Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(ewacka @ 2010 06 06, 19:25)
as google translat'u nepasitikiu, labai jau jis ten pribalautina smile.gif bet pasirodo, kad kazkas pasitiki ir butent ten man isverte.... smile.gif

tikrai pribalamutina, nes vienas zodis turi neretai po 3 ir daugiau reiksmiu, tad paskui reikia skaityti ir ziureti. as kadangi darbe naudojau angliska literatura tai zinojau reikiamus apibrezimus, bet reikia turet bent minimaliu anglu kalbos ziniu kad sudeliotum taisyklingus sakinius...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 06 09, 22:28)
tikrai pribalamutina, nes vienas zodis turi neretai po 3 ir daugiau reiksmiu, tad paskui reikia skaityti ir ziureti. as kadangi darbe naudojau angliska literatura tai zinojau reikiamus apibrezimus, bet reikia turet bent minimaliu anglu kalbos ziniu kad sudeliotum taisyklingus sakinius...

Aš taip pat visiškai nepasitikiu google vertėju.. schmoll.gif
Man užvakar reikėjo tekstą išsiversti, tai išvertė visiškai priešingą reikšme, ir dar tokią, kad būtų gėda kažkam papasakoti.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 06 10, 12:35)
Aš taip pat visiškai nepasitikiu google vertėju.. schmoll.gif
Man užvakar reikėjo tekstą išsiversti, tai išvertė visiškai priešingą reikšme, ir dar tokią, kad būtų gėda kažkam papasakoti..  doh.gif  doh.gif

tai mano dukterecia septintoke parase anglu rasineli su google smile.gif is pradziu pasirase lituviskai o poto viska sukele i google translate ir isverte jai. Nunese ji mokytojai, atidave rasineli, o mokytoja perskaite rasineli ir klausia: turbut su google translatu vertei...? Dukterecia: ne,ne!nu truputi man mama su pussesere padejo... (dukterecia mane kad mokytoja to klausia, nes labai gerai parasytas rasinelis) biggrin.gif doh.gif doh.gif
baigesi tuo, kad mokytoja liepe perrasyti rasineli is naujo, ir be jokiu translatu pagalbu. smile.gif
tai gerai cia mokykloje toks nutikimas. o jei darbe ar universitete.... biggrin.gif tai, kad manau kad neveltui tuo translatu nepasitikime. kas anglu bent kiek moka, suranda is karto tas google tranlate padarytas klaidas. tik, manau, jau iskart geriau savo galva verstis, nei poto dar translate vertima verstis, taisyti biggrin.gif
Atsakyti
aš verčiau kursinio anotaciją ir nieko, tiesa, vokiškai, gal dėstytojas vokiečių nemokėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 06 11, 13:25)
aš verčiau kursinio anotaciją ir nieko, tiesa, vokiškai, gal dėstytojas vokiečių nemokėjo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gal
Atsakyti
Turiu toki klausimeli ax.gif is kokios dalies didesne tikimybe, kad klausines per diplominio darbo gynima? is teorijos ar is praktines, tiriamosios dalies? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dažniausiai neįmanoma tiksliai nusakyti, iš kokios dalies daugiau klausinėja... tačiau, manau, kad darbo tyrimas - empirinė dalis - yra kur kas svarbesnė... tad iš jos ir turėtų daugiau klausinėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2010 06 11, 16:24)
Turiu toki klausimeli  ax.gif  is kokios dalies didesne tikimybe, kad klausines per diplominio darbo gynima?  is teorijos ar is praktines, tiriamosios dalies?  g.gif  rolleyes.gif

Iš tyrimo. Bet turi gerai suprasti ir kas parašyta teorijoje, nes gali ir iš jos paklausti.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas nors mokosi ar turite pažįstamų, kurie studijuoja VU Ekonomikos fakultete magistraturoje? Taip parašyta, vu tinklapyje, kad niekaip nedaeina, ar yra neakivaizdinės (išskyrus verslo vadyba, ir dar viena studijos), visos kitos vakarinės?

Atsakyti
sveikutes.gal kas zino ar mru i ,,teises ir penicentines veiklos,, studijas priima tik dirbancius kalejime ir pan, ar priima ir su viduriniu, tokiose vietose nedirbancius???...cia as apie bakalaura, neakivaizdines studijas. smile.gif nes ten kur taisykles yra parasytos, tai parasyta, kad reikalingi kazkokie papildomi dokumentai.... g.gif
Atsakyti
Gal kas nors tiksliai žinot, jei aš noriu stoti į MRU psichologiją, ar man reikia motyvacinį testą laikyti? Negaunu jokio laiško iš lamabpo. A čia tik tiems, kas į pedagoginę psichologiją stoja?
Atsakyti
Kur galima pasižiureti į kokios studijų kryptis šiais metais yra aktualiausios ?
Gal kur yra statistika, kiek pvz i VDU biochemija parašė paraišku studijuoti (čia kaip pavyzdi pateikiau)
Atsakyti