Įkraunama...
Įkraunama...

Vykdomų apklausų nuorodos

Apklausa

Vietoje ###### rašykite apklausa . lt

arba

APKLAUSA . LT puslapyje tarp rekomenduojamų anketų esanti - Vartotojų teisių apsauga... Šiuo metu pirmoji!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepamiršk: 15 vasario 2011 - 15:43
Laba diena visiems. Rašau rašto darbą apie Pažaislio muzikos festivalį. Bučiau labai dėkinga jei nepagailėtumėte laiko ir užpildytumėte trumputę apklausą apie festivalį. Surinkti duomenys padės man rašant savo darbą. Išanksto dėkoju smile.gif

Nuoroda į apklausą: http://www.manoapkla...ausa/259202242/
Atsakyti
sveikos, as taip pat turiu prasyma, uzpildyti anketa, tema - investiciniu priemoniu pasirinkimo galimybes Lietuvoje, arba tiesiog apie investavima Lietuvoje, buciau labai dekinga uz pagalba. nuoroda- http://manoapklausa....ausa/260154686/
Atsakyti
Sveiki,

Tikriausiai reikėtų pradėti nuo prisistatymo - esu studentas, vardu Tadas, iš KTU universiteto Humanitarinių mokslų fakulteto. Šiais metais žadu užbaigti bakalauro studijas (kompiuterinės lingvistikos specialybė) ir tam tikslui pasiekti, vedamas tiek smalsumo, tiek susiklosčiusių aplinkybių, pasirinkau gan savotišką bakalaurinio darbo temą. Šio darbo pagrindas yra įvairių amžiaus grupių žmonių balsių tyrimas skaitmeniniu būdu. Atlikęs šią darbo dalį galėsiu tirti, ar yra skirtumu/panašumų tarp balsių skirtingų amžiaus grupių žmonių tarime.

O rašau apie tai čia būtent dėl to, kad norint ištirti balses, reikia skirtingų asmenų balso įrašų, tad jeigu turite mikrofoną ir galimybę įrašyti garsus į kompiuterį, gal galėtumėte padėti vargšui studentui su darbu ir įrašyti šiuos žodžius, kiekvieną žodį tarti po 5is kartus[U][B] :

lakūnas
lakas

leksika
lekalas

likeris
lyti

lokys
lokio

lukštas
lūpa

lėkis
lėčiau

Pats įrašymas tikrai netruks ilgiau nei 5min., o padėsite labai labai smarkiai. Jeigu gyvenate Kaune ir neturite galimybės įrašyti žodžių, tačiau vis vien norite pagelbėti - mielai atvažiuosiu pats pas jus su diktofonu smile.gif Įrašus galite siųsti skype arba e-mail pagalba. Visa informacija, kurios man reikės iš jūsų tebus amžius, visa kita lieka anonimiška smile.gif

Mano skype vardas: darzelinis
E-mail adresas: darzas@gmail.com

Iš anksto didelis ačiū Jums. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif turiu Jums dideli prasyma!!!
Jeigu nesunku uzpildykite anketa, labai reikalinga Jusu pagalba!!!
P.S anketa skirta tiktai rukantiems zmonems tongue.gif
Is anksto dekoju uz Jusu atsakymus 4u.gif
http://www.######/f/...5y6y73.fullpage

QUOTE(*Eglė @ 2011 03 04, 15:41)
Sveikos mamos  smile.gif turiu Jums dideli prasyma!!!
Jeigu nesunku uzpildykite anketa, labai reikalinga Jusu pagalba!!!
P.S anketa skirta tiktai rukantiems zmonems tongue.gif
Is anksto dekoju uz Jusu atsakymus  4u.gif
http://www.######/f/...5y6y73.fullpage


Vietoje ###### rasykite apklausa .lt (be tarpo)
atsiprasau uz blogai ideta nuoroda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Rasau kursini darba. Tema: taikos sutartis. Prasau uzpildyti apklausele sugaisti kelias minutes. Apklausa trumpute smile.gif
apklausele
Atsakyti
Sveikos!
Atlieku tyrima ir reikia apklausti pagyvenusius zmones tam tikrame X rajone. Kaip tokiu atveju patartumet pildyt klausimyna, tiesiogiai einant per namus ir prasant uzpildyt ar kaip? Juk inteieskot respondentus? internetu deja tai pasiekti beveik neimanoma verysad.gif
Atsakyti
Internetu tai tikrai menka dalis pagyvenusiu naudojasi smile.gif Galit eit i namus, bet ne visi jus noriai isileis. Gal pabandykit kokioj poliklinikoj ar kitokioj viesoj vietoj, kur ju daug renkasi.
Atsakyti
Sveiki, vykdau apklausa ir man labai svarbus kiekvienas zmogelio atsakymas. Tikiuosi galesit padeti. Aciu. Cia nuoroda:

http://www.######/f/...49h94a.fullpage 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Esu 4 kurso medicinos fakulteto slaugos specialybės studentė. Rašau darbą apie atopinį dermatitą, jo paplitimą, uždegimo, niežėjimo ir atsirandančių išbėrimų sukeliamas problemas, odos priežiūros įpročius, Jūsų žinias ir gydymą. Reikia atlikti tyrimą- anketinę apklausą. Aš begalo būčiau dėkinga, jeigu kas nors man padėtų!Apklausa yra anoniminė, todėl nereikės rašyti nei vardo, nei pavardės. Tyrimas visiškai savanoriškas. Jei kuris klausimas atrodo nemalonus, galėsite palikti jį neatsakytą. Anketą galėčiau nusiųsti, jeigu Jūs paliktumėte savo el. pašto adresą, gal taip būtų patogiau? Dėkoju už dėmesį!
Atsakyti
Sveiki esu KU pedagogines psichologijos magistrante.

IESKAU MAMU AR TEVU AUGINANCIU LIETUVOJE GABIUS VAIKUS (MOKYKLINIO AMZIAUS, DALYVAVUSIU LIETUVOS AR TARPTAUTINESE OLIMPIADOSE IR UZEMUSIU AUKSTAS VIETAS ARBA MOKYKLOJE PRASOKUSIU KLASES).
Mano magistrinio tema "Patirtys tevu, auginanciu gabius vaikus Lietuvoje". Tevu butu prasoma sudalyvauti interviu ir papasakoti tiesiog savo vaiko auginimo patirti, ka atsimena ir su kuo susidure.

Del interviu irasymo, pageidautina yra, kad asmuo butu is Klaipedos, ar netoliese. Nebent butu imanoma interviu daryti naudojantis "skype"

Jei galite padeti rasykit i AZ arba vrickut01@alumni.lcc.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muera: 12 kovo 2011 - 17:27
Laba diena,
Šiuo metu atliekamas tyrimas apie kulinarinius kursus, tad prašau skirti keletą minučių atsakant į anketos klausimus. Anketą rasite adresu:
https://spreadsheets...OUUZnaVBfMnc6MQ

Anketa visiškai anoniminė.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti