Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "priversti" vyrą padėti auginti vaiką?

Jei nenorės, nepriversi. Reikia duoti vyrui laiko su nauju šeimos nariu apsiprasti. Maniškis tikru tėčiu pasijuto tik po metų laiko., kai lelius paaugo. Nors jau kitą dieną po gimdymo sauskelnes keitė, užpakaliuką drebančiom rankom plovė. Tačiau vėliau visa tai liko tik vakariniu ar savaitgaliniu užsiėmimu. Nes dirbo dvigubu krūviu ir daugiausiai įamžintų nuotraukų yra lovoj, kai MB su leliuku ant pilvo miega net išsižioję. tongue.gif
Atsakyti
As irgi papuolu i sia situacija, bet kuo toliau, tuo labaiu pradedu isitikinti, kad nepriversi... nors as ir nebeverciu.. meginau kelis kartus paprasyti, bet nelabai sekesi, tai susitaikiau su tuo kad 99% lelium reikia rupintis man... schmoll.gif
Atsakyti
Aš turbūt būsiu labai nepopuliari su savo nuomone ax.gif Bet nesuprantamas reikalas, na kam tam tėčiui tą pampersą keist g.gif Kažkaip šitas dalykas man nekelia problemų. Maniškis dirba 12 valandų per parą ir aš nieko nereikalauju,kad pamperius keistų ar pan.Tam aš ir esu atostogose,kad mažiuke prižiūrėčiau. O vakarais vyras žaidžia su mažiuke,nešioja ją,čiūčiuoja ir pan.,bet vaiko higiena,maitinimu rūpinuosi aš ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 12, 12:11)
Aš turbūt būsiu labai nepopuliari su savo nuomone ax.gif  Bet nesuprantamas reikalas, na kam tam tėčiui tą pampersą keist g.gif  Kažkaip šitas dalykas man nekelia problemų. Maniškis dirba 12 valandų per parą ir aš nieko nereikalauju,kad pamperius keistų ar pan.Tam aš ir esu atostogose,kad mažiuke prižiūrėčiau. O vakarais vyras žaidžia su mažiuke,nešioja ją,čiūčiuoja ir pan.,bet vaiko higiena,maitinimu rūpinuosi aš ax.gif

Man atrodo kad tavo poziuris labai geras, nes as irgi taip manau. Taciau tu rasai, kad tavo grizes vyras zaidzia, nesioja mergyte ir t.t. asmeniskai as butent tik sito ir noreciau, nes pas mus nesiojimai vyksta nebent kai ikisi vaika arba lelius buna geros nuotaikos ir sie dziaugsmai vyksta ne ilgiau nei 5min... schmoll.gif niekada is vyro nereikalavau kad keltusi nakti, maitinu vaika, keistu pampersa ar plautu uzpakaliuka.. tad statistika tokia: maziukui jau beveik 6 men - tetis niekada nera jo uzmigdes, keites pampersa, ploves uzpakaliuko, nera kelesis nakti maitinti..
Tomulyte, pavydziu tau baltu pavydu, kad tavo vyras vakarais uzsiema mazyle, svajoju ir as kada apie ramu vakara... Nors deja kai grizta musu tetis, tai tik pavalgo ir arba prie kompiuterio arba i lova prie televizoriaus.. schmoll.gif
o leliukas baisingai aktyvus, ramiai pasedeti nesugeba, todel kai ji migdau ilsiuosi ne tik fiziskai bet ir psichologiskai...
kazkodel darau isvadas, kad jei tevai nedalyvauja savo vaiku gimimuose, tai paskui taip ir buna..
O jusu tetis ar dalyvavo dukrytei gimstant? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joRytė: 12 vasario 2009 - 12:11
QUOTE(joRytė @ 2009 02 12, 12:10)
schmoll.gif
Man atrodo kad tavo poziuris labai geras, nes as irgi taip manau. Taciau tu rasai, kad tavo grizes vyras zaidzia, nesioja mergyte ir t.t. asmeniskai as butent tik sito ir noreciau, nes pas mus nesiojimai vyksta nebent kai ikisi vaika arba lelius buna geros nuotaikos ir sie dziaugsmai vyksta ne ilgiau nei  5min...  schmoll.gif  niekada is vyro nereikalavau kad keltusi nakti, maitinu vaika, keistu pampersa ar plautu uzpakaliuka.. tad statistika tokia: maziukui jau beveik 6 men - tetis niekada nera jo uzmigdes, keites pampersa, ploves uzpakaliuko, nera kelesis nakti maitinti..
Tomulyte, pavydziu tau baltu pavydu, kad tavo vyras vakarais uzsiema mazyle, svajoju ir as kada apie ramu vakara... Nors deja kai grizta musu tetis, tai tik pavalgo ir arba prie kompiuterio arba i lova prie televizoriaus..  schmoll.gif 
o leliukas baisingai aktyvus, ramiai pasedeti nesugeba, todel kai ji migdau ilsiuosi ne tik fiziskai bet ir psichologiskai...
kazkodel darau isvadas, kad jei tevai nedalyvauja savo vaiku gimimuose, tai paskui taip ir buna..
O jusu tetis ar dalyvavo dukrytei gimstant?  ax.gif

