QUOTE(lioness. @ 2012 02 01, 03:36)
Ne, mane domina tik medicina, kiek teko klausti studentų tai sakė, kad nėra sunki ta matematika ir jos būna tik pirmam kurse.
O pagrinde yra kalimas, be to dėl vienos matematikos kuri nėra medicinoje pats didžiausias prioritetas nežadu tik dėl to atsisakyti savo pačios didžiausios svajonės.
gal mano pavyzdys Jus padrasins
kaip mokiausi vidurinėje jau žinojau, kuo noriu būti. Aš esu siuvėja , bet labai norėjau baigti ir aukštąjį, bet buvau įsitikinusi, kad KTU inžinerijos mokslams esu per silpna . Taip kaip ir Jūs bijojau matematikos, fizikos, chemijos ir kitų tiksliųjų moklsų. Pabaigiau profesinėje mokykloje norimą specialybę-siuvjo, paskui dar vieną -sukirpėjo, bet vis kirbėjo man mintis, kad labai noriu baigti ir KTU pramonės inžineriją , klausinėjau visų kaip kas kur ir ar labai sunku ar įmanoma . Su didele baime įstojau, nors jau turėjau savo pirmagimį ir teko iš klaipėdos važinėti į kauną
. Meluočiau jei sakyčiau, kad buvo lengva, bet ne atskiri dalykai , o visas kompleksas nėra paprasta mokytis už dviejų šimtų kilometrų ir su vaiku ant rankų. Trečiame kurse pastojau su antru, sesiją laikiau kartu su termino lapu rankose. Viskas baigėsi gerai, neėmiau akademinių grįžau rudenį į mokslus tik jau su dviem leliukais. Ir ką baigiau ne tik bakalaurą , bet dar ir magistrą ir net puikiai
. Žodžiu ne toks baisus tas vilkas kaip jį mes pačios nusipiešiam, reikia nepamiršti, kad įlipęs į traukinį tu tiesiog važiuoji dideliu greičiau ir nebėra laiko galvoti kaip iš jo iššokti, tiesiog eini pirmyn... ir tiek. Patikėk įstojau į mokamą vietą, po semestro perėjau į VF ir baigiau abu laipsnius nemokamai, Viskas įmanoma viskas, jei tik bus noro ir mažiau abejonių
. Sėkmės įgyvendinat savo svajones, neabejok, svajonė svarbesnė nei keletą baimių