Sveikutes...nejaugi nei vienai merginai nebuvo verslo apmokestinimo?
QUOTE(Agniote86 @ 2009 10 08, 10:32)
Sveikutes...nejaugi nei vienai merginai nebuvo verslo apmokestinimo?
Na mums kaip viesasis administravimas tai tokiu dalyku nedeste nieks
QUOTE(Erdene @ 2009 10 08, 08:53)
Labas rytas,
nežinau ar jums pravers ir ar teisingi atsakymai, bet šie klausimai ir dar daugiau su atsakymais yra patalpinti ( čia: http://209.85.135.13...J...=clnk&gl=lt ) įdedu nuorodą, nes kitaip nežinau kaip nurodyti
nežinau ar jums pravers ir ar teisingi atsakymai, bet šie klausimai ir dar daugiau su atsakymais yra patalpinti ( čia: http://209.85.135.13...J...=clnk&gl=lt ) įdedu nuorodą, nes kitaip nežinau kaip nurodyti
Aciu Jums, zinau sia nuoroda, atsakymus radau, taciau smulkiu paaiskinimu cia nera
dekui
Ieškau bet kokios mokslinės literatūros viešo kalbėjimo tema. Galbūt ieškosit sau informacijos ir kur nors pamatysite. O galbūt pačios rašėt darbus šia tema. Tinka tik rimta mokslinė medžiaga. Ir ne iš kalbotyros srities, bet psichologijos (analizės,atlikti tyrimai ir pan.). Lietuvių k. nieko nėra, daugiausia matyt bus anglų k. Kadangi pati angliškai neskaitau, būsiu dėkinga už bet kokia nuorodą (išsiverst pati galiu). Atsilyginsiu
Jei ką, bendraukim per AZ.
Jei ką, bendraukim per AZ.
QUOTE(saulena @ 2009 10 11, 14:55)
mano svainei reikia išspausdinti laikraštyje arba žurnale mokslinį straipsnį, gal kas žino kokie įkainiai spaudoje?
Siaip apie ikainius tai nelabai zinau, bet norint kazka isspauzdinti tai geriausiai eiti i provincines redakcijas, o ne didmiesciuose. Man taip pat reikejo tai uz lauktuviu maiseli isspauzdino.
QUOTE(saulena @ 2009 10 11, 15:55)
mano svainei reikia išspausdinti laikraštyje arba žurnale mokslinį straipsnį, gal kas žino kokie įkainiai spaudoje?
oho.. Cia ka uzduotys tokios buna?
Gal kas nors netycia turite: Lamanauskas V. (2004). Švietimo monitoringo įvadas. Šiauliai? Ar bendrai ka nors apie Svietimo monitoringas?
O apie Estijos zemes reforma gal kas? Kas nors? Bent siek tiek po 1995 metu, nes jau apsikapstyt baigiu
QUOTE(Garbane JU @ 2009 10 14, 22:37)
O apie Estijos zemes reforma gal kas? Kas nors? Bent siek tiek po 1995 metu, nes jau apsikapstyt baigiu
Nu gal ir blondiniškas pasiūlymas, bet pabandyk su Estijos ambasada susisiekt
QUOTE(simoselis @ 2009 10 15, 09:36)
Nu gal ir blondiniškas pasiūlymas, bet pabandyk su Estijos ambasada susisiekt
Jauciu jie ten mane kvaile isvadintu Sakytu, panele, kaip manot, ar mes veikt neturim ka, isskyrus kaip pasakoti telefonu Estijos istorija. Vis dar bandysiu internetu. Tiesiog galvojau gal kas yra cia rases kazka ir zino kokiu geru saltiniu