Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "priversti" vyrą padėti auginti vaiką?

QUOTE(Chikipiki @ 2006 02 20, 01:25)
Gal kiek perziauru.. Pasakiau savo vyrui kad jei jis neskirs dukrelei daug demesio, tai diziausia dalis jos meiles atiteks man.. ir pasakiau tai su laaaabaaai patenkintu veideliu. Patikekit, rezultatas afigenas. O kas lecia namu tvarkimo ir pan.. darau viska pati, nors ir sunku paciai viska viska dariti, bet geriau negu bardakas, nes neikalbesi tu viru seimininkauti.

na is tikruju mazdaug taip ir yra!!!maniskis panasiai ir galvoja doh.gif
labai jau jis nori kad sunelis ji myletu!!!! lotuliukas.gif
padeda,kaip tik gali!ir valgyti buna padaro,ir sauskelnius pakeicia,o dabar jau ir ant puoduko pasodina!ir namus padeda sutvarkyti! thumbup.gif aisku buna kartais kad orasai prasai o ji sedi ir zaidzia CS!tipo sako man reikia laiko subine pakelti doh.gif na man atrodo cia visi vyrai tokie! drinks_cheers.gif
Atsakyti
iš pradžių vyras labai mielai ir labai daug man padėdavo. Paskui, kai aš pati išmokau geriau su viskuo tvarkytis, ta jo pagalba ėmė mažėti, viskas tarsi tapo savaime suprantama, akd aš pati susitvarkysiu. Gal pati kalta buvau ir per daug viską kroviau ant savo pečių, tad dabar be sąžinės graužimo keliu vyrą vaiko maitinti, bet tik tuomet, jei pati jau nebepraplėšiu akių. Savaitgaliais vėl pradėjo duoti man pailsėti. Tiesiog nunešu vaiką vyrui ir sakau, kad šis nori pabūti su tėčiu. Tegu bendrauja vyriškai lotuliukas.gif juk vaikas irgi jo, tegu padeda.
Atsakyti
Čia, manau, labai priklauso nuo vyro, nuo tarpusavio santykių.Maniškis tai padeda, kiek jam išeina, nors kartais galbūt norisi ir daugiau pagalbos. Bet pagalvoju, kad ne aš viena dirbu, jis irgi, tai vakarais dalinamės vaiko priežiūros minutėmis. O naktimis, kad keltusi net nereikia, nes vis tiek aš maitinu MP ir jis tikrai niekuo negalėtų padėti.
O jei sunku susitarti su vyru, reikia ramiai viską išsiaiškinti: ne aiškintis, kai vyras prie kompo ar įsikniaubęs į laikraštį, ar teliką spokso, o kai nėra jokių pašalinių dirgiklių. Ramus ir atviras pokalbis, manau, tikrai gali pagelbėti, kad bent kuriam laikui situacija pasikeistų.
Atsakyti
QUOTE(monce.k @ 2006 02 20, 10:05)
Čia, manau, labai priklauso nuo vyro, nuo tarpusavio santykių.Maniškis tai padeda, kiek jam išeina, nors kartais galbūt norisi ir daugiau pagalbos. Bet pagalvoju, kad ne aš viena dirbu, jis irgi, tai vakarais dalinamės vaiko priežiūros minutėmis. O naktimis, kad keltusi net nereikia, nes vis tiek aš maitinu MP ir jis tikrai niekuo negalėtų padėti.
O jei sunku susitarti su vyru, reikia ramiai viską išsiaiškinti: ne aiškintis, kai vyras prie kompo ar įsikniaubęs į laikraštį, ar teliką spokso, o kai nėra jokių pašalinių dirgiklių. Ramus ir atviras pokalbis, manau, tikrai gali pagelbėti, kad bent kuriam laikui situacija pasikeistų.

na aš irgi maitinu MP, bet mano vyras keliasi man atnešti vaiką ir paskui nuneša į lovytę, nes aš kiatiap labai išsibudinu ir sušalu smile.gif
o vyras taip įprato ir sako aš net neatsimerkęs tai darau mirksiukas.gif
Atsakyti
wow pasirodo ne tik pas mus tokios problemos. dukrytei 3 menesiai, bet ji jau nuo 1.5 ismiega visa nakti, tai keltis ir nebereikia. del to tai mes nesipykstam, bet va siaip tai man irgi noretusi kad vyras daugiau laiko praleistu su vaiku. jis man viska padeda, jei as paparasau, bet jei nepasakau tai jis ,baisu net pasakyt, sedi prie kompo. verysad.gif buvo porai savaiciu kompas sugedes, tai as taip dziaugiausi, nes tada jis pats daug ir graziai bendravo su vaiku. bet va kompa pataise ir vel viskas is pradziu.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškis vaiką labai myli wub.gif ,pažaidžia su juo,pakutena,pakirkina ir viskas... fool.gif Ima pyktis... Nereik man,kad jis naktį keltųsi ir prie vaikiuko būtų,aš vis tiek miegot negalėčiau,bet jau dieną tegu nevaidina dvesiančios gulbės schmoll.gif Taip,pavargsta jie darbe,bet pavargstam ir mes,nors jie to nesupranta frusty.gif ........Bandau gražiai užsiminti,kad man apsitvarkyti reik,kad noriu išsimaudyti,o jis tik pasako,kad viską pasidaryčiau,kai vaikas miegos verysad.gif
Va tokie tie vyrai...Kartais pagalvoju-kokio velnio aš dar su juo būnu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu krutimi maitinamam vaikiukui pucia pilviuka,reikia pasekti.Gal kaltas maistas,kuri valgo pati mama.Yra "espumisan'laseliu.
Atsakyti
QUOTE(pumkius @ 2006 02 18, 20:55)
Nu matai mazule,kiekvienas susiranda vyra pagal save  mirksiukas.gif ,su kitokiu saves neisivaizduoju  schmoll.gif O tau linkiu stiprybes  4u.gif vyras turetu buti supratingesnis.

