verslo ekonomiką, galėtume pasidalint inform.
Atsakyti