QUOTE(aiste :-} @ 2009 03 15, 23:11)
mano vyras taip pat bijojo i rankas imti sunu,sakydavo jis toks mazas as bijau kad nieko jam nenutiktu.nera niekada nakti atsikeles,nei pampersu nera keites,jis is tu vyru kuris mano kad vaiko auginimas yra moters darbas.bat as zinau kad jis dievina savo vaikiuka,o jis zino kas as jam daugiau vaiku negimdysiu,nes persunku butu 2 vaikai ir trecias suauges vaikas pritariu tai nuomonei kad vuru nepriversim daryti tai ko jie nenori,juos tik gudrumu iveikti galima
sveikutes, labai jieskojau sios temos mano vyras irgi nei karto nakty nesikele ir pampersu nekeite, bet dbr kaij dukrytei jau beveik trys menesiukai, tai matau kad jo tas poziuris po truputi keiciasi jau buvau palikus juos vienus trijoms valandoms, bet pati gryzau pamaitinti, nors sake, kad ir pats sugebes nu ir prisijuoke jie abu ir panesiojo, vnz susidraugavo, tai dabar mazylei didziausias dziaugsmas kai tetis pakalbina bet pampersu nekeiscia bijo kasko jis bet kai atsimenu kaij buvo pirmas menesiukas, tai labai spaude siri kad jis miega o as keliuosi ir nugara labai skaudejo, nu vnz jutaus tokia vieniska kad daznai ir asara nubraugdavau... gal tiesiog jiems reikia duoti laiko iprasti, pabandyti.... net nzn