Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(rabelkyte @ 2010 09 05, 12:04)
sveikos..
turiu klausimeli toki  biggrin.gif
zodziu siemet baigiau pirma kursa ir isejau i akademines del  nestuke.gif .
Rugsejo pirma diena, sulaukiu naujienos, kad toj mano kolegijoj siemet nesusidare mano specialybes pirmakursiu grupe, kas reiskia kad kita met nebus antra kursiu ir man neber kur gryzt.
Is kolegijos valdzios jokiu ziniu negaunu..mastau pati parasyt emaila ir paklaust kaip ten dabar bus, bet va galvoju pasidomesiu gal kuriai jau taip yra buve? ko galeciau tokiu atveju reikalaut  g.gif  smile.gif

Patirties tokiu klausimu neturiu, bet manau, prašyčiausi į kuo artimesnę specialybę. Gal pasiūlytų kolegija kokį išlyginamąjį kursą. Arba tegul duoda šiemet kokį laisvą lankymo grafiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 05 rugsėjo 2010 - 12:06
QUOTE(nengute @ 2010 09 05, 12:02)
Patirties tokiu klausimu neturiu, bet manau, prašyčiausi į kuo artimesnę specialybę. Gal pasiūlytų kolegija kokį išlyginamąjį kursą. Arba tegul duoda šiemet kokį laisvą lankymo grafiką.

nenoriu as to laisvo grafiko. jei buciau norejus nebuciau akademiniu emus, man siule.. na reiks jauciu skambintis ir klaust ka siulo jie man g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif gavau tokią užduotį įkurti asociaciją doh.gif Gal kas nors jau yra kūręs ir galėtų pasidalinti informacija kur ieškoti info kaip tą asociaciją įsteigti? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki , pirmą kartą vykdžiau apklausą internete, bet dabar iškilo klausimas kaip man ją pateikti darbe, ar tiesiog panaudoti gautus duomenis ar nukopijavus atspauzdinti???
Atsakyti
sveiki,gal kartais kas rasete koki darba apie FAKTORINGA? ar gal turite kokios nors medziagos apie tai? buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kas galite padeti . Po ilgos pertraukos pradejau mokytis ir ziuriu viska esu pamirsusi. Kas chemija nusimanote . 4u.gif

1. Nustatykite elektronų skaičių šių atomų elektronų išoriniame sluoksnyje:

a) fosforo; cool.gif azoto; c) sieros; d) chloro; e) argono; f) natrio.

2. Nustatykite, kiek elektronų iki pilno sluoksnio dar trūksta šiems elementams:

a) beriliui; cool.gif angliai; c) sierai; d) azotui; e) fluorui; f) neonui.

3. Pavaizduokite, koks yra elektronų išsidėstymas šiuose atomuose: a) anglies; cool.gif sieros; c) bromo.

Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif Gal yra lituaninisčių, gerai išmanančių istorinę gramatiką? Jei yra tokių labai prašau Jūsų pagalbos 4u.gif
Žodžiu situacija yra tokia: reikia nustatyti kokia čia ankščiau yra buvusi galūnė (cirkumfleksas ar akūtas). Žodis - dirbau. Yra aišku, kad čia buvo galūnė cirkumfleksas, bet gal kas supranta ir galėtų paaiškinti kodėl?
Atsakyti
Sveikos, rasau diplomini UAB „X“ DARBUOTOJŲ TĘSTINIO PROFESINIO MOKYMO ORGANIZAVIMO YPATUMAI gal kas zinot geros mokslines literaturos nes nieko gero nerandu? Arba gal kas raset panasu darba, negaliu net normalaus turinio sudaryt neuzsikabliuoju niekaip doh.gif skoloj nelikciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur galėčiau susirasti medžiagos apie ES struktūrinius fondus ir jų panaudojimą Lietuvoje.
Atsakyti
Gal yra laikiusių Europos Sąjungos testa, ir turite pati testa?buciau labai dekinga, jeigu kas nors juo galetu pasidalinti.Anksciau buvo apie tai kalbeta
Atsakyti
Sveiki,

Ar esate, kas susidūre su šia programa "Maxima, a Computer Algebra System?" ir galetumėte man paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kauri nors galite padeti 4u.gif Reikia padaryti skaidres tema: Antikines Graikijos architektura... Gal turite informacijos is kur geleciau interneto platybese rasti paveikleliu siai temai g.gif
Atsakyti