Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(DuAnli @ 2012 01 26, 12:15)
Sveikos 4u.gif  gal kuri nors ar kas turi pazystamu,kurie mokosi dviejuose universitetuose? VU ir VDU?
Ar imanoma fiziskai? Ar labai nukencia mokslas?

Studijuoji VU ir atsiranda kitais metais programa,kurios norejau pries stojant, bet nebuvo, tai pasiemiau kita... dabar gaila mesti mokslus VU, bet taip pat  norisi ir y VDU stot.. unsure.gif

Mano klasiokė mokėsi universitete kolegijoj. Kolegiją baigė, kaip su kitu, nežinau.
Manau, kad sunku tikrai būtų, bet įmanoma, jeigu labai labai nori. rolleyes.gif
Bet už vieną reiks mokėti. smile.gif
Atsakyti
Anoje temoje man neatsakė tikiuosi atsakys čia:

Sveikos merginos, aš esu 11 klasėje esu tvirtai nusprendusi, kad mano kelias yra medicina. Einu pas biologijos ir chemijos korepetirorius. Bėda tame, kad tragiškai sekasi matematika, ar studijuojant jos reikės? Labai nenoriu dėl šio dalyko atsisakyti savo gyvenimo svajonės, tai mano gyvenimo šviesa. Vien pagalvojus, kad tapsiu gydytoja iš džiaugsmo širdis pradeda stipriai plakti.
Manau pateksiu tik į valstybės nefinansuojama, bet tai ne bėda svarbu išvis patekti. Gal kas žinote su kokiais balais mažiausiais patenka į medicinos fakultetą?
Taip pat noriu paklausti ar daug vietu atsiranda rezidenturoje hematologijos ir neurologijos mokslo sakuose? Mane domina labiausiai šios sritys tai įdomu būtų sužinoti kokios galimybės įstoti ar sunku patekti?
Atsakyti
Dzadore, deja, į mediciną balai paprastai labai aukšti, nors skirtingai kiekvienais metais. Praėjusių metų orientacinius gali sužinoti priėmimo konisijoje, dar svarbu, rinksies Kauną ar Vilnių. Turbūt supranti, kad daug kas priklauso nuo tais pačiais metais stojančių, tas pats bus vėliau su rezidentūra. Apie tai, kiek bus vietų kokioj rezidentūroj, tau dar neverta galvot ir spėliot, skiriasi taipogi kasmet, otau rezidentūra nusimato tik po 8 metų. Studijuojant tau vieną semestrą bus toks dalykas kaip aukštoji matematika, reikės ir statistikos. Stojant atsižvelgiama į matematikos rezultatus, tad patarčiau laikyti, konkurencija juk didelė, net jei savo jėgomis nepasitiki. na, o jei ir nepasisektų, gal rinksies artimas specialybes, visuomenės sveikatą ar slaugą?
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2012 01 20, 19:06)
Sveiki, gal galėtumėte problemą formuluoti per viešojo administravimo srityje dirbančių darbuotojų motyvavimą? Galėtumėte tirti šių darbuotojų motyvavimo ypatumus užtikrinant mokymąsi visą gyvenimą. T.y. aiškintis, skatinami ar ne jie tobulintis, kiek naudingi kvalifikaciniai renginiai, ar skatinami mokytis ir pan.

Ačiū. 4u.gif Panašiai ir aš mąstau...
Atsakyti
Esu 47 m. dailės pedagogė. Norėčiau pakeisti profesiją/specialybę?
Kokią reikėtų pasirinkti, kad gaučiau darbą iki senatvės?
Atsakyti
Gal zinote kur reikia skambiti ar kada bus vykdomas registravimas motyvaciniam testui, cia placiau (jei dar kas domisi), bet kada registruos, nerandu
http://pdf.viko.lt/u...ivertinimas.pdf
Atsakyti
Ne, mane domina tik medicina, kiek teko klausti studentų tai sakė, kad nėra sunki ta matematika ir jos būna tik pirmam kurse.
O pagrinde yra kalimas, be to dėl vienos matematikos kuri nėra medicinoje pats didžiausias prioritetas nežadu tik dėl to atsisakyti savo pačios didžiausios svajonės. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioness.: 01 vasario 2012 - 03:37
QUOTE(lioness. @ 2012 02 01, 03:36)
Ne, mane domina tik medicina, kiek teko klausti studentų tai sakė, kad nėra sunki ta matematika ir jos būna tik pirmam kurse.
O pagrinde yra kalimas, be to dėl vienos matematikos kuri nėra medicinoje pats didžiausias prioritetas nežadu tik dėl to atsisakyti savo pačios didžiausios svajonės.  rolleyes.gif

