Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(Dila @ 2010 03 30, 19:41)
Sveiki...Nežinojau kur kreiptis tai tokia situacija...Mano draugė baigė 4 klases Lietuvoje ir išvažiavo į užsienį prabuvo tris metus ir ten mokėsi , o dabar nori grįžt kaip jai būtu su mokslais ? Ar turėtų pradėt nuo 5 kl ar  būtu  įmanoma prisiviti ?

draugei Lietuvoje teks laikyti keleto dalyku (tarp ju ir lietuviu kalbos) ziniu patikrinimo testa. tad, jei ji normaliai mokesi uzsienyje, neapleido lietuviu kalbos, tai galetu testi mokslus ne zemesneje klaseje
Atsakyti
Sveikos merginos,

Man labai reikia pagalbos, rašau bakalauro baigiama darba, ir begalo reikalingas Minesotos pasitenkinimo darbu klausimynas (Minnesota satisfaction questionnaire) arba Pasitenkinimo darbu skale (Job satisfaction scale) gal kuri turite ir galite pasidalinti ar žinote kur rasti? būčiau begalo dėkinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(millada @ 2010 04 05, 21:06)
Sveikos  merginos,
begalo reikalingas  Minesotos pasitenkinimo darbu klausimynas (Minnesota satisfaction questionnaire) arba Pasitenkinimo darbu skale (Job satisfaction scale)  gal kuri turite ir galite pasidalinti ar žinote kur rasti? būčiau begalo dėkinga 4u.gif

http://www.psych.umn.../vpr/msqinf.htm (įvedus tavo pateiktus raktažodžius išmeta patį pirmą per google paiešką, negi neradai. Tik kas prie ko teks pačiai išsianalizuoti, pateikia tik anketos klausimus.)
Atsakyti
Dėkui, tą radau ir pati, bet maniau kad yra naujesnių variantų, na radau jau kas turi smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos thumbup.gif
Turiu bėdą... schmoll.gif
Esu 10 klasėje ir dbr reikia kaip žinot 11 12 klasems pasirinkti pamokas pagal valandas ir tt zdz. 4u.gif ir as tvirtai zinau kuo buosiu - renginiu organizatoria nuo pat vaikystes zinau tai ir niekas manes neperkalbes bigsmile.gif taciau yra bedele ta jog as niekur nerandu kokiu egzaminu reikia islaikyti 12 klaseje kad geleciau įstot.padekit unsure.gif
Atsakyti
labai reikia jusu pagalbos, rasau baigiamaji darba tema" Atostogų rųsys jų suteikimo tvarkos teoriniai ir praktiniai aspektai"
gal kas raset panasia tema, gal negaila butu pasidalinti medziaga 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikėtų jūsų pagalbos išsiversti sakinį

"I do not feel any obligation to remain with my current employer"

Darau anketą, išsiverčiau "aš nesijaučiu įsipareigojęs likti su esamu darbdaviu", bet yra blogai doh.gif ir nebežinau kaip taisyklingai išsiversti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millada: 13 balandžio 2010 - 16:44
QUOTE(millada @ 2010 04 13, 17:44)
Sveikos, labai reikėtų jūsų pagalbos išsiversti sakinį

"I do not feel any obligation to remain with my current employer"

Darau anketą, išsiverčiau "aš nesijaučiu įsipareigojęs likti su esamu darbdaviu", bet yra blogai  doh.gif  ir nebežinau kaip taisyklingai išsiversti..

Gal unsure.gif :
Aš nejaučiu jokių įsipareigojimų likti su savo dabartiniu darbdaviu
arba tik:
Aš nesu įsipareigojęs dabartiniams darbdaviui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 13 balandžio 2010 - 17:59
reikalinga pagalba ismananciu statistika unsure.gif reikia paskaiciuoti ateities prognozes analitiniu metodu. sakykit kas tas ty ar kokia formule? doh.gif nu uzstrigau ties sita vieta nors tu ka doh.gif galiu pvz parodyt jei neaiskiai paklausiau
Atsakyti
Merginos ar yra kam buvę, kad bakalaurinio darbo vadovas visiškai nebendrautų ir neskaitytų rašomo darbo? Ir gal kas žinote, ar įmanoma pasikeiti vadovą ir ką tokiu atveju reikia daryti? unsure.gif Gavau bakalauro vadovą kuris per 2 sav. nesugeba perskaityti 10 psl. ir visiškai neatsakinėja į laiškus. doh.gif Nuvažiavus susitikti, matosi kad apskritai pirmą kartą varto darbą, nors jam jis nusiųstas prieš 2 savaites mad.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokios informacijos apie konfliktus darbe? ir žinote kokių žaidimų susijusių su šia tema?
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2010 04 14, 15:41)
Merginos ar yra kam buvę, kad bakalaurinio darbo vadovas visiškai nebendrautų ir neskaitytų rašomo darbo?

Katedroje galima parasyti prasyma, bet lyg ir turi buti likes tam tikras laikas iki gynimo, jau nepamenu tiksliai. O kad neatsakineja i laiskus... Mano bakalaurinio vadovas isvis neturejo ( blink.gif ) el.pasto, o mobiliu ji pagauti atitiko aukso gyslos radima Vilniaus vidury, po univera gaudyti reikedavo rolleyes.gif Teko rasyti praktiskai savarankiskai cool.gif Uztat magistrinio vadove rinkausi is labai anksti ir puikiai sutarem rolleyes.gif
Atsakyti