Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Gal kas gali pagelbeti su fizikos uzdaviniu?
As su fizika susipykus ir pasimirso jau viskas.

0,15Wb/s greiciu kintantis magnetinis srautas,suzadino riteje 120V elektrovara. Nustatykite kiek viju turi si rite.

Cia 9kl uzdavinys. Busiu labai dekinga,jei pagelbesit. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur galeciau rasti betkokios imones aprasyma kartu su visais joje esanciais dokumentais (ta prasme,kad butu toje imoneje naudojamu dokumentu sarasas). 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti ką geriau studijuoti: klinikinę ar pedagoginę psichologiją?

Šiuo metu studijuoju psichologiją Romerio universitete ir jau galvoju apie magistratūrą. Svajoju dirbti su vaikais, paaugliais, jų tėvais. Tai yra - konsultuoti, rengti įvairius psichoterapinius užsiėmimus grupėse. Kartais pagalvoju ir apie privatų kabinetuką ax.gif

Tad kyla klausimas kas geriau mano atveju? Klinikinė ar pedagoginė? Ar pabaigus pedagoginę psichologiją galiu atidaryti savo kabinetą ar tokios galimybės nebus?\

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 11 07, 13:35)
Sveikos  4u.gif
Noriu paklausti ką geriau studijuoti: klinikinę ar pedagoginę psichologiją?
Šiuo metu studijuoju psichologiją Romerio universitete ir jau galvoju apie magistratūrą. Svajoju dirbti su vaikais, paaugliais, jų tėvais. Tai yra - konsultuoti, rengti įvairius psichoterapinius užsiėmimus grupėse. Kartais pagalvoju ir apie privatų kabinetuką  ax.gif

Dėkui  4u.gif

Magistrantūra. smile.gif
Iš šios informacijos galima suprasti, kad įmanomas ir toks variantas:
„Įgiję mokyklinės psichologijos magistro kvalifikacinį laipsnį asmenys gali dirbti psichologais švietimo sistemos įstaigose, jų valdymo institucijose, vaikų ir paauglių sveikatos apsaugos sistemos įstaigose (poliklinikose, ligoninėse, reabilitacijos centruose), socialinės rūpybos įstaigose, įvairiose vaikų bei šeimos psichologinio konsultavimo srityse, tęsti studijas socialinių mokslų srities doktorantūroje.“

Geriausia būtų parašyti už magistrantūros studijas atsakingam darbuotojui išsirinktame universitete ir paklausti, tada tiksliai žinosi.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 11 09, 17:12)
Magistrantūra. smile.gif
Iš šios informacijos galima suprasti, kad įmanomas ir toks variantas:
„Įgiję mokyklinės psichologijos magistro kvalifikacinį laipsnį asmenys gali dirbti psichologais švietimo sistemos įstaigose, jų valdymo institucijose, vaikų ir paauglių sveikatos apsaugos sistemos įstaigose (poliklinikose, ligoninėse, reabilitacijos centruose), socialinės rūpybos įstaigose, įvairiose vaikų bei šeimos psichologinio konsultavimo srityse, tęsti studijas socialinių mokslų srities doktorantūroje.“

Geriausia būtų parašyti už magistrantūros studijas atsakingam darbuotojui išsirinktame universitete ir paklausti, tada tiksliai žinosi.

Ačiū už atsakymą, bet dėl tos n raidės tai taip man ir neaišku kaip taisyklingai, man geriau skamba be n biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 09 lapkričio 2011 - 20:04
QUOTE(monkey-love @ 2011 11 09, 21:04)
Ačiū už atsakymą, bet dėl tos n raidės tai taip man ir neaišku kaip taisyklingai, man geriau skamba be n  biggrin.gif

Su n, su n turi būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 11 09, 21:04)
Ačiū už atsakymą, bet dėl tos n raidės tai taip man ir neaišku kaip taisyklingai, man geriau skamba be n  biggrin.gif

Rašosi su n, bet nesiginčysiu, kad be jos geriau skamba. Gal dėl to, kad daug žmonių netaisyklingai taria.
Bet pagalvojus logiškai, tai jei magistrantūros studentas magistrantas, tai magistratūros be n studentas būtų... magistratas? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas mokate rasyti knygos refleksija? su skaidremis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Ieškojau internete šių sąvokų reikšmių, tačiau neradau. Galbūt kas galėtumėte pagelbėti? Polichrominės spalvos (daugiaspalviškos spalvos ?), kovenjūras ir miandra. Labai ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollie: 20 lapkričio 2011 - 17:01
QUOTE(Asveja @ 2011 11 30, 17:28)
Sveikos,
norejau pasiteirauti gal kas zino, kada buna kolegijoje skelbiamas motyvacinio testo laikymas? Kur apie tai skelbia (pacios Vilniaus kolegijos tinklapyje, ar reikia vaziuoti i pacia kolegija)?
Aciu

Atsakyti
Gal kuri žinot. Jeigu ISIC galiojimas 2010/09-2011/12, tai gruodį galioja dar ar ne? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali padeti atsakyti i klausima apie korupcija? Idomu suzinoti jusu nuomone smile.gif Ar yra kazkokiu specialiu ivykiu ar priezasciu del ko Lietuvoje daugiau tos korupcijos negu kitur, su pavyzdziais? Kokios pagrindines bedos?
Atsakyti