Sveikos mergaitės
Man labai reikėtų jūsų pagalbos. Kadangi esu dvyliktokė dabar visas mano gyvenimas ir mintys sukasi tik apie stojimus, universitetus ir t.t. Atrodo, kad nusprendžiu kur studijuosiu, ko noriu, bet tuomet ir vėl atsiranda abejonių..
Taigi, prašau išklausykit, gal galėsite patarti
Planavau studijuoti LCC tarptautiniame universitete Klaipėdoje, išsilaikiau IELTS egzaminą, viskas atrodo neblogai, bet vis atsiranda abejonių dėl pačių studijų, nes girdėjau, kad labai keistai žiūrima į šį diplomą Lietuvoje, baimė būti svetimame mieste, vienai, viską mokytis anglų kalba ir dar milžiniški pinigai. Žinoma, suvokiu, kad tai investicija į savo ateitį, nes planavau po psichologijos bakalauro magistra tęsti užsienyje, bet dabar viskas taip painu..
Todėl, pradėjau mąstyti apie paprasčiausius variantus.. Studijas Kaune, savam mieste, VU KHF pavyzdžiui kultūros vadybą. Manau, ir krepšelį gaučiau, nes mokausi tikrai neblogai. O ir idomi specialybė atrodo. Visuomet svajojau apie psichologiją, bet dėl šios specialybės nedidelio patrauklumo Lietuvoje bijau netgi ją mokytis, juk vis tiek, manau, norėsiu sugrįžti į Lietuvą. Čia būčiau ir su draugais ir su giminaičiais. Kažkaip tiesiog bandau save nuraminti su šita mintim, nes labai labai bijau ir esu pasimetusi
Paprotinkit mane jie galit, nes manau, kad tieisog puolu į panika.