Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(Ak@cija @ 2012 02 05, 01:36)
Užpildžius www.lamabpo.lt svetainėje prašymą ir į savo sąrašus įtraukus universiteto  specialybę, kurią nori studijuoti iš karto išmeta, kad reikia laikyti motyvacinį testą. Taip pat motyvacinio testo laikas, vieta atsiranda skiltyje "Egzaminai".

Taigi, niekur registruotis is anksto nereikia. Lauk vasaros smile.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Man labai reikėtų jūsų pagalbos. Kadangi esu dvyliktokė dabar visas mano gyvenimas ir mintys sukasi tik apie stojimus, universitetus ir t.t. Atrodo, kad nusprendžiu kur studijuosiu, ko noriu, bet tuomet ir vėl atsiranda abejonių.. unsure.gif
Taigi, prašau išklausykit, gal galėsite patarti blush2.gif
Planavau studijuoti LCC tarptautiniame universitete Klaipėdoje, išsilaikiau IELTS egzaminą, viskas atrodo neblogai, bet vis atsiranda abejonių dėl pačių studijų, nes girdėjau, kad labai keistai žiūrima į šį diplomą Lietuvoje, baimė būti svetimame mieste, vienai, viską mokytis anglų kalba ir dar milžiniški pinigai. Žinoma, suvokiu, kad tai investicija į savo ateitį, nes planavau po psichologijos bakalauro magistra tęsti užsienyje, bet dabar viskas taip painu..
Todėl, pradėjau mąstyti apie paprasčiausius variantus.. Studijas Kaune, savam mieste, VU KHF pavyzdžiui kultūros vadybą. Manau, ir krepšelį gaučiau, nes mokausi tikrai neblogai. O ir idomi specialybė atrodo. Visuomet svajojau apie psichologiją, bet dėl šios specialybės nedidelio patrauklumo Lietuvoje bijau netgi ją mokytis, juk vis tiek, manau, norėsiu sugrįžti į Lietuvą. Čia būčiau ir su draugais ir su giminaičiais. Kažkaip tiesiog bandau save nuraminti su šita mintim, nes labai labai bijau ir esu pasimetusi biggrin.gif Paprotinkit mane jie galit, nes manau, kad tieisog puolu į panika. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulys11 @ 2012 02 15, 19:14)
Sveikos mergaitės 4u.gif 
Man labai reikėtų jūsų pagalbos. Kadangi esu dvyliktokė dabar visas mano gyvenimas ir mintys sukasi tik apie stojimus, universitetus ir t.t. Atrodo, kad nusprendžiu kur studijuosiu, ko noriu, bet tuomet ir vėl atsiranda abejonių.. unsure.gif 
Taigi, prašau išklausykit, gal galėsite patarti blush2.gif
Planavau studijuoti LCC tarptautiniame universitete Klaipėdoje, išsilaikiau IELTS egzaminą, viskas atrodo neblogai, bet vis atsiranda abejonių dėl pačių studijų, nes girdėjau, kad labai keistai žiūrima į šį diplomą Lietuvoje, baimė būti svetimame mieste, vienai, viską mokytis anglų kalba ir dar milžiniški pinigai. Žinoma, suvokiu, kad tai investicija į savo ateitį, nes planavau po psichologijos bakalauro magistra tęsti užsienyje, bet dabar viskas taip painu..
Todėl, pradėjau mąstyti apie paprasčiausius variantus.. Studijas Kaune, savam mieste, VU KHF pavyzdžiui kultūros vadybą. Manau, ir krepšelį gaučiau, nes mokausi tikrai neblogai. O ir idomi specialybė atrodo. Visuomet svajojau apie psichologiją, bet dėl šios specialybės nedidelio patrauklumo Lietuvoje bijau netgi ją mokytis, juk vis tiek, manau, norėsiu sugrįžti į Lietuvą. Čia būčiau ir su draugais ir su giminaičiais. Kažkaip tiesiog bandau save nuraminti su šita mintim, nes labai labai bijau ir esu pasimetusi biggrin.gif Paprotinkit mane jie galit, nes manau, kad tieisog puolu į panika. unsure.gif

