Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Sveikos visos būsimos ar esamos ekonomikės ar šiaip aktualiai besidominčios šia sritimi. Rašau norėdama gauti iš jūsų pasiūlymų, kokių įdomių temų susijusių su šalies ekonomika,kad būtų įdomu klausyti manęs(mano grupės su kuria pristatau) ne tik dėstytojai, bet ir visiems grupiokams. Ir, kad nebūtų per sudėtinga..visgi pirmo kurso studentė esu g.gif
Atsakyti
Sveikos, prašau jūsų pagalbos, sprendžiu užduotis iš apskaitos pradžiamokslio,autorių J.Randall Stott & Mike Truman, ir sustojau ties 14 skyriu, nebezinau kaip gerai išspręsti užduotis, gal kuri sprendė ir žino kaip teisingai išspręsti?
Atsakyti
sveikos, turi parasyt darba tema VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGOS ES, gal galetumete imest nuorodu i kitu saliu teises aktus, kurie reglamentuoja motinystes(tevystes) atostogu tvarka, ( manau, cia nemazai yra esanciu uzsieni, ir gal net susidurusiu su motinystes( tevystes ) atostogom, motinystes ismokom ir pan) g.gif
Atsakyti
Laba, gal baigusios Kauno kolegija turite dar praktikos ataskaitas ir galetumete pasidalint ? Gerai butu is ekonomikos ir teises fakulteto smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal turite kazkoki darba ,, alkoholio kontroles priemones ''? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turi referata iš vadybos tema - "Organizavimas". rolleyes.gif
Jei kas turetu parašykite man į až.
Atsakyti
gelbekit !!!! doh.gif reikia medziagos apie Lenkijos tiesioginius mokescius. Is anksto aciu!!
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia pagalbos iš esamų ar būsimų socialinių darbuotojų smile.gif Gal, kuri nors turi kokios medžiagos ar žino iš kur jos gauti tokiam kursiniui darbeliui?

"Socialinio darbo praktikos modelis paremtas veiklos tyrimu" , labai laukiu pagalbos.

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

gal kuri turit kokios medžiagos ar šeip ko iš temos "Viešbucio X žmogiškuju ištekliu ugdymo tobulinimas"

labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Gal yra kas is Kauno kolegijos farmakotechniku kurie laike 2012 baigiamaji egzamina, pasidalinkit info, kokie klausimai, dar berods situacijos buvo. Galima ir i az.
Is anksto aciu. 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar yra galimybė egzaminą laikyti pas kitą dėstytoją? Tai yra, ar galiu parašyti prašymą? Kokią priežastį turiu nurodyti?
Bėda tame, kad pas vieną dėstytoją jau du kartus neišlaikau vieno egzamino, nes ji tiesiog man specialiai pakiša koją. Paskutinį kartą uždavė klausimą, kurio atsakymo neradau nei knygose nei skaidrėse, niekur doh.gif Noriu laikyti pas kitą, ar galiu? smile.gif
Atsakyti
Gal kas padetu ispresti?
Tiriamas Vilniaus miesto soc. darbuotoju poziuris i perdegimo sindroma darbe.
- Kas sudaro populiacija?
- kas sudaro imti? (kokiais budais sudaryta imtis) reprezentatyvi imtis turi buti pateikta ant atskiro p.

Imties dydzio nustatymus imti is www.######
Atsakyti