Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Sveikos merginos ar galite man padėti rašau darbą "NIVEA produktų pazicionavimas rinkoje" gal kuri ismano nuo ko pradėti, rašykit į až. Busiu begalo dėkinga už bet kokį patarimą.
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2010 10 20, 20:22)
Sveikos, gal kauri nors galite padeti 4u.gif  Reikia padaryti skaidres tema: Antikines Graikijos architektura... Gal turite informacijos is kur geleciau interneto platybese rasti paveikleliu siai temai g.gif

Ar apie seną gerą google nepagalvojai...?
Aleksandrijos švyturys
Apolono šventykla Delfuose
Knoso rūmai

Ir čia tik keletas žymesnių to meto statinių. Visų pirma susirask informacijos apie senovės Graikiją, o ten jau tikrai bus ir apie architektūrą. Jei toks variantas netenkina tuomet marš į biblioteką rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas galetu padeti tema Lietuvos politika europos sajungoje,Lietuvos veikla ES kaip salies nares? buciau labai dekinga

Atsakyti
Sveikos merginos, mano klausimo formuluotė yra maždaug tokia "Nueik nežinia kur, atnešk nežinia ką". Bet manau, kad tik SM forume įmanomi visi atsakymai į pačius keisčiausius klausimus thumbup.gif
Baigiau lietuvių filologiją ir norėčiau tęsti studijas, tačiau nedomina nei literatūrologija, nei kalbotyra. Norėčiau kažko, susijusio su reklama (jei tam nereikalingas soc. mokslų diplomas), su viešaisiais ryšiais, sociolingvistika, komunikacija ar dar velnias žino kuo. Užsikabinau už skaitmeninės lingvistikos, bet bijau kišti nagus ten, kur reikia ypatingų IT sugebėjimų. Apie VU VR magistrą irgi žinau, tik tolokai man tas Vilnius...
ŠU jau kelinti metai bando prastumti "Verbalinę komunikaciją" ar kaip tenai vadinasi, bet vis pagalius į ratus kaišioja atestacijos komisija. Žadėjau jau šiemet stoti, bet ir vėl nepatvirtino programos.
Tai vat, o klausimas toks: gal galėtumėt man ką nors pasiūlyti? doh.gif 4u.gif Širdingai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visom pas mane iskilo didele problema del namu darbo nerandu medziagos gal kas galetumet padet tema Verslo menas
Atsakyti
labukas...gal kas galetu padeti su kursiniu,tema: Egipto turizmo centrų turizmo ištekliai...gal kas raset kazka panasaus? nezinau nuo ko pradeti... buciau laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

gal kas turite klausimyną bibliotekos veiklos kokybei nustatyti?

Atsakyti
sveikos mielosios..as busima mamyte esu dirbanti, mazai laiko turiu sedeti prie pc..gal kas kartais turite verslo plana susijusi su maistu maitinimu ar pan...buciau dekinga..
Atsakyti
labutis,

gal atsirastų žmogus galintis paaiškinti, kaip reikia apskaičiuoti BRUTO darbo užmokestį? 4u.gif būčiau labai dėkinga smile.gif
Internetinėse platybėse randu, jog tai yra ikimokestinis d u tenkantis vienam darbuotojui. Tačiau nerandu absoliučiai jokių formulių ar bent kažkokių paaiškinimų kaip turėtų būti paskaičiuotas BRUTO. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire:) @ 2010 11 07, 18:11)
labutis,

gal atsirastų žmogus galintis paaiškinti, kaip reikia apskaičiuoti BRUTO darbo užmokestį?  4u.gif būčiau labai dėkinga  smile.gif
Internetinėse platybėse randu, jog tai yra ikimokestinis d u tenkantis vienam darbuotojui. Tačiau nerandu absoliučiai jokių formulių ar bent kažkokių paaiškinimų kaip turėtų būti paskaičiuotas BRUTO. doh.gif

čia kažkokia formulė yra smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote, kur galėčiau surasti NT naujus planuojamus projektus, tarkim Gedimino pr., o gal kas žino kokie numatomi projektai būtent Gedimino pr. Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Gal atsiras tokiu kurios raset sociologijos tyrima? tema gali buti bet kokia. jei kas turit permeskit man i emaila dovilyke@gmail.com
Atsakyti