kai tuokiausi tokių dalykų negalėjau numanyt schmoll.gif

QUOTE(Guggy @ 2006 02 20, 03:12)
Del namu tvarkymo tai as pasakiau vyrui, kad jei jis man nepadeda tai cia jo reikalas, bet as viena nespeju, nes vaika priziuriu,skalbiu ir valgyt darau kiekviena diena, taigi reikes samdyt valytoja. jis sako gerai, bet matyt negalvojo kad as cia rimtai sneku.Susiradau tokia mergicka is Peru kur pas mano drauge namus valo. Vyras isgirdo kaip as susitariau kad ji kita diena ateitu namu apziuret ir susitarsim del kainos. tik padejau rageli ir jis man sako, zinai as pagalvojau kad geriau pinigus auklei pataupykim, as namus tvarkysiu kiekviena sekmadieni kol jus su lelia lauke vaikstot;) nu ir nepatikesit merginos jau beveik du menesiai sveicia namus kiekviena sekmadieni lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai jau jam tu pinigeliu valytojai pagailo lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2005 10 09, 10:19)
Suprantu kad musu vyrai yra vieninteliai duonos nesejai vaiku auginimo momentais, bet vistiek kartais neislaiko kantrybe kai reikia vienai po tris valandas supti vaika naktimis kai jis saldziai miega kitame (ar dar blogiau, tame paciame) kambaryje, kai grizes is darbo pasako kad pavarges ir atsiseda laikrascio skaityt ir panasiai...
Kaip nesipykstant isspresti sia problema? Pasitarkim  ax.gif

na, nežinau ar galima kaip norsa išspręsti šią problemą... Tiesą sakant, aš kelis kartus paprašiau, nepasisekė priprašyt ir taip viską palikau. nezyziu. bet kartais, kai tikrai esu pavargusi, ryte paduodu pažindytą vaiką pakeistu papmpersu ir paprašau, kad vyras kurį laiką pažaistų, kad aš galėčiau 1-2 valandas ramiai numigti smile.gif Aišku, gal man lengviau dėl to, kad vyras nelekia anksti ryte į darbą (bet jis ir grįžta tik apie vidurnaktį). Bet pati puikiausiai pailsiu tokiu būdu, o ir pykčių nėra tongue.gif
Atsakyti
na mūsų tetukas jau padeda, pradžioj jam buvo sunku su savo letenom, rankos didžiausios o leliukas tai mažas, tai tik laikyt ir supuot, vežimuką vežiot. po to buvo doh.gif laikas, bet po pareiškimo, kad vaikui reikia tavo dėmesio ir bendrauk su vaiku, tai grįžęs po darbo pakankamai skiria laiko ir dabar jau geriausi draugai. maže tėvą pamato ir miršta iš laimės. na pampersų keitimas vis dar mano kompetencija, nors reikalui prispyrus nėkur nesislepia. vis dar maitinu MP todėl naktį kilnojuosi aš, vaiko lovelė gi šalia.maudom abu kartu, migdymas irgi mano problema nes užmiegam tik su papuliu, bet vakare pradedam ir be jo užmigt. dar vienas rimtas pokalbis iškilo dėl savaitgalių - aš irgi noriu ilgiau pamiegot, nes mažoji atsibunda apie 7.30 (o dar naktį dabar labai nerami ) ir apie pora val bendrauja, tai tenka man pasibovyti su ja, kartais seneliai perima estafetę, bet jau ledai juda pirmyn thumbup.gif
o buitis kaip išeina, dažniausiai aš, o kai savaitgaliais būnam namie ir tetuks jungiasi
Atsakyti
na maniskis tai tikrai padeda ir skusti negaliu. tiesa, jokiu spec. priemoniu nenaudojau, tiesiog startavom kartu: nuo ligonines jis viska daro, o maudo tik tetis ax.gif
temos autorei siulyciau tiesiog rimtai pasikalbet su vyru, kaip jis isivaizduoja ta savo teviska pareiga vaikui, ar nemoka, ar nenori, ar tiesiog jam geda pakeist pavyzdziui pampersa.ir pradet nuo tokiu moterisku gudrybiu, pvz. vaikas verkia, o jums mirtinai i tualeta prisireikia ir tupit ten kokia valanda tongue.gif su zurnalu mirksiukas.gif
ir dar - as nenoriu po kiek laiko pasakyt "vaika uzauginau viena", vaikas auga seimoj, tai abu tevai turi juo rupintis.o kad girdit kai maziukas verkia ir negalit miegot, naturalu, bet tai neturi trukdyt teciui juo irgi rupintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes prieziuros nasta dalijames abu. Maitinu krutimi, todel keltis naktimis teciui nereikia. Bet maudymas 'priklauso' tik teciui, grizus is darbo jam taip pat tenka su dukrytem uzsiimineti. Be to kambariu tvarkymas irgi tecio, o valgio gamyba daugiausiai mamos. Manau, reikia tik graziai pasikalbeti ir viskas bus tvarkoj... Svarbiausia - abipuse meile, tada viskas stoja i savo vietas.
Atsakyti