Labas visoms, gal ir man kas su anketa pagelbės.
Kas galėtų skubiai užpildyti anketą - interviu, parašykite į AŽ savo el. pašto adresą: nusiųsčiau. Būčiau labai dėkinga
Sweikos mamytes ir ne tik;)
Rasau magistrini darba ir vaikelis jau beldziasi i pasauli uz keliu savaiciu, tai lb reikia kuo greiciau susirinkti atsakymus i apklausa Norisi pabaigti darba anksciau nei lelius ateis Jei galit padekit ir uzpildykit apklausa: http://www.######/f/...mavimas-uqsttke
Dekui uz Jusu laika
Papildyta:
Vietoj ###### turetu buti apklausa. lt
Rasau magistrini darba ir vaikelis jau beldziasi i pasauli uz keliu savaiciu, tai lb reikia kuo greiciau susirinkti atsakymus i apklausa Norisi pabaigti darba anksciau nei lelius ateis Jei galit padekit ir uzpildykit apklausa: http://www.######/f/...mavimas-uqsttke
Dekui uz Jusu laika
Papildyta:
Reikia pagalbos Labai prašau visų atsakyti į šios trumpos anketos klausmus
http://www.######/f/daily-card-66kul1q
vietoj groreliu, turi būti apklausa . lt
http://www.######/f/daily-card-66kul1q
vietoj groreliu, turi būti apklausa . lt
Sveikutes mamytes. Esu 4 kurso studente ir rasau baigiamaji darba. Noreciau prasyti Jusu pagalbos. Manau ne vienas is jusu yra susimastes apie gyvybes draudima. Noreciau prasyti Jusu pagalbos del vykdomos apklausos
######/apklausa-15-4b4efe68a2fbc.html
Jos pagalba noreciau suzinoti ant kiek zmones yra lojalus investuoti savo lesas ir pagal atsakymus apibendrinti, kokie investuotojai yra Lietuvos gyventojai, t.y. megstantys rizika ar konservatyvus.
Is anksto aciu uz Jusu atsakymus ir pagalba
Papildyta:
vietoj tu groteliu, turejo buti publika .lt, bet neleidzia kazkodel ideti
Jos pagalba noreciau suzinoti ant kiek zmones yra lojalus investuoti savo lesas ir pagal atsakymus apibendrinti, kokie investuotojai yra Lietuvos gyventojai, t.y. megstantys rizika ar konservatyvus.
Papildyta:
QUOTE(aniusiaa @ 2010 04 10, 18:20)
Sveikutes mamytes. Esu 4 kurso studente ir rasau baigiamaji darba. Noreciau prasyti Jusu pagalbos. Manau ne vienas is jusu yra susimastes apie gyvybes draudima. Noreciau prasyti Jusu pagalbos del vykdomos apklausos
vietoj tu groteliu, turejo buti publika .lt, bet neleidzia kazkodel ideti
Laba diena,
Man labai reikia Jūsų pagalbos.. Studijuoju 4 kurse socialinį darbą, rašau baigiamąjį darbą ir atlieku tyrimą, apie refleksijos taikymą socialiniams darbuotojams/pedagogams, teikiant pagalbą vaikams, patyrusiems netektį šeimoje (Vaikai patyrę netektį šeimoje tai vaikai, kurių vienas ar abu tėvai yra mirę). Nemaniau, kad taip sunkiai seksis rasti ir prikalbinti darbuotojas/us, kad pagelbėtų ir užpildytų anketą... Man tinka socialiniai darbuotojai ar socialiniai pedagogai, dirbantys mokykloje, krizių ar dienos centruose, vaikų globos namuose.
Būkit, gerutės, padėkit.
Kas nuspręstų užpildyti mano anketą, atsiųskite man į paštą (katiushaa@gmail.com) savo elektroninio pašto adresą ir aš Jums atsiųsiu savo anketą.
Man labai reikia Jūsų pagalbos.. Studijuoju 4 kurse socialinį darbą, rašau baigiamąjį darbą ir atlieku tyrimą, apie refleksijos taikymą socialiniams darbuotojams/pedagogams, teikiant pagalbą vaikams, patyrusiems netektį šeimoje (Vaikai patyrę netektį šeimoje tai vaikai, kurių vienas ar abu tėvai yra mirę). Nemaniau, kad taip sunkiai seksis rasti ir prikalbinti darbuotojas/us, kad pagelbėtų ir užpildytų anketą... Man tinka socialiniai darbuotojai ar socialiniai pedagogai, dirbantys mokykloje, krizių ar dienos centruose, vaikų globos namuose.
Būkit, gerutės, padėkit.
Kas nuspręstų užpildyti mano anketą, atsiųskite man į paštą (katiushaa@gmail.com) savo elektroninio pašto adresą ir aš Jums atsiųsiu savo anketą.
Kodėl iš publika. lt nesigauna įkelti nuorodos kažin??? kas cia su tom grotelem.
labas visiems kam nesunku, gal galit atlikti apklausėlę? nuorodą įmetu. pageidautina, kad atliktų asmenys besinaudojantys omnnitel ryšiu, bet šiaip gali visi norintys. iš anksto dėkoju
www.manoapklausa.lt/apklausa/213283129/
www.manoapklausa.lt/apklausa/213283129/
QUOTE(dixita @ 2010 04 15, 19:44)
Sveikos,
gal galit pagelbet dar vienai VU studentei, magistrantei, t.y. man ir atsakyti i anketos klausimus
Buciau labai labai dekinga!!!
gal galit pagelbet dar vienai VU studentei, magistrantei, t.y. man ir atsakyti i anketos klausimus
Buciau labai labai dekinga!!!
Man neatidaro šios nuorodos
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 04 17, 20:47)
Labai būsiu dėkinga, jei atsakysite į klausimus. Ačiū
Apklausa
Apklausa
na, neįkelia...........
Sveikos mamos .Prašau ir aš jūsų laaabai didelės pagalbos .Rašau magistrinį darbą tema:MOTERŲ IŠSILAVINIMAS IR VAIKŲ SKAIČIUS ŠEIMOJE(TURIMAS, NORIMAS, IDEALUS).Būkite geros,atsakykite į klausimukus.Tai nedaug užims jums laiko,aš tai pažadu
www.######/f/moteru-issilavinimas-ir-vaiku-skaicius-seimoje-turimas-norimas-idealus-gk3k5v9
Šitoj nuorodoj vietoj grotelių reikia įrašyti apklausa. lt,tik po taško nereikia tarpo.Ačiū Galite išsakyti čia savo nuomonę kas gerai ar blogai anketoje.
www.######/f/moteru-issilavinimas-ir-vaiku-skaicius-seimoje-turimas-norimas-idealus-gk3k5v9
Šitoj nuorodoj vietoj grotelių reikia įrašyti apklausa. lt,tik po taško nereikia tarpo.Ačiū Galite išsakyti čia savo nuomonę kas gerai ar blogai anketoje.