Kur Kaune galim atsispausdinti nespalvotus A1 brezinius? Gal zinot kokia kaina koks darbo laikas? Labai reiktu. kad sestadieni dirbtu. Gal zinot kas nors
Sveiki,buciau dekinga jei kas atliko praktika pas advokata,jei kam negaila atsiustu jei kas nores padet parasykite i AZ buciau lb dekinga.
QUOTE(maskyte @ 2013 02 13, 21:08)
Mergaitės, turi klausimą. Rašau diplominį darbą, šiandien išsiunčiau dėstytojai parodyti tyrimo anketą ir ji man pareiškė, kad vadovams ir tarnautojams būtinos atskiros anketos :/ čia tiesa? nes man atrodo dėstytoja nusišneka
Siaip visai realu. Tai nuo temos priklauso. Pakankamai daznai buna, jog vadovams sudaroma viena anketa su vienais klausimais, darbuotojams - kita. Nes darbo eigoje reikia skirtingus dalykius atskleisti is skirtingu barikadu pusiu.
Taip, kad gal ir nenusisnekejo destytoja
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 24, 19:01)
Kur Kaune galim atsispausdinti nespalvotus A1 brezinius? Gal zinot kokia kaina koks darbo laikas? Labai reiktu. kad sestadieni dirbtu. Gal zinot kas nors
Jei neklystu tai Copy1 Donelaičio 7
Sveikos.
O as su konkreciu klausimu. Gal galite kas nors padeti isspresti toki uzdavini? Pasirodo, kaip viska pamirsusi esu...visas formules, viska, baisu...
Zodziu, uzdavinys toks: Trys vienodos korteles, ant kuriu parasytos raides A,L, O, atsitiktinai dedamos i eile. Kokia tikimybe sudeti zodi OLA?
Man reiketu sprendimo
O as su konkreciu klausimu. Gal galite kas nors padeti isspresti toki uzdavini? Pasirodo, kaip viska pamirsusi esu...visas formules, viska, baisu...
Zodziu, uzdavinys toks: Trys vienodos korteles, ant kuriu parasytos raides A,L, O, atsitiktinai dedamos i eile. Kokia tikimybe sudeti zodi OLA?
Man reiketu sprendimo
sveikutes labai reikia pagalbos gal turit kazkien info apie asmens higienos laikymosi svarba iki ryt turiu pabaigt referata
gal kuri mokat ar turit pavyzdi kaip rasyt ieskini,apskaiciuot teismo islaidas cia civil proc.teises paskaitai is anksto dekoju
jei kam reiks as turiu teiseju darbo etikos kodeksu referata
gal kuri mokat ar turit pavyzdi kaip rasyt ieskini,apskaiciuot teismo islaidas cia civil proc.teises paskaitai is anksto dekoju
jei kam reiks as turiu teiseju darbo etikos kodeksu referata
Sveiki.
Gal kas turite, ar zino, kas gali tureti VU ekonomika, dieninio skyriaus studentu Pinigu ir kredito konspekta?
Gal kas turite, ar zino, kas gali tureti VU ekonomika, dieninio skyriaus studentu Pinigu ir kredito konspekta?
Sveikos, mergaitės Gal kuri gali pagelbėti dėl stebėtojo pedagoginės praktikos aplanko rašymo, gal kuri turite pavyzdžių? Prašom į AŽ
sveikos studentes, gal kartais zinot kur naujesnes literaturos gaut ivaizdzio tema...kur galima rast kokiu straipsniu
Sveikos, mergaites, gal, kas galetu pasidalinti kursinio ar diplominio darbo izanga?Reikalingi keli pvz. Aciu