Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(kubiliaus NEdraugas @ 2010 12 19, 21:42)
Aciu uz gerus  patarimus  ax.gif , bet vis delto liksiu prie versijos nelaikyti anglu egzamino. Ziniu tai aisku daugiau nei 0, vidutiniskos, bet nemanau kad islaikyciau valstybini egzamina smile.gif

Na tavo reikalas, surinktum nors ir kelis % iš egzamino, tai vis truputis prie konkursinio balo.
Sėkmės stojant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 20, 12:45)
Na tavo reikalas, surinktum nors ir kelis % iš egzamino, tai vis truputis prie konkursinio balo.
Sėkmės stojant. 4u.gif

Aciu biggrin.gif na dar gal kas pasikeis, dar yra laiko ir iki tu paciu egzaminu. Bus bandomieji ziuresiu kaip bus su anglu biggrin.gif

Na prie to pacio iskilo dar pora klausimu:1. ar sunku buvo susirasti darba po turizmo studiju? Ar likote patenkinti? 2. gal kas mokesi istestine forma (neakivaizdine buvusi ar panasiai)? kai reikia mmokytis savaitgaliais ar seip kada susitarus? Kaip mokymosi kokybe tokiu budu? Ar sunku susirasti darba po istestiniu(neakivaizdiniu) studiju? Nes pats zadu istestine forma rinktis smile.gif Galbut nebutinai is savo patirties, bet ir is draugu, pazistamu pasakojimo zinot ka nors apie tai? Koks bendras vaizdas susidaro? smile.gif

3.Kokia kolegija baiget ir ar patenkinti studiju kokybe? smile.gif

Sumeravau tris klausimus, bet klaustuku kazkodel savo tekste matau daugiau nei 3 lotuliukas.gif , tad labai nepykit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubiliaus NEdraugas: 20 gruodžio 2010 - 17:19
Ar galima kažkur rasti užsienio valstybių konstitucijas lietuvių kalba? blush2.gif Niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabiana: 20 gruodžio 2010 - 22:57
pasakysiu, tu laikyk tą anglų egzaminą, gausi nors trys procentus, už tai pakels tavo balą, po to, rašyk pirmiau nemokamą vietą, vėliau mokamą, o gal ir įstosi į nemokamą.
Atsakyti
Labai reikia Klaipėdos valstybinės kolegijos nurodymų rašto darbams. Gal galite kuri pagelbėti?????????
Atsakyti
rašant diplominį darbą- yra priedai- ką į juos "įdeti"?
Atsakyti
Į diplominio priedus PATARTINA dėti anketas, interviu klausimynus, darbo tikslui bei temos atskleidimui svarbius paveikslus, lenteles... ir visa tai, kas darbui svarbu, tačiau itin plečia darbo apimtį, juo labiau, kad priedų gali būti daug... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubiliaus NEdraugas @ 2010 12 20, 18:17)
2. gal kas  mokesi istestine forma (neakivaizdine buvusi ar panasiai)? kai reikia mmokytis savaitgaliais ar seip kada susitarus? Kaip mokymosi kokybe tokiu budu? Ar sunku susirasti darba po istestiniu(neakivaizdiniu) studiju?  Nes pats zadu  istestine forma rinktis smile.gif  Galbut nebutinai is savo patirties, bet ir is draugu, pazistamu pasakojimo zinot ka nors apie tai? Koks bendras vaizdas susidaro?  smile.gif

Mokytis reikia savaitgaliais, koks paskaitų dažnumas, tikriausiai nuo universiteto priklauso. Man būna dalyko x kelios įvadinės paskaitos, po kokio mėnesio dar viena paskaita, vėliau koks atsiskaitymas, o po to dar viena ar pora konsultacijų (bet jų metu gali tekti ir kolį ar kontrolinį rašyti). Kokybė priklausys nuo tavęs, kiek mokysies savarankiškai, tiek ir turėsi, nes paskaitų, kaip matai, mažoka. Šiaip dauguma neakivaizdininkų labai nepatenkinti dėstytojų požiūriu į ištęstine forma studijuojančius studentus.
Nors ir ne visada suprantu už ką tokius pinigus moku (nes juk man paskaitų beveik nebūna), bet ką padarysi. Studijuoju ne kokią matematiką ar chemiją, nelabai yra ko nesuprasti, jei nuoširdžiai mokaisi. Bet jei tik turėčiau bent menkiausią galimybę, tikrai rinkčiausi dieninę studijų formą.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 12 20, 22:21)
Ar galima kažkur rasti užsienio valstybių konstitucijas lietuvių kalba?  blush2.gif  Niekaip nerandu  doh.gif

internete kažin ar rasit. yra jarašiūno ir mesonio sudarytas vadovėlis (2004 metų, ne visų valstybių).
Atsakyti
Bandysiu paaiškinti ko nesuprantu, tikiuosi bus tų kurios žinos...Man ryt gynimas ir susidūriau su tokia problema mano diagramose yra nurodyti proc.pvz 37%, o analizėje rašoma taip 37%(30) atsakymų parodė.....kalbama apie atsakymus, o ne procentus, diagramose matysis tik %, o jų skaitinė reikšmė, kaip ir neatitinka realybės - atsakė visi, tačiau tai sudaro tik 37% atsakymų, logiška, bet nesimatyt kad taip atsakė visi respondentai, yra du variantai, arba sakyti procentus ir tiesiog nekreipti dėmesio į tą mažą procentų santykį , arba prirašyti diagramose šalia atsakymų skaičių - šitas labai tiktų, tačiau...., tada iškyla kitas klausimas ar galima keisti skaidres, nes jos bus kaip ir neidentiškos kaip darbe? doh.gif help unsure.gif
Atsakyti
labukas,

Gal yra nusimananciu ekonometrijoje?
Atsakyti
QUOTE(®Olandas @ 2010 12 19, 21:42)
Aciu uz gerus  patarimus  ax.gif , bet vis delto liksiu prie versijos nelaikyti anglu egzamino. Ziniu tai aisku daugiau nei 0, vidutiniskos, bet nemanau kad islaikyciau valstybini egzamina smile.gif

Sveikas 4u.gif Žinai, aš dabar pirmakursė, ir galiu iš savo patirties pasakyt, kaip man buvo praeitais metais su ta anglų ax.gif Man mokytoja išvis sakė, kad neičiau į egzaminą, nes jau buvo vien valstybiniai, sakė, kad tik nervus gadinsius, nes beveik garantuoja, kad neišlaikysiu.. g.gif Nors savo žinias tikrai vertinu kaip vidutines, kažką suprantu ir pan, tiesiog mokytojai nelabai patikau.. g.gif Taigi, aš vis dėl to ėjau į egzaminą, tikėjaus nors tą 1 % surinkti, ir surinkau, aišku ne kalnai, bet 28%, taip, kad prie konkursinio balo jau buvo ką pridėt bigsmile.gif Taigi, patariu, liko pusmetis, pasimokyk, ir išlaikysi bent jau tai tikrai, gal net ir pats nustebsi, kokiu rezultatu 4u.gif sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti