Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Kaip vyksta baigiamųjų darbų gynimas? Ar rezultatai skelbiami po kiekvieno apsigynusio ar po visų? Ar yra galimybė išvažiuoti iš renginio apsigynus savo darbą? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal pasirodysiu visiska tundra, bet man labai reikia Jusu pagalbos merginos 4u.gif
Reikia nubraizyti tokia diagrama exelyje, kurioje vienoje puseje atvaizduojamas turtas (mljn litu) o kitoje puseje procentaliniai dar skaiciai butu (BVP turiu pavaizduoti...)
Diagrama turi buti tokia: turtas dvieju skirtingu objektu turi buti pavaizduotas stulpeliais, o BVP rodiklis tokia linija toje pacioje diagramoje virs ju ar kestanti juos, cia jau nuo skaiciu konkreciu priklausys.

Ir sitie rodikliai turi buti pateikti 2006 - 2010 laikotarpio.

Man taip padaryti nesigauna niekaip.
Gaunasi taip: tik kaireje puseje yra turtas mljn ir stulpeliai. o ta procentaline dalis (BVP) tiese, kadangi ji labai labai mazai % sudaro, matosi ties 0. o man reikia kad matytusi, kad 2006 metais BVP buvo ne 0, kaip man gaunasi, o 0.9 arba 2,3

Na sunku paaiskinti man, bet gal kuri pagelbes. Jus mano paskutinioji viltis 4u.gif
Atsakyti
jei gerai supratau klausimą tai skalę reikia pasitvarkyti, kad rodytų nuo 0,1 ar bent 0,5 g.gif, nes reikšmė tavo mažiausia 0,9 ...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 16, 21:33)
jei gerai supratau klausimą tai skalę reikia pasitvarkyti, kad rodytų nuo 0,1 ar bent  0,5  g.gif, nes reikšmė tavo mažiausia 0,9 ...

o kaip tai padaryti...? blush2.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 04 16, 22:54)
o kaip tai padaryti...? blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  blush2.gif

kaip pasidarai grafiką ten ant skalės paspausk du kartus turėtų atidaryti nustatymus skalių tada pasirinksi kokiu intervalu tau rodyti reikšmes, va ir nustatysi nuo kiek norėsi, matyt pas tave padaryta nuo 1 g.gif , senuose ofisuose žinau kaip, dabar sukėlė man naujus tai ieškau, kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 04 16, 22:17)
kaip pasidarai grafiką ten ant skalės paspausk du kartus turėtų atidaryti nustatymus skalių tada pasirinksi kokiu intervalu tau rodyti reikšmes, va ir nustatysi nuo kiek norėsi, matyt pas tave padaryta nuo 1  g.gif , senuose ofisuose žinau kaip,  dabar sukėlė man naujus tai ieškau, kur  biggrin.gif

aciu 4u.gif poi ilgu kankyniu gavosi man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 04 17, 23:12)
aciu  4u.gif  poi ilgu kankyniu gavosi man  smile.gif

tai,kad nėr už ką pati viską padarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis mergaites, noriu Jusu visu pagalbos, gal kuri nors mergaite turi medziagos apie "profesionalizacija" ? Busiu dekinga jei atsiliepsit i AZ blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(victorya... @ 2011 04 14, 10:32)
Kaip vyksta baigiamųjų darbų gynimas? Ar rezultatai skelbiami po kiekvieno apsigynusio ar po visų? Ar yra galimybė išvažiuoti iš renginio apsigynus savo darbą? smile.gif

Beveik visada rezultatai skelbiami po visų tą dieną besigynusių pasisakymų. Dėl galimybės išeiti anksčiau - jei visi sėdi vienoje patalpoje, tada reiktų nutaikyti tinkamą momentą arba palaukti pertraukos, jei kviečiami grupelėmis arba po vieną - juo labiau niekas neregistruoja, ką veiki po savo gynimo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal zinote kuri nors kokia procedura vyksta norint pasitvirtinti uzsienio baigimo diploma (bakalaura) studiju kokybes centre? g.gif ar verta tai padaryti? Ar yra kokiu stojimo lengvatu i magistraturos studijas Lietuvos universitetuose? g.gif ar geriau stoti su lietuvisku bakalauru? g.gif
Atsakyti
Sveikutes;] Gal kas nors iš jūsų rašė baigiamąjį darbą apie rėmimo priemones o dar geriau apie jų įtaką vartotojų pasirinkimui ir darėte apie tai tyrimą? Labai reikėtų anketos pavyzdžių..;]
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

sakykite, ka UAB ,,X" imones analizeje reiketu apzvelgti, aprasyti skyrelyje ,,Įmonės ryšys su finansų sistema"? g.gif

jei kuri uzvestu ant kelio buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti