Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "priversti" vyrą padėti auginti vaiką?

priversti vyra ka nors daryti.... manau neimanoma, reikia juos gudrumu ir meile imti!!!
Atsakyti
Vyro nereikia versti doh.gif jis pats turi norėti rūpintis vaikeliu ax.gif
mūsų tėtis tik grįžta iš darbo ir iš karto mažiuką ant rankų, neatimsi tada jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano šiek tiek padeda, bet...Net nežinau kaip čia reiktų daryt, kad daugiau padėtų g.gif Nors aš išsimaudyt galiu ir šiaip kartais išleidžia kur...Tai gal aš čia veltui skundžiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skipe @ 2006 02 28, 19:04)
Vyro nereikia versti  doh.gif  jis pats turi norėti rūpintis vaikeliu  ax.gif 
mūsų tėtis tik grįžta iš darbo ir iš karto mažiuką ant rankų, neatimsi tada jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip jis TURI, bet kalba eina apie tai ką daryti jei to nedaro tongue.gif ar mažiau daro nei priklausytų g.gif
Papildyta:
QUOTE(sportininke @ 2006 02 28, 17:25)
priversti vyra ka nors daryti.... manau neimanoma, reikia juos gudrumu ir meile imti!!!

drinks_cheers.gif užtai ir rašau priversti kabutėse biggrin.gif o visos supranta tuos žodžius tiesiogiai doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(eglytek @ 2006 02 28, 20:03)
Mano šiek tiek padeda, bet...Net nežinau kaip čia reiktų daryt, kad daugiau padėtų g.gif Nors aš išsimaudyt galiu ir šiaip kartais išleidžia kur...Tai gal aš čia veltui skundžiuos g.gif

Tada ir aš veltui skundžiuos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viešnia iš Šiaurės: 02 kovo 2006 - 06:26
Nepasakyčiau, kad man vyras daug padeda sad.gif Turiu prašyti sad.gif Naktimis nesikelia, nes negirdi kaip vaikas verkia ir aš neprašau keltis - maitinu pati, todėl nelabai matau prasmės naktinėti visiems kartu ir po viso to likti visiems neišsimiegojusiems smile.gif Vis dėlto vyras dirba ir turi išsimiegoti. Vakarais palieku vaiką su tėčiu, o pati užsiimu sau maloniais (kartais ir nelabai maloniais) darbais. O dėl namų ruošos ir valgio gaminimo - tiesiog jei neturiu laiko, noro ar paprasčiausiai tingiu - nedarau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2006 03 02, 07:26)
taip jis TURI, bet kalba eina apie tai ką daryti jei to nedaro  tongue.gif ar mažiau daro nei priklausytų g.gif

O kaip tau atrodo, kiek vyrui "priklausytų"? ax.gif pvz., mano vyras nei karto nesikėlė naktį, nes tam nematau jokio reikalo-maitinu pati thumbup.gif o kelt vyrą tam, kad sauskelnes pakeistų, gaila...jam gi į darbą ryte smile.gif
Jei vyras po darbo sėda prie laikraščių, pasakyk, kad vaikiukui labiau patinka žaist su tėčiu, kad labai jo pasiilgo ir pan. ... mirksiukas.gif

neskaičiau visos temos, bet kitas reikalas, jei dirbat abu ir leliukas valgo ne MP - tada naktis reiktų pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano vyras man kartais priekaištauja , kad naktį atsikeliu prie vaiko:) Na šiaip jis kažkaip visada bėga mišinukus naktį daryti lotuliukas.gif o man liepia nesikelti, ilsėtis:).Keista net pačiai:). Jis labai myli mažylę, grįžęs iš darbo iškarto eina pas klecką pažaisti, visada su šypsena. Dažniausiai net neprašau, kad padėtų, nes pats susipranta bigsmile.gif
Atsakyti
Manasis padeda tikrai nemažai. Ir su mažyliu pažaidžia, ir panešioja, ir į lauką su juo kartais vienas išvažiuoja, ir maudome visada kartu. Taip pat išleidžia mane vieną į parduotuvę, į miestą ar pas drauges. Tada netgi sauskelnes sugeba pakeisti (ir net apkakotą užpakaliuką nuplauti biggrin.gif ), vaikučiui mišinuką padaryti ir pamaitinti ar jau pagamintą košę sumaitinti ir užmigdyti, jei reikia. O buities darbų klausimas dabar dažniausiai sprendžiamas taip - aš klausiu:"Ką renkiesi? Ar vaiką daboji, ar grindis plauni?" ir pan. Tai jis dažniausiai renkasi vaiko priežiūrą biggrin.gif , o man jau lieka namų ruoša. Bet man irgi neblogai, kad neskubėdama ir nepergyvendama dėl mažylio galiu apsitvarkyti.
Bet, kaip sakoma, yra gerai, norisi dar geriau tongue.gif Dabar vis priekaištauju vyrui, kad jis pats nepasisiūlo kartais vaiką pažiūrėti, ar indų išplauti, o aš vis jo turiu prašinėti. Kai paprašau, tai jau padaro, ko noriu, bet pats pirmas nepasisiūlys niekada biggrin.gif
Atsakyti
as irgi matinu pati,bet vyras visada naktimis keliasi... ax.gif nes musu lov prie sienos vienu sonu,o as butent prie tos sienos ir miegu,tai jis visada man vaika paduoda,buna,kad tenka ji zadint,bet cia niekis.maudome kartu,po nakties jis sauskelnes keicia ir siaip savuoju nesiskundziu,bet puikiai suprantu kaip jauciasi tos,kurioms vyrai visai nepadeda,tokia yra mano drauges padetis...buna visokiu.tik jau jokiu budu nereiskia,kad vyras uzdirba pinigus tai reikia jo gailet.nesakau,kad viska jam uzkraut,bet vyras mnano manymu turi padeti
Atsakyti
baltai pavydžiu  šaunų vyrą turi 

jo, as irgi baltai pavydziu, nes mazokai mes pagalbos is tetuko gaunam, jis motyvuoja tuo, kad dirba ir ispildo musu visus materialinius norus, tiesa, kai man buvo sunkiausia, po 1,5 menesio po gimdymo, kiekviena vakara po darbo isleisdavo mane i baseina pasilepint ir net pats abonenta nupirko, atseit, tau reikia, pailsek, va ir suprask, padeda jis daug ar ne.... g.gif
Atsakyti
as irgi neturiu dėlko skūstis, nu gal kartais doh.gif . kai vyras namie visa laik keicia pampersa vaikeliui, jei nakti atsikele, pribėga prie jo pirmas. tik pykstu kai kartais paprašau jo pažiurėt jis sedi prie kompo ir sako tuoj ir ateina paprašytas 10kartų gal po valandos doh.gif
Atsakyti
o as tai nesiskundziau kol buvo mazi leliukai tai ir ziurejo ir migde tik jis,bet kai paaugo ir vaikis praso pazaisti ar iseit kartu i kiema tai jo alternatyva gal nori sunau prie kompo pazaisti?o jis niekad neatsisako g.gif tai mane ir siutina,galetu su vaiku pabendrauti bet ne geriau pasiulys vaikui tai kam jis silpnybe jaucia bet i lauka tai jau retai vienas iseina,nebent ir as einu,ir kai pazaisti praso kartu tai atsako juk sese turi,nesvarbu kad jie abu kapojasi,bet namu ruosoj tai padeda daug ir virtuve sutvarko ir savaitgali valgyti padaro,cia jau skustis negaliu,bet del su vaikais bendravimo tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti