Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(adidamm @ 2010 06 19, 19:32)
Kur galima pasižiureti į kokios studijų kryptis šiais metais yra aktualiausios ?
Gal kur yra statistika, kiek pvz i VDU biochemija parašė paraišku studijuoti (čia kaip pavyzdi pateikiau)

as tksliai nezinau, bet man atrodo, kad siu metu statistika bus ikelta tik kitais metais. Bet as kai padavinejau praeitais metais prasyma mru, tai jie galejo pasakyti, kiek ju universitete i kokia studijas paduota prasymu..... tai gal kiekvienas universitetas tai gali . tai tiek galiu padeti. smile.gif
Atsakyti
Labas,

Nezinau, ar i tinkama tema pataikiau. gal kam pasirodys kvailas klausimas... kas yra tos podiplomines studijos? Mane domina podiplomines magistranturos studijos. kiek zinau, podiplomines studijos yra laipsni suteikiancios arba laipsnio nesuteikiancios. tai jei vadinasi podiplomines magistranturos studijos, tai magistro lai[snis bus suteiktas, taip? kuom jos skiriasi ar nesiskiria nuo iprastiniu magistranturos studiju?
kazkaip paskaicius galva susisuko, atrodo mano laikais tokiu pavadinimu nebuvo, magistranturos studijos ir tiek biggrin.gif
dekui is anksto, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas is Jūsų yra studijavusios VU žurnalistika (magistrantūra)? Galbūt galėtumėte pasidalinti įspūdžiais? Ketinu ir aš tai studijuoti, tačiau mano bakalauro specialybė - kita. Taigi bučiau labai dėkinga, jei galėtume pasiūlyti kokios nors literatūros paskaityti, kuri vėliau būtų naudinga, būsimų studijų metu. Ačiū, jei tik kas nors galės padėti... smile.gif
Atsakyti
Labas visoms. Gal kuri mokinasi buhalterine apskaita? Nes labai reikia pagalbos.
Atsakyti
Gal kas kur matėt/turit James F.T. Bugental knygų(The Art of The psychotherapist ir kitokios).
Tinka Anglų kalba(Lietuviškai nėra - apart vieno ar dviejų straipsnių ir citatų rinkinio) smile.gif
Atsakyti
istojau i viko veterinarija nemokama. Rytoj vaziuosiu jau su dokumentais. girdejau , kad reikia sumoket kazkokia suma kaip pradini inasa g.gif gal kasnors paaiskins, nes as jau nebesusigaudau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, tai yra Studijų įmoka - 120lt 4u.gif Ir su tuo kvituku vaziuokite i Jasinkio gatveje esanti ju fakulteta ir susitvarkysite dokumentus:) Ju banko saskaita rasite viko.lt
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2010 07 25, 23:22)
Taip, tai yra Studijų įmoka - 120lt  4u.gif  Ir su tuo kvituku vaziuokite i Jasinkio gatveje esanti ju fakulteta ir susitvarkysite dokumentus:) Ju banko saskaita rasite viko.lt

labai dekui uz atsakyma 4u.gif o dar norejau paklausti : reikia namuose pasidaryt paso ir atestato kopija ar jie ten vietoje daro ir deda stampa? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo change: 25 liepos 2010 - 22:49
Sveikos. Gal kas galetu nurodyti nuorodu, kur galima rasti info apie:
Sodros veiklos rezultatus.
Sodros rysius su steigejais ir kt institucijomis.
Apie sodra viesojoje erdveje.
Apie sodros vadybos modeliu/teoriju raiska (tyrimas/simuliacija).

Labai aciu is anksto. Tikiuosi ne visos tik atostogauja, o ir mokosi, kaip as.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Įstojau į Kauno kolegiją ir turiu klausimą. Ar laisvas grafikas gali būti sutyeiktas tik nuo antro semestro, ar galiu jo tikėtis ir dabar ? Kaip augindama vaiką iki trejų metų ar bent tuo alia gimdymo laikotarpiu ?
Atsakyti
Labas vakaras,

norėčiau paklausti, ar įstojus į valstybės finansuojamą vietą antroje studijų pakopoje įmanoma kokiu nors būdu nukristi į mokamą? Gal gavus skolą ar pan.?
Ačiū.
Atsakyti
sveikos..
turiu klausimeli toki biggrin.gif
zodziu siemet baigiau pirma kursa ir isejau i akademines del nestuke.gif .
Rugsejo pirma diena, sulaukiu naujienos, kad toj mano kolegijoj siemet nesusidare mano specialybes pirmakursiu grupe, kas reiskia kad kita met nebus antra kursiu ir man neber kur gryzt.
Is kolegijos valdzios jokiu ziniu negaunu..mastau pati parasyt emaila ir paklaust kaip ten dabar bus, bet va galvoju pasidomesiu gal kuriai jau taip yra buve? ko galeciau tokiu atveju reikalaut g.gif smile.gif
Atsakyti