Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros instaliacijos keitimas

skubu pasidziaugti, ir gal kam jei prireiks parasysiu elektriko kontaktus (kreipkitės per AŽ) ax.gif kainos tikrai nesikandzioja, viska paaiskina, dirba greitai ir tikrai kokybiskai, na, zodziu thumbup.gif mes atsidziaugti negalim.. namie mums padare instaliacija, reikiamas pazymas ir k.t. darbus kas susije su elektra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 12 rugpjūčio 2010 - 08:56
Sveiki, gal butu cia zinanciu atsakyma i mano klausima...

man reiketu interneto it TV lizdus perkelt kokiu 40 cm i sona, kazi kiek tai galetu kainuoti ???/ gal kas nors ismano tokius dalykus ?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turit info - isvedziojant laidus po grindimis - kas geriau: laidai gofruotuose vamzdziuose ar lygiuose?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 10 09, 17:41)
Sveikos smile.gif
Kadangi gyvenu senos statybos bute, tai neduoda ramybės mintis pakeisti elektros instaliaciją ax.gif Gal kas darėte? ax.gif Ar labai per kišenę trenkė? ax.gif
Ačiū 4u.gif

Vyras pats viska padare. t.y. rozetes, jungiklius perkele i apacia . Viskas veikia, tvarkingai kaip prikauso, su izeminimais ir t.t. Tik su betoninem sienom vargelio buvo . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 15 rugpjūčio 2010 - 22:25
Gal kažkas galėtų "apšviesti", ar normali kaina - 500 lt už medžiagas ir 500 lt už darbus, kai darbai 2 kambarių blokiniame bute maždaug tokie (gal kažką nusišnekėsiu, nes nežinau, kaip įvardyti):
- keičiami laidai vonioje ir virtuvėje į varinius;
- trys rozetės ir trys jungtukai leidžiami žemyn;
- daroma apie dešimt naujų rozečių ir du jungtukai;
- daromas halogeninis apšvietimas vonioje;
- naujas įvadas vienam šviestuvui.

Man šiek tiek užkliuvo sąskaitoje įrašytas reikalingas trijų rūšių kabelių kiekis - iš viso apie 70 m - ar ne per daug, jei nekeičiam visų laidų (išskyrus minėtus varinius)?
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2010 10 14, 21:30)
Gal kažkas galėtų "apšviesti", ar normali kaina - 500 lt už medžiagas ir 500 lt už darbus, kai darbai 2 kambarių blokiniame bute maždaug tokie (gal kažką nusišnekėsiu, nes nežinau, kaip įvardyti):
- keičiami laidai vonioje ir virtuvėje į varinius;
- trys rozetės ir trys jungtukai leidžiami žemyn;
- daroma apie dešimt naujų rozečių ir du jungtukai;
- daromas halogeninis apšvietimas vonioje;
- naujas įvadas vienam šviestuvui.

Man šiek tiek užkliuvo sąskaitoje įrašytas reikalingas trijų rūšių kabelių kiekis - iš viso apie 70 m - ar ne per daug, jei nekeičiam visų laidų (išskyrus minėtus varinius)?

Pagal mane viskas normaliai g.gif Virtuvėj reikalingi storesni laidai, vonioj ir virtuvėj su įžeminimu. Keičiant instaliaciją laidų daug susinaudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 15, 08:09)
Pagal mane viskas normaliai  g.gif Virtuvėj reikalingi storesni laidai, vonioj ir virtuvėj su įžeminimu. Keičiant instaliaciją laidų daug susinaudoja  4u.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif Nesinori žmogaus užsipulti "kodėl tiek daug priskaičiavai, gal apgauti nori ir kitam klientui instaliaciją pakeisti mano sąskaita???" doh.gif
Atsakyti
Susidurem su problema: pas mus pakabinamos lubos ir reikia perkelti elektros taska, nes padarius remonta, sustacius visus baldus ir t.t. pastebejom, kad ne vietoje padarytas taskas sviestuvui. Ar yra kas susidure su tokia problema? Imanoma perkelti ta taska? Gal zinote, kiek tas "malonumas" kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 18, 21:32)
Susidurem su problema: pas mus pakabinamos lubos ir reikia perkelti elektros taska, nes padarius remonta, sustacius visus baldus ir t.t. pastebejom, kad ne vietoje padarytas taskas sviestuvui. Ar yra kas susidure su tokia problema? Imanoma perkelti ta taska? Gal zinote, kiek tas "malonumas" kainuoja?

"pakabinamos lubos" tai kokio tipo jos? gipso kartonas, plastikines dailylentes...? ir ziurint kokiu atstumu nuo pagrindo jos pakabintos? Jei atstumas nuo pagrindo yra kazkoks tada yra galimybe "pazvejoti" smile.gif padarius nauja skyle bandyti prakisti laida is senos vietos smile.gif o kaina gali buti tik pacio seimininko kantrybes isbandymas smile.gif taip sakant jei zvejys tada gali ir pats pasidaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 18, 22:44)
"pakabinamos lubos" tai kokio tipo jos? gipso kartonas, plastikines dailylentes...? ir ziurint kokiu atstumu nuo pagrindo jos pakabintos? Jei atstumas nuo pagrindo yra kazkoks tada yra galimybe  "pazvejoti" smile.gif padarius nauja skyle bandyti prakisti laida is senos vietos smile.gif o kaina gali buti tik pacio seimininko kantrybes isbandymas smile.gif taip sakant jei zvejys tada gali ir pats pasidaryti wink.gif

lubos pakabintos 12 cm atstumu, gipskartonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 18, 21:47)
lubos pakabintos 12 cm atstumu, gipskartonis smile.gif

a, tai vadinasi imanoma padaryti smile.gif o koks atsumas tarp esamos elektros tasko vietos ir norimo tasko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 18, 22:49)
a, tai vadinasi imanoma padaryti smile.gif o koks atsumas tarp esamos elektros tasko vietos ir norimo tasko? smile.gif

apie 50-60 cm g.gif
Atsakyti