Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(litere @ 2010 05 11, 19:10)
sveikutes. gal zinote ar utenoje galima mokytis neakivaizdiniame skyriuje 11 klasej? galbut kasnors mokosi? smile.gif

Man atrodo vidures neakivaizdininku nebuna, tik vakarines.O aukstuosiose mokyklose buna neakivaizdininkai, dienines ar vakarines... ax.gif
Gal galite man padeti uzsistrigau ties tituliniu, jei rasau time new roman sriftu, tai raidziu auktis h=5 kuri srifta atitinka time new roman 12 g.gif . Paaiskinkit kas supranta, i az aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2010 05 11, 20:04)
Man atrodo vidures neakivaizdininku nebuna, tik vakarines.O aukstuosiose mokyklose buna neakivaizdininkai, dienines ar vakarines...  ax.gif
Gal galite man padeti uzsistrigau ties tituliniu, jei rasau time new roman sriftu, tai raidziu auktis h=5 kuri srifta atitinka time new roman 12  g.gif . Paaiskinkit kas supranta, i az aciu  4u.gif

Mane irgi tas domina.

Ir aplamai kaip paciam lape susiskirstyt centimetrais lapa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 05 11, 21:25)
Mane irgi tas domina.

Ir aplamai kaip paciam lape susiskirstyt centimetrais lapa? blush2.gif

Centimetrais lapa? O kam jums tai? O jus nebandete su liniuote, kai atsidarai worda gi ten yra is virsaus is is kaires puses liniuote nepadeda? g.gif
Na del raidziu srifto nejau niekas nezino kokiu sriftu rasyti jei nurodyta h=5;H=3.5; h=7 kas nors... help.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2010 05 12, 10:51)
Centimetrais lapa? O kam jums tai? O jus nebandete su liniuote, kai atsidarai worda gi ten yra is virsaus is is kaires puses liniuote nepadeda?  g.gif
Na del raidziu srifto nejau niekas nezino  kokiu sriftu rasyti jei nurodyta h=5;H=3.5; h=7 kas nors...  help.gif

tai čia hangingas?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 05 17, 21:13)
tai čia hangingas?

Hangingas? nelabai suprantu kas tai blush2.gif
Atsakyti
labas,
man irgi reikia skubios vertejos pagalbos verysad.gif
gal kas galetu atsakyti, ar sis sakinys isverstas gerai?

Darnios plėtros įgyvendinimo iššūkiai Lietuvos viešajam administravimui

The Challenges of Sustainable Development‘s Implementation to Lithuanian Public Administration.

labai prasau, padekite...
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2010 05 20, 09:29)
labas,
man irgi reikia skubios vertejos pagalbos  verysad.gif
gal kas galetu atsakyti, ar sis sakinys isverstas gerai?

Darnios plėtros įgyvendinimo iššūkiai Lietuvos viešajam administravimui

The Challenges of Sustainable Development‘s Implementation to Lithuanian Public Administration.

labai prasau, padekite...

Sveiki,
As tai versciau stai taip:
Sustainable development challenges for the implementation of Lithuanian public administration.
4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Patarkit kaip sunumeruoti darbą, kuris turi būti viename faile ir numeracija turi prasidėti tik nuo 3 psl., o pirmi du lapai nenumeruoti. Reikia kad titulinis ir turinys nebūtų numeruoti, o sekantys lapai jau turėtų numerius.
Būsiu labai labai dėkinga aciuks.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2010 05 27, 14:18)
help.gif  help.gif  help.gif  Patarkit kaip sunumeruoti darbą, kuris turi būti viename faile ir numeracija turi prasidėti tik nuo 3 psl., o pirmi du lapai nenumeruoti. Reikia kad titulinis ir turinys nebūtų numeruoti, o sekantys lapai jau turėtų numerius.
Būsiu labai labai dėkinga  aciuks.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Failas - puslapio parametrai - maketas - uzdėti varnelę "skirtingi pirmame puslapyje"
Atsakyti
merginos gal kuri uzmatet ar yra kur studiju magistro,trunkanciu tik vienerius metus? socialiniu ar humanitariniu mokslu srityje..?
aciu
Atsakyti
Norejau paklausti - priduodant bakalauro darba, ji reikia irasyti i diskeli pdf. formatu. O kaip irasyti ta darbo uzduoti, kuria darbo vadove pildo ranka? darbo pazyma su parasais ir t.t.?? g.gif Ar ju nereikia ?
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 28, 10:13)
Norejau paklausti - priduodant bakalauro darba, ji reikia irasyti i diskeli pdf. formatu. O kaip irasyti ta darbo uzduoti, kuria darbo vadove pildo ranka? darbo pazyma su parasais ir t.t.??  g.gif  Ar ju nereikia ?

Tokius konkrečius atsakymus galite sužinoti paskambinę į katedrą, kurioje rašote darbą smile.gif Nes ne tik skirtinguose universitetuose, bet ir skirtingose katedrose tokios smulkmenos gali skirtis...
Atsakyti