Sveikos merginos ar galite man padėti rašau darbą "NIVEA produktų pazicionavimas rinkoje" gal kuri ismano nuo ko pradėti, rašykit į až. Busiu begalo dėkinga už bet kokį patarimą.
QUOTE(#tagra# @ 2010 10 20, 20:22)
Sveikos, gal kauri nors galite padeti Reikia padaryti skaidres tema: Antikines Graikijos architektura... Gal turite informacijos is kur geleciau interneto platybese rasti paveikleliu siai temai
Ar apie seną gerą google nepagalvojai...?
Aleksandrijos švyturys
Apolono šventykla Delfuose
Knoso rūmai
Ir čia tik keletas žymesnių to meto statinių. Visų pirma susirask informacijos apie senovės Graikiją, o ten jau tikrai bus ir apie architektūrą. Jei toks variantas netenkina tuomet marš į biblioteką
Sveikos gal kas galetu padeti tema Lietuvos politika europos sajungoje,Lietuvos veikla ES kaip salies nares? buciau labai dekinga
Sveikos merginos, mano klausimo formuluotė yra maždaug tokia "Nueik nežinia kur, atnešk nežinia ką". Bet manau, kad tik SM forume įmanomi visi atsakymai į pačius keisčiausius klausimus
Baigiau lietuvių filologiją ir norėčiau tęsti studijas, tačiau nedomina nei literatūrologija, nei kalbotyra. Norėčiau kažko, susijusio su reklama (jei tam nereikalingas soc. mokslų diplomas), su viešaisiais ryšiais, sociolingvistika, komunikacija ar dar velnias žino kuo. Užsikabinau už skaitmeninės lingvistikos, bet bijau kišti nagus ten, kur reikia ypatingų IT sugebėjimų. Apie VU VR magistrą irgi žinau, tik tolokai man tas Vilnius...
ŠU jau kelinti metai bando prastumti "Verbalinę komunikaciją" ar kaip tenai vadinasi, bet vis pagalius į ratus kaišioja atestacijos komisija. Žadėjau jau šiemet stoti, bet ir vėl nepatvirtino programos.
Tai vat, o klausimas toks: gal galėtumėt man ką nors pasiūlyti? Širdingai ačiū
Baigiau lietuvių filologiją ir norėčiau tęsti studijas, tačiau nedomina nei literatūrologija, nei kalbotyra. Norėčiau kažko, susijusio su reklama (jei tam nereikalingas soc. mokslų diplomas), su viešaisiais ryšiais, sociolingvistika, komunikacija ar dar velnias žino kuo. Užsikabinau už skaitmeninės lingvistikos, bet bijau kišti nagus ten, kur reikia ypatingų IT sugebėjimų. Apie VU VR magistrą irgi žinau, tik tolokai man tas Vilnius...
ŠU jau kelinti metai bando prastumti "Verbalinę komunikaciją" ar kaip tenai vadinasi, bet vis pagalius į ratus kaišioja atestacijos komisija. Žadėjau jau šiemet stoti, bet ir vėl nepatvirtino programos.
Tai vat, o klausimas toks: gal galėtumėt man ką nors pasiūlyti? Širdingai ačiū
Labukas visom pas mane iskilo didele problema del namu darbo nerandu medziagos gal kas galetumet padet tema Verslo menas
labukas...gal kas galetu padeti su kursiniu,tema: Egipto turizmo centrų turizmo ištekliai...gal kas raset kazka panasaus? nezinau nuo ko pradeti... buciau laaabai dekinga
labutis,
gal atsirastų žmogus galintis paaiškinti, kaip reikia apskaičiuoti BRUTO darbo užmokestį? būčiau labai dėkinga
Internetinėse platybėse randu, jog tai yra ikimokestinis d u tenkantis vienam darbuotojui. Tačiau nerandu absoliučiai jokių formulių ar bent kažkokių paaiškinimų kaip turėtų būti paskaičiuotas BRUTO.
gal atsirastų žmogus galintis paaiškinti, kaip reikia apskaičiuoti BRUTO darbo užmokestį? būčiau labai dėkinga
Internetinėse platybėse randu, jog tai yra ikimokestinis d u tenkantis vienam darbuotojui. Tačiau nerandu absoliučiai jokių formulių ar bent kažkokių paaiškinimų kaip turėtų būti paskaičiuotas BRUTO.
QUOTE(pipire:) @ 2010 11 07, 18:11)
labutis,
čia kažkokia formulė yra