Bandau ir čia - gal kas turi rekomendacijų stojimui į doktorantūrą pavyzdžių?
Gal kas galetu padeti isversti i anglu kalba si sakini? ,,Bakalauro studiju pirmame kurse studentai mokosi šiuos dalykus: vadyba, logika, užsieno kalba, gimtaja kalba, filosofija ir dar kitu dalyku".
ACIU!!!
Sveikos
Gal yra ekonomikių, kurios gali paaiškinti paprastus uždavinukus?
1. Apskaičiuokite pinigų kūrimo multiplikatorių, kai privalomų atsargų norma yra 5 prc.
2. Kokia bus privalomų atsargų norma, kai multiplikatorius 10 ?
Neturiu formulių, čia ir yra visa bėda.
Gal yra ekonomikių, kurios gali paaiškinti paprastus uždavinukus?
1. Apskaičiuokite pinigų kūrimo multiplikatorių, kai privalomų atsargų norma yra 5 prc.
2. Kokia bus privalomų atsargų norma, kai multiplikatorius 10 ?
Neturiu formulių, čia ir yra visa bėda.
QUOTE(ewacka @ 2010 06 01, 11:11)
Gal kas galetu padeti isversti i anglu kalba si sakini? ,,Bakalauro studiju pirmame kurse studentai mokosi šiuos dalykus: vadyba, logika, užsieno kalba, gimtaja kalba, filosofija ir dar kitu dalyku".
QUOTE(Roberta25 @ 2010 06 01, 16:50)
Undergraduate Studies in the first course, students learn the following: management, logic, foreign language, native language, philosophy, and yet other things
QUOTE(ewacka @ 2010 06 01, 16:51)
ACIU!!!
Šitaip ir pati galėjot išsiversti.
QUOTE(liusė @ 2010 06 06, 17:12)
as google translat'u nepasitikiu, labai jau jis ten pribalautina bet pasirodo, kad kazkas pasitiki ir butent ten man isverte....
sveiki,kur galima studijoti ikimokyklinio am. ped? apart vu,ir vk? ir vu nerandu kainu metams? gal zinot kas? ir dar norejau paklausti o kai deklaracijas pildai ar grazina kiek uz moksla,jei dirbi? dekoju sirdingai
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 06 07, 13:17)
sveiki,kur galima studijoti ikimokyklinio am. ped? apart vu,ir vk? ir vu nerandu kainu metams? gal zinot kas? ir dar norejau paklausti o kai deklaracijas pildai ar grazina kiek uz moksla,jei dirbi? dekoju sirdingai
Del studiju nieko nezinau, tai ir nepatarinesiu. O del deklaraciju, tai grazina. Bet tik kiek zinau, po puses dalies studiju grazina viena dali, po antros dalies-kita. T.y.jei mokysites 4metus, tai pirmaja lt dali grazins po 2metu, o likusia, dar po dvieju. Bent jau pas mane taip parasyta sutarty su universitetu....
Gražina už mokslus jei pats ir nedirbi. Tada gali deklaruoti dirbantys mama/tėtis/vyras.
Aš nors dirbu,bet deklaruoja vyras,kurio alga "ant popieriaus" didesnė, tada daugiau pinigėlių gražina
Aš nors dirbu,bet deklaruoja vyras,kurio alga "ant popieriaus" didesnė, tada daugiau pinigėlių gražina