QUOTE(linesa28 @ 2011 02 01, 14:59)
sveikos, ar galetumet pagelbet kursiniuj, tema vaiko prieziuros atostogos europos sajungoje kur galima butu ieskot info apie kitu saliu darbo teise? gal kokiu knygu zinot?
Stai cia yra siokios tokios informacijos:
http://www.lvdk.eu/i...o...s&Itemid=75
http://ec.europa.eu/...furtherPubs=yes
KNYGA:
Tomas Davulis ,,Darbo teise: Europos Sąjunga ir Lietuva" 2004
Sveikutės
Reikia pagalbos
Niekur nerandu informacijos referatui "Sporto vadyba"
Gal kas gali pagelbėti
Reikia pagalbos
Niekur nerandu informacijos referatui "Sporto vadyba"
Gal kas gali pagelbėti
hey, ar galima studijuoti vienu metu dviejuose universitetuose?
pvz vienam dieniam kitam vakariniam ar neakivaizdiniam
QUOTE(ypač @ 2011 02 07, 20:38)
galima, bet tik į vienas studijas gali pretenduot finansuojamas valstybės, o už kitas jau teks mokėt pačiai
QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 07, 18:48)
galima, bet tik į vienas studijas gali pretenduot finansuojamas valstybės, o už kitas jau teks mokėt pačiai
tai aš dabar studijuoju dieniniam 2 kurse vf ir noriu stot į kitą universitetą tai vadinasi jis bus vnf? uuuu
o ar kokie kreditai gali užsiskaityt nuo vieno universiteto į kitą?
QUOTE(ypač @ 2011 02 07, 20:56)
tai aš dabar studijuoju dieniniam 2 kurse vf ir noriu stot į kitą universitetą tai vadinasi jis bus vnf? uuuu
nežinau kaip stot ruošiatės, sakysim taip, aš esu baigus vieną magistrą ir stojau į kitą, man užskaitė kai kuriuos kreditus
QUOTE(ypač @ 2011 02 07, 18:38)
galima mokytis kiek nori universitetu, tik valstybe uz viena bakalaura, viena magistra finansuoja ( aisku mokais nemokamam), o uz kitas studijas turesi pati susimoket, ir kiek zinau pilna kaina.
Papildyta:
QUOTE(ypač @ 2011 02 07, 18:56)
del kreditu uzskaitimu siaip priklauso nuo universiteto, bet dazniausiai parasai prasyma, ir sutampancius dalykus uzskaito, tik va idomu ar jei uzskaito tarkim puse sesijos dalyku,ar reiia moket uz ta pusmeti maziau?
Sveikos,
gal jūs žinot kokių nors skaičiavimų, susijusių su fiskaline politika? Pvz. fiskalines politikos efektyvumo.
Ieškau skaičiavimų pavyzdžių ar kokių užuominų apie mokesčių, valstybės išlaidų lygio ir valstybės deficito, skolos priklausomybę. Taip pat šių veiksnių poveikio kokiems nors ekonominiams ar socialiniams rodikliams (pvz. BVP, nedarbui, vartojimo išlaidoms ir pan.)? Teorinės informacijos daug, bet reikia tikro tyrimo.
Galbūt numanot, kur galėčiau ieškoti ar kreiptis?
gal jūs žinot kokių nors skaičiavimų, susijusių su fiskaline politika? Pvz. fiskalines politikos efektyvumo.
Ieškau skaičiavimų pavyzdžių ar kokių užuominų apie mokesčių, valstybės išlaidų lygio ir valstybės deficito, skolos priklausomybę. Taip pat šių veiksnių poveikio kokiems nors ekonominiams ar socialiniams rodikliams (pvz. BVP, nedarbui, vartojimo išlaidoms ir pan.)? Teorinės informacijos daug, bet reikia tikro tyrimo.
Galbūt numanot, kur galėčiau ieškoti ar kreiptis?
sveikos, gal kas turit info apie kvalifikacijos, perkvalifikavimo ypatumus imonej, lb lb reikia, aciu
Sveikutes, girdejau, kad norint studijuoti Anglijoje, ES gali finansuoti moksla, jei tevai mazai uzdirba. Kur kreiptis tuo klausimu?
Papildyta:
Jei diplominiame darei koki tyrima, i priedus sudek lenteles su skaiciais ar medziaga, kuria naudojeisi. Tai gali buti ir sutartys, tyrimu protokolai, zemelapiai. Priklauso nuo to, ka darei.
Papildyta:
QUOTE(devolesa @ 2010 12 30, 13:22)
rašant diplominį darbą- yra priedai- ką į juos "įdeti"?
Jei diplominiame darei koki tyrima, i priedus sudek lenteles su skaiciais ar medziaga, kuria naudojeisi. Tai gali buti ir sutartys, tyrimu protokolai, zemelapiai. Priklauso nuo to, ka darei.