QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 10 30, 17:08)
vYRAS TAVO NORVEGAS! VISKA IR PASAKO,KAD PADEDA TAU IRSU VAIKAIS DAUG LAIKO
nieko tai nepasako. Mano vyras yra lietuvis ir su vaikais uzsiima. Drasiai net ir serganti vaika galiu jam palikti. Ir vienus kelioms savaitems kur nors isleisti.
QUOTE(Kristine @ 2007 10 31, 20:08)
Na, man irgi uzuojauta nepatinka , bet vistiek man gaila mamyciu, kurioms visas buities kruvis ir vaikuciu auginimas uzkrautas tik ant ju peciu nes zinau, kad tai labai sunkus ir varginintis darbas
O man nei kiek negaila. Nes kai paskaitai/paklausai, kad aplinkiniu nuomone vyras kazka darantis buityje ( kad ir indus plaunantis) ar priziurintis vaikus yra boba, nevyriskas ir nesugebantis seimos islaikyti, ir prie viso sito dar yra skuduras, nei sedi moteriai po padu, tai bet kokis gailestis dingsta - ko pacios norejo, ta ir gavo. Nereikia nuo pat pradzios pradeti, kaip apie nykstanciu rusi sokineti, tai ir veliau nereikes to daryti.
Ir dabar kazka jau daryti ( t.y vaikams atsiradus) yra gerokai per velu. Tam reikia eiti palaipsniui nuo pat pradzios ir tvirtai laikytis savo nuomones nekreipiant demesio i kitu nuomone. Ir kaip as vadinta nebuvau, kai suzinodavo aplinkiniai, kad vyras miega su keliu menesiu kudikiu vienam kambary, o as iseinu i kita, kad galeciau gerai issimiegoti ir pailseti.