gal mano pavyzdys Jus padrasins ax.gif

kaip mokiausi vidurinėje jau žinojau, kuo noriu būti. Aš esu siuvėja , bet labai norėjau baigti ir aukštąjį, bet buvau įsitikinusi, kad KTU inžinerijos mokslams esu per silpna . Taip kaip ir Jūs bijojau matematikos, fizikos, chemijos ir kitų tiksliųjų moklsų. Pabaigiau profesinėje mokykloje norimą specialybę-siuvjo, paskui dar vieną -sukirpėjo, bet vis kirbėjo man mintis, kad labai noriu baigti ir KTU pramonės inžineriją , klausinėjau visų kaip kas kur ir ar labai sunku ar įmanoma . Su didele baime įstojau, nors jau turėjau savo pirmagimį ir teko iš klaipėdos važinėti į kauną biggrin.gif . Meluočiau jei sakyčiau, kad buvo lengva, bet ne atskiri dalykai , o visas kompleksas nėra paprasta mokytis už dviejų šimtų kilometrų ir su vaiku ant rankų. Trečiame kurse pastojau su antru, sesiją laikiau kartu su termino lapu rankose. Viskas baigėsi gerai, neėmiau akademinių grįžau rudenį į mokslus tik jau su dviem leliukais. Ir ką baigiau ne tik bakalaurą , bet dar ir magistrą ir net puikiai blush2.gif . Žodžiu ne toks baisus tas vilkas kaip jį mes pačios nusipiešiam, reikia nepamiršti, kad įlipęs į traukinį tu tiesiog važiuoji dideliu greičiau ir nebėra laiko galvoti kaip iš jo iššokti, tiesiog eini pirmyn... ir tiek. Patikėk įstojau į mokamą vietą, po semestro perėjau į VF ir baigiau abu laipsnius nemokamai, Viskas įmanoma viskas, jei tik bus noro ir mažiau abejonių biggrin.gif . Sėkmės įgyvendinat savo svajones, neabejok, svajonė svarbesnė nei keletą baimių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 02 01, 10:45)
gal mano pavyzdys Jus padrasins  ax.gif

kaip mokiausi vidurinėje jau žinojau, kuo noriu būti. Aš esu siuvėja , bet labai norėjau baigti ir aukštąjį, bet buvau įsitikinusi, kad KTU inžinerijos mokslams esu per silpna . Taip kaip ir Jūs bijojau matematikos, fizikos, chemijos ir kitų tiksliųjų moklsų. Pabaigiau profesinėje mokykloje norimą specialybę-siuvjo, paskui dar vieną -sukirpėjo, bet vis kirbėjo man mintis, kad labai noriu baigti ir KTU pramonės inžineriją , klausinėjau visų kaip kas kur ir ar labai sunku ar įmanoma . Su didele baime įstojau, nors jau turėjau savo pirmagimį ir teko iš klaipėdos važinėti į kauną  biggrin.gif . Meluočiau jei sakyčiau, kad buvo lengva, bet ne atskiri dalykai , o visas kompleksas nėra paprasta mokytis už dviejų šimtų kilometrų ir su vaiku ant rankų. Trečiame kurse pastojau su antru, sesiją laikiau kartu su termino lapu rankose. Viskas baigėsi gerai, neėmiau akademinių grįžau rudenį į mokslus tik jau su dviem leliukais. Ir ką baigiau ne tik bakalaurą , bet dar ir magistrą ir net puikiai  blush2.gif . Žodžiu ne toks baisus tas vilkas kaip jį mes pačios nusipiešiam, reikia nepamiršti, kad įlipęs į traukinį tu tiesiog važiuoji dideliu greičiau ir nebėra laiko galvoti kaip iš jo iššokti, tiesiog eini pirmyn... ir tiek. Patikėk įstojau į mokamą vietą, po semestro perėjau į VF ir baigiau abu laipsnius nemokamai, Viskas įmanoma viskas, jei tik bus noro ir mažiau abejonių  biggrin.gif . Sėkmės įgyvendinat savo svajones, neabejok, svajonė svarbesnė nei keletą baimių  mirksiukas.gif

Ir dar kaip padrasino, ačiū jums labai kiekvienas padrasinimas labai gerai nuteikia ir paskatina ne sėdėti o kažko imtis pvz sėsti prie knygų. 4u.gif
O jūsų istorija buvo tiesiog nuostabu skaityti, daugiau tokių žmonių kuriems jokie aplinkos veiksniai nesutrukdė tapti tai ko nori nei atstumas nei vaikai, tiesiog nuostabu. wub.gif thumbup.gif
Tikiu dar, kad žmogaus nusiteikimas dėl tikslo eiti pirmyn ir niekada nesuklupti yra pats veiksmingiausias dalykas jo siekiant. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko susidurti ir galetu uzvesti ant kelio ka butu galima apzvelgti teorineje dalyje, pasiulyti literaturos tema:
,,IMONES GAMINAMU PRODUKTU POPULIARUMO VERTINIMAS"?

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
VU studentėms :

Kada prasidės registraciją pasirenkamiesiems dalykams rudens semestrui? Nes bijau pramiegoti smile.gif
Dabar rašo, kad dabar dar vyksta pasirinkimai šiam semestrui ir tęsis iki vasario 20 dienos, tai kitam semestrui rinksimės iškart po to kitą dieną( vasario 21 00:00h) ar ne? smile.gif
Be to, jei gauni stipendiją tai rašo informacinėj bazėj ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 04 vasario 2012 - 17:51
QUOTE(Asveja @ 2012 01 31, 19:57)
Gal zinote kur reikia skambiti ar kada bus vykdomas registravimas motyvaciniam testui, cia placiau (jei dar kas domisi), bet kada registruos, nerandu
http://pdf.viko.lt/u...ivertinimas.pdf

Užpildžius www.lamabpo.lt svetainėje prašymą ir į savo sąrašus įtraukus universiteto specialybę, kurią nori studijuoti iš karto išmeta, kad reikia laikyti motyvacinį testą. Taip pat motyvacinio testo laikas, vieta atsiranda skiltyje "Egzaminai".

Taigi, niekur registruotis is anksto nereikia. Lauk vasaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ak@cija: 04 vasario 2012 - 23:45