QUOTE(Edit_a @ 2009 08 01, 23:01)
viena is merginu cia rase, kad savo vyrus islepinam - as sutinku, bent jau mano atvejis toks, kad as viska moku ir dariau visada pati (tepalus i masina isipilu, ratus prisipuciu ziema pasikeiciu) - vat ir rezultatas...nesiskundziu labai - biskiuka pabendrauja su lelium, panesioja, bet....nesokineja taip, kaip kitu cia pasisakiusiu antrosios puse
Oho šaunuolė mergaite, kad sugebi tokius dalykus
. Čia mano vyro svajonė. Jis man vis priekaištauja: kad va ratai pakeisti, mašina nuplauta, degalų pripilta... o tau dar vis negerai.
QUOTE(Emerencija @ 2009 10 31, 16:12)
Aš dažnai gudrauju ir pvz.
sakau jam: "Šiandien tvarkysiu namus iš pagrindų, ir paklausiu jo, ar tu geriau būsi su vaiku ar išveisi vonią" (jis aišku pasirenka lengvesnį variantą, būti su vaiku
)
Kai reikia pagaminti pietus, vakarienę,
sakau: tu valgysi, tai ką rasi šaldytuve, ar pagamint? Jei atsakymas būna "pagamint" tada sakau, tai pabūk su vaiku, pažaisk, aš pagaminsiu.
Jei reikia į parduotuvę nueiti ar pamaitinti, sauskelnes pakeisti vėl prigalvoju ką nors, kad galėčiau bent kiek vyrą įtraukti į vaiko auginimo veiklą
ir t.t. ir pan.
Aš irgi naudojuosi tokia praktika, nori valgyt - žiūrėk vaiką, paruošiu. Reikia maisto - rinkis ar važiuoji į parduotuvę ar vaiką žiūri. Kadangi gryžta iš darbo pavargęs, tai apie jokius prekybcentrius nenori net pagalvot.
Nors ir šiaip paima, panečioja, pašnekina, išmaudo. Tikrai nesiskundžiu
Gal autorės vyras labai jaunas, nepribrendęs tėvystei. Kai susilaukėm pirmos dukters, vyras irgi didelio susidomėjimo nerodė. Su antru vaiku viskas kitaip. Klausė kaip sekėsi per dieną ir šiaip rodo didesnį susidomėjimą ir pagalbą. šeima dabar jam yra svarbiau už draugus ir alų. Manau kad pribrendo tėvystei