Gal kas esat rašę verslo planą prekybos įmonės,pirkčiau už pinigėlius
QUOTE(kristynka1020 @ 2010 01 09, 15:36)
Laba diena. Gal kas nors esate analizave Socialines paramos sistema Lietuvoje, labai padetumet, jei pasidalintumet savo turima informacija krista@ml.lt ACIU
Yra tokia mokomoji knyga Laimutes Zalimienes "Socialines paslaugos" , Vilnius, 2003. Tikrai daug ka rasite.
QUOTE(Grikute @ 2010 01 09, 19:36)
Yra tokia mokomoji knyga Laimutes Zalimienes "Socialines paslaugos" , Vilnius, 2003. Tikrai daug ka rasite.
Aciu labai. Bet kokia informacija, nuorodos sia tema, man labai padetu.
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 07, 11:27)
Tikiiuosi kad vietoj paklausiu. Irgi su mokslais susije.
Studijuoju ketvirtam kurse neakivaizdziai. Gal kas zino kiek yra skiriama dienu bakalauro rasymui , na kad is darbo isleistu. Mano studijos pagal dirbama profesija, tai isleidzia lengvai tik reik zinot visus istatymus kas kur kaip....
Studijuoju ketvirtam kurse neakivaizdziai. Gal kas zino kiek yra skiriama dienu bakalauro rasymui , na kad is darbo isleistu. Mano studijos pagal dirbama profesija, tai isleidzia lengvai tik reik zinot visus istatymus kas kur kaip....
darbo kodeksas 181 str. "4) diplominiam (bakalauro, magistro) darbui baigti ir ginti - trisdešimt kalendorinių dienų;"
QUOTE(egliosha @ 2010 01 10, 12:02)
darbo kodeksas 181 str. "4) diplominiam (bakalauro, magistro) darbui baigti ir ginti - trisdešimt kalendorinių dienų;"
Labai aciu
Laba, gal kas zinot kur vyksta paramediku kursai?
sveikos merginos.reiketu pagalbos 4 metus atsimokiau ir niekada nekilo problemu del titulinio lapo,taciau atsirado vienas destytojas,kuriam uzkliuvo taigi esu girdejusi kad reiketu orientuotis Kaffemanienes pavyzdiu,internete nerandu,gal zinote kokioje knygoje jis yra?
QUOTE(berto_luci @ 2010 01 11, 15:41)
sveikos merginos.reiketu pagalbos 4 metus atsimokiau ir niekada nekilo problemu del titulinio lapo,taciau atsirado vienas destytojas,kuriam uzkliuvo taigi esu girdejusi kad reiketu orientuotis Kaffemanienes pavyzdiu,internete nerandu,gal zinote kokioje knygoje jis yra?
o kur mokais?
QUOTE(berto_luci @ 2010 01 13, 10:17)
O tai as jau cia padet niekuom negaliu. Mums KU socialiniuose kitaip.