Tai kad nevisada jis taip užsiima mirksiukas.gif būna dienų,kad grįžes ir pavalgęs miegot iškart eina.Būna ir šiaip pavargęs.Aš nedarau iš to tragedijos,man svarbu žinoti,kad dukrytę jis dievina.Tik ne visi vyrai gali/sugeba/moka tai išreikšti. Nemanau,kad reikia dayt kažkokią "tragediją". Paprasčiausiai kai vyras kalbindamas mergaitę,pamato kaip ji džiaugiasi ir juokiasi-"išsilydo" ir realiai man to pakanka smile.gif
O gimdyme dalyvavo,bet maniškis nelabai tuom džiaugiasi.Esmės tas dalykas tikrai nekeičia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau, kad galima "priversti" tai daryt.. blink.gif ..tiesiog tam reik subresti ir tiek..tuomet paciam atsiranda poreikis rupintis vaikuciu ir praleist su juo laika.
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 02 12, 13:57)
Nemanau, kad galima "priversti" tai daryt.. blink.gif ..tiesiog tam reik subresti ir tiek..tuomet paciam atsiranda poreikis rupintis vaikuciu ir praleist su juo laika.

Cia irgi tiesa, bet niekada netikejau kad 30 metu vyras gali buti nesubrendes biggrin.gif
Atsakyti
Cia kaip pasiseks..as isvis girdejau, kad vyrai subresta puse metu po mirties..
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 12, 13:46)
Tai kad nevisada jis taip užsiima mirksiukas.gif būna dienų,kad grįžes ir pavalgęs miegot iškart eina.Būna ir šiaip pavargęs.Aš nedarau iš to tragedijos,man svarbu žinoti,kad dukrytę jis dievina.Tik ne visi vyrai gali/sugeba/moka tai išreikšti. Nemanau,kad reikia dayt kažkokią "tragediją". Paprasčiausiai kai vyras kalbindamas mergaitę,pamato kaip ji džiaugiasi ir juokiasi-"išsilydo" ir realiai man to pakanka smile.gif

Jei jums yra gerai, tuomet saunu 4u.gif Bet dauguma mamu nori, kad ju vyrai aktyviau dalyvautu vaikuciu auginime, juk ir ta pacia sauskelne keiciant yra bendraujama su vaikuciu, vyksta odos kontaktas ir t.t. Svarbu ne tik zinoti, kad vyras myli savo vaika, bet ir matyti, kaip jis ta meile isreiskia konkreciais darbais, o ne tik zodziais 4u.gif
Tiesa, man vyro niekada versti neteko.... ir sauskelnes keite, ir naktimis kelesi/keliasi, ir maudo, ir maitina ir i parkus eina....Juk jisai yra vaikuciu tetis, tad turi atlikti savo teviskas pareigas smile.gif Liudna, kad ne visi vyrai tai supranta....
Atsakyti
panenkai bus greit 3 bet vyras per ta laika kokis kelis kartus buvo paliktas vienas.nepasilieka su vaiku nors tu ka schmoll.gif buna stebiu ji is salies kaip jis eldiasi su ja matau,kad sugebetu.nu kodel nepasilieka nezinau. g.gif
Atsakyti
[quote=Kristine,2009 02 12, 14:44]
Jei jums yra gerai, tuomet saunu 4u.gif Bet dauguma mamu nori, kad ju vyrai aktyviau dalyvautu vaikuciu auginime, juk ir ta pacia sauskelne keiciant yra bendraujama su vaikuciu, vyksta odos kontaktas ir t.t. Svarbu ne tik zinoti, kad vyras myli savo vaika, bet ir matyti, kaip jis ta meile isreiskia konkreciais darbais, o ne tik zodziais 4u.gif

Kristine, labai puikus zodziai!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Tik db kai dukrytei 4 men jau vyras nebebijo su ja uzsiimti, anksciau, kiek man sake jausdavosi beegis, nes lelyte galejo nuraminti tik papukas, db jau i maza zmoguti panasi, tad visai kitas reikalas ax.gif
Atsakyti