Studijuok psichologiją. Magistro važiuok į užsienį. Nė nemąstyk apie prasčiausius variantus, daryk tai, kas patinka, siek svajonės. 4u.gif
Blogiausiu atveju (turbūt), gal įstosi į lietuvišką universitetą psichologijos studijuoti, gal ir į nemokamą pateksi? Bet tarptautinis uni. ir anglų kalba pridėtų tau pliusiukų.
Atsakyti
Tai kaip tu planuoji važiuoti po bakalauro į užsienį, jei jau dabar bijai išvažiuoti į kitą miestą, iš kurio praktiškai kas savaitgalį galėsi grįžti namo? ax.gif Ir kaip tu užsienyje mokysiesi, jei dabar bijai paskaitų anglų kalba?
Aš siūlau tau gerai apgalvoti, jei nežadi likti užsienyje, ar verta ten studijuoti. Lietuvoje, man atrodo, į tą diplomą niekas per daug nežiūri, daug ką lemia pažintys ir tavo asmeniniai gebėjimai prasiveržti į dominančią sritį.
Tačiau jei nori tapti psichologe - tapk! Nebijok sunkumų! Gali pradėti lankti kokius būrelius, būti savanore, tau tai pridės pliusų ieškant darbo.
Aš pati nelabai paistikėjau savo jėgomis, todėl stojau į šiek tiek lengvesnę specialybę, bet dabar matau, kad būčiau lengvai įveikusi ir tą kitą. Kita vertus, įstojau į panašią ir nė kiek to nesigailiu, nes magistro studijas pasirinkau jau sunkesnes. Teko iš pradžių labai daug pavargti, kol pasivijau kitus, bet dabar esu lygi su kitais smile.gif Todėl viskas pasiekiama savo jėgomis, jei esi pakankamai protinga ir nusiteikusi dirbti smile.gif
Beje, veiksmas vyksta vukhf, tik tiek, kad ne kultūros vadyba smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Gal turite kas knyga: B.J. Das "Vadybine ekonomika"? Skolinga nelikciau.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif gal kuri galėtumet pagelbėt su mikroekonomika?

4) Ekonomika negali augti, o GGK negali slinkti išorėn, jeigu:
a) tobulėja technologija.
cool.gif kapitalo (gamybos priemonių) skaičius padidėja.
c) daugėja darbo jėgos.
d) vartotojų skaičius padidėja.
6) Jei prekės kaina perpus sumažėja, o įsigytas jos kiekis didėja, tai galima teigti, jog:
a) prekė yra aukštos kokybės;
cool.gif prekės paklausos elastingumas kainai lygus vienetui;
c) prekės paklausa sumažėja;
d) nė vienas iš minėtų teiginių nėra teisingas.
7) Kurios iš šių prielaidų priklauso indiferentiškumo teorijai?
a) vartotojas yra pasirengęs sumažinti vienos prekės vartojimą, kad padidintų kitos prekės vartojimą;
cool.gif ribinio substitucijos laipsnio mažėjimo tendencija;
c) alternatyvinių kaštų kitimas;
d) visi atsakymai teisingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavomazvaike: 20 vasario 2012 - 14:33
sveikos gal turite kazka apie egzistuojancia nevyriausybines organizacija? smile.gif
Atsakyti
laba gal galetumėt padėti? man reikia parašyti darbą apie vaikystės knygas darančias didžiausią įtaka pasaulėžiūrai. net nežinau nuo ko pradėti.....
Atsakyti
Labas vakaras!
Man labai reikėtų Jūsų pagalbos. 2010m.VPU įgijau filologijos bakalauro laipsnį ir mokytojo kvalifikaciją. Labai noriu dirbti darželyje, o tam reikalingas ikimokyklinio ugdymo diplomas. Norėčiau perkvalifikotis(savo lėšomis). Kur man kreiptis dėl inf?
Eiti į VPU, į ugdymo mokslo fakultetą,vaikystes ugdymo katedrą?Ačiū!
Atsakyti
Sveikutes,

Rasau kursini darba "Darbas-suaugusiojo socializacijos veiksnys", info truksta, gal kas susidure, butu labai didelis aciu 4u.gif

Po ilgu akademiniu gryztu uzbaigti studiju, sunku zveriskai, bet uzsispyriau kad reikia tai ir ieskau info visur ax.gif vat dabar jei kas kalba apie akademines stengiuosi atkaleti, kaip sunku bebutu, nes sugryzti mokytis dar sunkiau.
Atsakyti
Nesunku sugrįžti, kai turi noro, o ne todėl, kad "reikia". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 03 05, 14:18)
Nesunku sugrįžti, kai turi noro, o ne todėl, kad "reikia".  mirksiukas.gif

Na, cia irgi tiesos yra drinks_cheers.gif
Atsakyti