Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

QUOTE(egliosha @ 2010 01 13, 19:24)
per googla radau knyga vpu rasto darbu reikomendaciju. paprastai kiekviena aukstoji mokykla turi tokias knygutes isleidusi, taip kad reikia pasieskot bibliotekose, pirmam kurse ispeja kad nusipirkti, asatsisvieciau KU, gavos pigiau biggrin.gif pagal tas knygutes rasant niekada neprasausi  cool.gif

oj aciu notworthy.gif jau antra savaite google kankinu ir uz nieko uzsikabinti negaliu doh.gif o cia viskas vienoj vietoj ir tai kas reikalinga 4u.gif
Atsakyti
Gal turite medziagos ar esat kazka rasiusios apie organizacijos aprūpinima materialiniais ištekliais sistemas. Arba gal zinot kur ieskoti.....
Atsakyti
QUOTE(berto_luci @ 2010 01 13, 19:56)
oj aciu notworthy.gif jau antra savaite google kankinu ir uz nieko uzsikabinti negaliu doh.gif  o cia viskas vienoj vietoj ir tai kas reikalinga 4u.gif

nera uz ka, kartais visai netycia randi kai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Man labai reiktų pagalbos blush2.gif 4u.gif Nebežinau, kur kreiptis doh.gif man reikia skubiai parašyti magistriniui įvadą, pasirinkau temą neapgalvojus ir... niekaip nesumąstau, ką rašyti apie temos aktualumą doh.gif Gal galite kas nors padėti ir išsakyti savo nuomonę, kuo ši tema Jums atrodo aktuali ir verta nagrinėjimo: "Viešojo sektoriaus valdymo ypatumai Verslo informacinių centrų pavyzdžiu" 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@muk@s: 14 sausio 2010 - 20:42
Sveikos,
Gal žinote kokių knygučių, kurios padėtų apsispręsti kokią profesiją pasirinkti? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti

Mergytes, nezinau, ar reikiamoj temelej parasysiu, bet jei kuri zinosit, kur mane nukreipt, busiu be galo dekinga 4u.gif

Istorija tokia. Pries 7 metus baigiau MRU neakivaizdines teises studijas, bet neislaikiau, o tiksliau, nelaikiau valstybiniu egzaminu doh.gif Dabar labai noreciau juos issilaikyti ir gauti diploma, bet visos zinios is galvos jau senu seniausiai isgaravusios verysad.gif Pati pasiruosti tiems egzaminams, tikrai zinau, kad nesugebesiu, nes skaitydama, nors ir 10kart ta pati, vistiek nieko neatsimenu. Gal kuri zinot, kur kreiptis, kur ieskot zmogaus, galincio man padet pasiruosti valstybiniams Kostitucines ir Europos sajungos teises egzaminams? Uz bet kokia informacija buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Čia gal ir ne į temą, bet gal kas žino iš kokių metalų mišinio pagamintos kalėjimo grotos? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2010 01 21, 18:34)
Čia gal ir ne į temą, bet gal kas žino iš kokių metalų mišinio pagamintos kalėjimo grotos?  laugh.gif

kiek skaiciau visur mini pliena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2010 01 21, 18:34)
Čia gal ir ne į temą, bet gal kas žino iš kokių metalų mišinio pagamintos kalėjimo grotos?  laugh.gif

Nugi nugi, bene kazka islaisvint ruosies? Bus serialo "kalejimo begliai" tesinys? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai noriu studijuoti verslo vadyba. Siuo metu studijuoju anglu filologija dieniniam,tad galvoju ar geriau vadyba pasirinkti magistraturai ar dar nebaigus vienu studiju(liks vieni metai) stoti i antra bakalaura?Ar bakalauras labiau vertinamas uz magistratura?Kaip geriau pinigu klausimu?(bakalauras trys metai, magistras du,taciau magistras man atrodo brangiau iseis). Prasau patarkit man neismaneliai kas suprantat situos dalykus:))))
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2010 01 25, 18:03)
Sveikos,

Labai noriu studijuoti verslo vadyba. Siuo metu studijuoju anglu filologija dieniniam,tad galvoju ar geriau vadyba pasirinkti magistraturai ar dar nebaigus vienu studiju(liks vieni metai) stoti i antra bakalaura?Ar bakalauras labiau vertinamas uz magistratura?Kaip geriau pinigu klausimu?(bakalauras trys metai, magistras du,taciau magistras man atrodo brangiau iseis). Prasau patarkit man neismaneliai kas suprantat situos dalykus:))))

Nesupratau nieko. g.gif Kur tu studijuoji ta anglu filologija? kolegijoj ar univiere?
Atsakyti
mergaites, gal kuri nors skaiciavo vidinio skaliu patikimo rodikli Kronbacho alfa?
niekur nerandu kaip ji apskaiciuoti.
Atsakyti